Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Ma to nije nikakav argument niti cv da bude trener jedne reprezentacije, čuj 300 utakmica u njemačkoj...
Taktički za njega je Petev Murinjo, a ni Petev nije Bog zna kakav trener.
Taktički za njega je Petev Murinjo, a ni Petev nije Bog zna kakav trener.
-
- Kontakt:
Ranije sam govorio i opet ponavljam .... jedini spas za nas ppred ovakvog saveza i onog cetnika na celu je kombinacija
Jakirovic- barbarez-bolic..moje misljenje. Bilo ko drugi taman da je Anceloti opet ce sve ostati isto.
Jakirovic- barbarez-bolic..moje misljenje. Bilo ko drugi taman da je Anceloti opet ce sve ostati isto.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
živim za dan kad ce se barbarez prestat spominjati i kontekstu selektora A reprezentacije
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da hoce Barbarez doci, pa nek se sve srusi.
Gico ne mora nista na svoju ruku, nek samo slusa Maestro-a, Freelencera i klapu i srusit ce reprezentaciju do temelja.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Onda sam bio za Barbareza. Bio bih opet iako me dobro nervirao zadnjih godinu+.
Ne zato sto mislim da je stručnjak (jer nije)... i zato bih bio za opciju da dodje u kombinaciji s nekim ko ima trenerskog iskustva.
Najveći razlog je što ne bi tolerisao "menadzerstvo" i sto bi zapeo a i prije drugih privolio potencijalne reprezentativce iz dijaspore da igraju za nas....bar mislim da bi.
A sada bi imao i motiv više da dokaže da se ranije grijesilo s njim, tj. zapeo bi vise u poslu nego što bi da je onda izabran.
...
Ali malo je bezvezna ova priča dok ne vidimo sta ce se desiti s Petevom.
Ne zato sto mislim da je stručnjak (jer nije)... i zato bih bio za opciju da dodje u kombinaciji s nekim ko ima trenerskog iskustva.
Najveći razlog je što ne bi tolerisao "menadzerstvo" i sto bi zapeo a i prije drugih privolio potencijalne reprezentativce iz dijaspore da igraju za nas....bar mislim da bi.
A sada bi imao i motiv više da dokaže da se ranije grijesilo s njim, tj. zapeo bi vise u poslu nego što bi da je onda izabran.
...
-
- Kontakt:
Ma bravo HUREME, napokon da se i ja i ti slozimo nakon dugo vremenahurem je napisao/la: ↑30 sep 2022, 10:22Onda sam bio za Barbareza. Bio bih opet iako me dobro nervirao zadnjih godinu+.
...
A vidim ovi pojedini strucnjaci odmah pomislili da spominjemo Barbareza jer mislimo da je on 'Bogom dan' i da bi nas sam preporodio na terenu.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Odakle vama to da bi on bio dobar za lobiranja vani? Zasto mislite da on ima neki kredibilitet kod djece koja se nisu ni rodila kada je on igrao?
naprijed rejal
Valjda jer je bio na turnirima u Las Vegasu, pa upoznao dosta nase mladih.
Muka mi je kad procitam da se Sergejevo ime spominje za selektora. Covjek nikakve veze sa fudbalom nema, nista u zivotu nije vodio. I vi ga kao heroja prizivate i sigurni ste da ce dobar posao radit. Na osnovu cega to znate? Strasno
sto je najgore evo vidim i bolic se priziva iz nekog razloga, covjek koji se bavi ugostiteljstvom 15 godina, sad odjednom treba da bude selektor u fudbalskoj reprezentacijiBenko123 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 11:15Valjda jer je bio na turnirima u Las Vegasu, pa upoznao dosta nase mladih.
Muka mi je kad procitam da se Sergejevo ime spominje za selektora. Covjek nikakve veze sa fudbalom nema, nista u zivotu nije vodio. I vi ga kao heroja prizivate i sigurni ste da ce dobar posao radit. Na osnovu cega to znate? Strasno

naprijed rejal
Ako je do harizme daj da stavimo Radeta Šerbedžiju za selektora!
Realan, a po meni idealan izbor, bi bio Meho Kodro u timu sa Bajramovićem i/ili Salihovićem i umjesto Muse Jure Ivanković. Ovaj momak je odavno trebao voditi neku mlađu reprezentaciju.
Realan, a po meni idealan izbor, bi bio Meho Kodro u timu sa Bajramovićem i/ili Salihovićem i umjesto Muse Jure Ivanković. Ovaj momak je odavno trebao voditi neku mlađu reprezentaciju.
nisam upucen da li je nekom od nabrojanih Barbarez, Bolic ponudeno da budu pomocnici,
- mozda zbog medijskih izleta na racun saveza im se ne nudi
- mozda ponudeno, a oni istu odbili jer zele vecu ulogu
- mozda nekome iz ponizenja krenuti od neke 0 (nule) u drugim stvarima, jer eto zasluzio je igranjem
ne znam kako bih to opisao, Rahimic je tu, zasto se ostali ne ukljuce u rad drugi selekcija, zar mora odma A biti,
gledam u Hrvatskoj, Mandzukic na klupi, juce okacio kopacke o klin
- mozda zbog medijskih izleta na racun saveza im se ne nudi
- mozda ponudeno, a oni istu odbili jer zele vecu ulogu
- mozda nekome iz ponizenja krenuti od neke 0 (nule) u drugim stvarima, jer eto zasluzio je igranjem
ne znam kako bih to opisao, Rahimic je tu, zasto se ostali ne ukljuce u rad drugi selekcija, zar mora odma A biti,
gledam u Hrvatskoj, Mandzukic na klupi, juce okacio kopacke o klin
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
- Kontakt:
Dobro pitanje ali...
P toj logici za svaku novu generaciju ili pojavu igraca u dijasporu bi trebali mijenjati pregovaraca ili selektora i to da bude mladji da ga ta djeca pamte kad je igrao.
To apsolutno nije bitno naravno, bitno je da covjek jos uvijek uziva status legende i da je covjek postao brend nase repke. I naravno bitna stvar su roditelji od njih sve krece nekad(primjer Mirso i Anel) .
P toj logici za svaku novu generaciju ili pojavu igraca u dijasporu bi trebali mijenjati pregovaraca ili selektora i to da bude mladji da ga ta djeca pamte kad je igrao.
To apsolutno nije bitno naravno, bitno je da covjek jos uvijek uziva status legende i da je covjek postao brend nase repke. I naravno bitna stvar su roditelji od njih sve krece nekad(primjer Mirso i Anel) .
-
- Kontakt:
Nije bitno s cim se covjek bavi. Rekao sam zbog cega ..Sveti je napisao/la: ↑30 sep 2022, 11:18sto je najgore evo vidim i bolic se priziva iz nekog razloga, covjek koji se bavi ugostiteljstvom 15 godina, sad odjednom treba da bude selektor u fudbalskoj reprezentacijiBenko123 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 11:15Valjda jer je bio na turnirima u Las Vegasu, pa upoznao dosta nase mladih.
Muka mi je kad procitam da se Sergejevo ime spominje za selektora. Covjek nikakve veze sa fudbalom nema, nista u zivotu nije vodio. I vi ga kao heroja prizivate i sigurni ste da ce dobar posao radit. Na osnovu cega to znate? Strasno![]()
Zbog onog sto vecina vas ovdje nema..
-
- Kontakt:
Hajde sto nemate pojma o fudbalu ali vidim i razumijevanje napisanog vam nije jaca strana...zbog cega li toBenko123 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 11:15Valjda jer je bio na turnirima u Las Vegasu, pa upoznao dosta nase mladih.
Znas li ti sta znaci 'kombinacija ili tim' jel razuimijes poentu i poruku. U strucnom stabu moras imat znanje nprJakirovic autoritet Sergej i inteligenciju npr Bolic. E sve to moze dati dobrog selektora a nikako pojedinacno jedan od njih.
Nije to bosnjace pustiiti 100ovaca na livadu i gledati.
A ako hoces to sve troje u jednom covjeku onda za ručicu svoga presjednika Vico izdvojite milion eura i dovedite neko svjetsko ime.
-
- Kontakt:
Ali otkud ti to da je Bolić inteligentan? Kamara bivših reprezentativaca koji bi to bolje ispunjavali od njega, a nemam ništa fakat protiv čovjeka 

Ako je inteligentan suprotno od ne biti glup onda može proći ali onda je pitanje zašto trošiti pare jer bi 90% forumaša sa ovog foruma isto moglo biti u stručnom štabu.
Halo bumbar, jesil dobar ti? Kakva inteligencija Bolica? Covjek zavrsio prije 15 godina karijeru i udaljio se od fudbala maksimalno kao i Barbarez. Nemoj Jakirovica petljat tu, on je dobar trener i strucnjak, al sumnjam da ima ikakvog motiva sad da preuzme kormilo repke. Barbareza se ovoliko gura samo zbog utakmice na Marakani kad je raji porastao u ocima. Nece da vodi mlade ekipe kad su mu nudili nego odmah A repku. E ne moze kockarcino, neces nikad ni vodit nistaImajednabrigada je napisao/la: ↑30 sep 2022, 11:48Hajde sto nemate pojma o fudbalu ali vidim i razumijevanje napisanog vam nije jaca strana...zbog cega li toBenko123 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 11:15Valjda jer je bio na turnirima u Las Vegasu, pa upoznao dosta nase mladih.
Znas li ti sta znaci 'kombinacija ili tim' jel razuimijes poentu i poruku. U strucnom stabu moras imat znanje nprJakirovic autoritet Sergej i inteligenciju npr Bolic. E sve to moze dati dobrog selektora a nikako pojedinacno jedan od njih.
Nije to bosnjace pustiiti 100ovaca na livadu i gledati.
A ako hoces to sve troje u jednom covjeku onda za ručicu svoga presjednika Vico izdvojite milion eura i dovedite neko svjetsko ime.
Daj nam Bolju i Balju da vode zajedno ako moze ikako
Ma daj Džeku za selektora i on ima iskustva po ligama petice, e koji mozgovi 

-
- Kontakt:
Pa dok je covjek uspio u ugostiteljstvu znaci da je inteligentanizdzezveubrazil je napisao/la: ↑30 sep 2022, 11:50Ali otkud ti to da je Bolić inteligentan? Kamara bivših reprezentativaca koji bi to bolje ispunjavali od njega, a nemam ništa fakat protiv čovjeka![]()
Pogledaj samo golove kakave je covjek postizao, jednostavno odmah se vidi ta lucidnost i inteligencija, kakvo postavljanje a i nije bio nesto fizicki jak...dovoljno mu bila jedna sansa za gol i to je to.
A pored toga dobro bi dosao u radu s mladjim momcima u napadu ako se pridobije.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, General505, GG3, Quartararo, Sheyi i 47 gostiju.