Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Imajednabrigada
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Imajednabrigada » 30 sep 2022, 12:24

Benko123 je napisao/la:
30 sep 2022, 12:10
Imajednabrigada je napisao/la:
30 sep 2022, 11:48
Benko123 je napisao/la:
30 sep 2022, 11:15

Valjda jer je bio na turnirima u Las Vegasu, pa upoznao dosta nase mladih.

Muka mi je kad procitam da se Sergejevo ime spominje za selektora. Covjek nikakve veze sa fudbalom nema, nista u zivotu nije vodio. I vi ga kao heroja prizivate i sigurni ste da ce dobar posao radit. Na osnovu cega to znate? Strasno
Hajde sto nemate pojma o fudbalu ali vidim i razumijevanje napisanog vam nije jaca strana...zbog cega li to😁

Znas li ti sta znaci 'kombinacija ili tim' jel razuimijes poentu i poruku. U strucnom stabu moras imat znanje nprJakirovic autoritet Sergej i inteligenciju npr Bolic. E sve to moze dati dobrog selektora a nikako pojedinacno jedan od njih.
Nije to bosnjace pustiiti 100ovaca na livadu i gledati.

A ako hoces to sve troje u jednom covjeku onda za ručicu svoga presjednika Vico izdvojite milion eura i dovedite neko svjetsko ime.
Halo bumbar, jesil dobar ti? Kakva inteligencija Bolica? Covjek zavrsio prije 15 godina karijeru i udaljio se od fudbala maksimalno kao i Barbarez. Nemoj Jakirovica petljat tu, on je dobar trener i strucnjak, al sumnjam da ima ikakvog motiva sad da preuzme kormilo repke. Barbareza se ovoliko gura samo zbog utakmice na Marakani kad je raji porastao u ocima. Nece da vodi mlade ekipe kad su mu nudili nego odmah A repku. E ne moze kockarcino, neces nikad ni vodit nista

Daj nam Bolju i Balju da vode zajedno ako moze ikako
Dobar prijedlog ali isto im treba neko s vise trenerskog znanja i iskustva i naravno da bi Jakirovic pristao kada bi doslo do ove nase idealne varijante

Nw znam mozda si iz neke mladje generacije pa ne pamtis golove Bolica...cista inteligencija, lucidnost i postavljanje iako nije bio nesto fizicki jak a ne kao neki treba ima 5 sansi da zabije gol.
Tu odmah vidis koliko neki igrac ima u glavi.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 sep 2022, 12:32

hurem je napisao/la:
30 sep 2022, 10:22
Onda sam bio za Barbareza. Bio bih opet iako me dobro nervirao zadnjih godinu+.
Ne zato sto mislim da je stručnjak (jer nije)... i zato bih bio za opciju da dodje u kombinaciji s nekim ko ima trenerskog iskustva.
Najveći razlog je što ne bi tolerisao "menadzerstvo" i sto bi zapeo a i prije drugih privolio potencijalne reprezentativce iz dijaspore da igraju za nas....bar mislim da bi.
A sada bi imao i motiv više da dokaže da se ranije grijesilo s njim, tj. zapeo bi vise u poslu nego što bi da je onda izabran.
...
Ali malo je bezvezna ova priča dok ne vidimo sta ce se desiti s Petevom.
A sto mislis da nebi tolerisao menadžerstvo molim te?
Cime je on to pokazao u istoriji reprezentacije?
On je kao kapiten prihvatio Jakirovica na Marakani 2005 glat.
On je 2007 izdao i Bolica i Kodru i stao iza Usanovica i Pusine.
On je taj koji je uzivao po kafanama.

Mi trebamo ganjati igrace profesionalce zbog kojih smo otisli u Brazil a prije svih:
Ibišević, Begovic, Medunjanin, Lulic, Salihovic.
Trebaju nam karakterni ljudi koji gledaju interes reprezentacije i koji ce to posloziti na jedan profesionalan način, a ne da se nastave pijanke po Bosni, poker i ostalo.
Od Barbarezove generacije samo 2 igraca su bili potpuni profesionalci, Mirsad Hibic i Hasan Salihamidzic.

Da ne spominjem njegovo trenersko neiskustvo, frajer hoce odmah pa u reprezntaciju a iskustvo mu za poker stolom i snimanjem reklama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 sep 2022, 12:34

30 sep 2022, 12:13
izdzezveubrazil je napisao/la:
30 sep 2022, 11:50
Ali otkud ti to da je Bolić inteligentan? Kamara bivših reprezentativaca koji bi to bolje ispunjavali od njega, a nemam ništa fakat protiv čovjeka :D
Pa dok je covjek uspio u ugostiteljstvu znaci da je inteligentan🤪🤪🤪🤣🤣

Pogledaj samo golove kakave je covjek postizao, jednostavno odmah se vidi ta lucidnost i inteligencija, kakvo postavljanje a i nije bio nesto fizicki jak...dovoljno mu bila jedna sansa za gol i to je to.

A pored toga dobro bi dosao u radu s mladjim momcima u napadu ako se pridobije.
I sta sad, znaci bio je lucidan i inteligentan na terenu, znaci moci ce tu lucidnost i inteligenciju da prenese na igrace koje ce da vidi 5 puta godisnje na po 5 dana :rol:

Logika ti je na nivou pes 6, daj najbolje tehnicare u sredinu i carlosa i ronalda u napad da igraju dupli pas jer su brzi
naprijed rejal

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 30 sep 2022, 12:47

Sveti je napisao/la:
30 sep 2022, 12:34
izdzezveubrazil je napisao/la:
30 sep 2022, 11:50
Ali otkud ti to da je Bolić inteligentan? Kamara bivših reprezentativaca koji bi to bolje ispunjavali od njega, a nemam ništa fakat protiv čovjeka :D

Pogledaj samo golove kakave je covjek postizao, jednostavno odmah se vidi ta lucidnost i inteligencija, kakvo postavljanje a i nije bio nesto fizicki jak...dovoljno mu bila jedna sansa za gol i to je to.

I sta sad, znaci bio je lucidan i inteligentan na terenu, znaci moci ce tu lucidnost i inteligenciju da prenese na igrace koje ce da vidi 5 puta godisnje na po 5 dana :rol:

Logika ti je na nivou pes 6, daj najbolje tehnicare u sredinu i carlosa i ronalda u napad da igraju dupli pas jer su brzi
Al zato je kod tebe logika jakaa 🙄🙄

Pa sta ce nam onda selektor uopste ili bilo kojoj repki po toj tvojoj logici jer samo 5 dana vidi te igrace ako nema koristi od njegaa nit moze sta prenijeti na igrace🤣🤣🤣

Onda bi hrvati trebali reci mandzukicu ' ti si bio samo brz i tek si zavrsio karijeru nemas iskustva nisi za strucnog staba'😆
Znam ja da vi ne znate dalje od Tute to je vas nivo
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 30 sep 2022, 12:48

h1a2s3o4 je napisao/la:
30 sep 2022, 11:26
Ako je do harizme daj da stavimo Radeta Šerbedžiju za selektora!

Realan, a po meni idealan izbor, bi bio Meho Kodro u timu sa Bajramovićem i/ili Salihovićem i umjesto Muse Jure Ivanković. Ovaj momak je odavno trebao voditi neku mlađu reprezentaciju.
Mudro zboris!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 30 sep 2022, 14:00

I sami znate da od tih želja nema ništa. Sad će nam uvaliti nekoga tipa Slavku Petrovića za selektora i pomoćnike iz dunđer lige koji aktivnog fudbala nisu vidjeli desetljećima

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 sep 2022, 14:03

30 sep 2022, 12:47
Sveti je napisao/la:

Pa sta ce nam onda selektor uopste ili bilo kojoj repki po toj tvojoj logici jer samo 5 dana vidi te igrace ako nema koristi od njegaa nit moze sta prenijeti na igrace🤣🤣🤣

Onda bi hrvati trebali reci mandzukicu ' ti si bio samo brz i tek si zavrsio karijeru nemas iskustva nisi za strucnog staba'😆
Ne znam jel trollas il si samo retardiran al evo da ti podebljam: Selektor nije trener, vec od onoga sto ima pravi i izvlaci najvise sto moze u tom trenutku. Igraci svoje fudbalsko umijece kuju u klubovima sa trenerima koji su s njima svaki dan, i to nije selektorova odgovornost, hence, selektor mora da ima znanje i iskustvo da od ekipe koju ima na raspolaganju izvuce maksimum.

Uzmi sad to, i onda ubaci ime Elvira Bolica u tu definiciju, pa sam sebi odgovori, jer mene tvoj odgovor ne interesuje, gdje se on tu uklapa. Da ti pomognem, covjek koji se bavi ugostiteljstvom 15 godina i nije imao nikakve veze sa fudbalom nema u toj ulozi sta da trazi.
naprijed rejal

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 30 sep 2022, 14:03

Nema teorije da bude iko koga mi prizeljkujemo. Doci ce neki srboljub koji ce jesti iz Vicine ruke.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 30 sep 2022, 14:18

Sveti je napisao/la:
30 sep 2022, 14:03
Sveti je napisao/la:

Ne znam jel trollas il si samo retardiran al evo da ti podebljam: Selektor nije trener, vec od onoga sto ima pravi i izvlaci najvise sto moze u tom trenutku. Igraci svoje fudbalsko umijece kuju u klubovima sa trenerima koji su s njima svaki dan, i to nije selektorova odgovornost, hence, selektor mora da ima znanje i iskustvo da od ekipe koju ima na raspolaganju izvuce maksimum.

Uzmi sad to, i onda ubaci ime Elvira Bolica u tu definiciju, pa sam sebi odgovori, jer mene tvoj odgovor ne interesuje, gdje se on tu uklapa. Da ti pomognem, covjek koji se bavi ugostiteljstvom 15 godina i nije imao nikakve veze sa fudbalom nema u toj ulozi sta da trazi.
Pa nemas ti meni sta objasnajvat jer ocito ili ne znas citati ili ti je kontanje slabija strana.

Zapeo si za Bolica a uopste ga nisam spomenuo kao selektora vec u kombinaciji s covjekom koji ima neko iskustvo.
Drugo ...selektor postavlja i odredjuje igrace vodi treninge s.pomocnicuma i daje upute i sugestije i korisne savjete igracimaa kakav terener sta lupas ti.

Najzalije mi je sto moram raspravljat s ljudima koji ne znaju sabrat 2 i 2 kamoli da skuzite poentu i znate nesto u fudbalu.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 sep 2022, 14:22

A bog te yebo, odustajem
naprijed rejal

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 30 sep 2022, 14:22

30 sep 2022, 14:18
Sveti je napisao/la:

Pa nemas ti meni sta objasnajvat jer ocito ili ne znas citati ili ti je kontanje slabija strana.

Zapeo si za Bolica a uopste ga nisam spomenuo kao selektora vec u kombinaciji s covjekom koji ima neko iskustvo.
Drugo ...selektor postavlja i odredjuje igrace vodi treninge s.pomocnicuma i daje upute i sugestije i korisne savjete igracimaa kakav terener sta lupas ti.

Najzalije mi je sto moram raspravljat s ljudima koji ne znaju sabrat 2 i 2 kamoli da skuzite poentu i znate nesto u fudbalu.
Druze, fudbalsko znanje ti je u qurcu. Kako vec pises kakvu su eleganciju imali Bolic i Barbarez sto znaci da bi dobro treneri bili. Pripisat cu to tvojim godinama, jer ne vidim drugi razlog. Ali nemoj drugima pisati da nisu u pravu, kad jesu stoposto

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 30 sep 2022, 14:24

Čekaju se izbori

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 30 sep 2022, 14:43

Benko123 je napisao/la:
30 sep 2022, 14:22
30 sep 2022, 14:18
Sveti je napisao/la:

Druze, fudbalsko znanje ti je u qurcu. Kako vec pises kakvu su eleganciju imali Bolic i Barbarez sto znaci da bi dobro treneri bili. Pripisat cu to tvojim godinama, jer ne vidim drugi razlog. Ali nemoj drugima pisati da nisu u pravu, kad jesu stoposto

Jojjjj Alijaaa s kim ja vojsku sluzim, koga si mi ostavio da pricam o fudbalu🤣🤣🤣🤣

Normalno da niste u pravu dok ne dokazete suprotno i argumentirano ili ne ponudite neki bolji potencijalni prijedlog.

Momci jeste vi toliko...jel kontate sta pisem i ponavaljam se vise puta ja pisao o autoritetu i inteligenciji Sergeja i Bole a ovaj spominje neku eleganciju🤣🤣🤣

Rekao sam da bi selektor mogao biti ko vec ima nekog iskustva i dokazano kvalitet npr Jakirovic a ova dvojca samo pomocnici to po mom.misljenju neko mozda misli drukcije ali da to opravda argumentima .

Jel vi znate razliku izmedju slektora i pomocnikaa uopstee...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 sep 2022, 14:46

Sine ti trebas do jagomira trknut, a ne davat svoje misljenje za selektora na nekom online forumu
naprijed rejal

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 30 sep 2022, 14:52

U prevodu pomocnik Bolic da moze reprezentativce lijepo ugostiti.

A Sergej, da mogu prije tekme koju pokera razbaciti
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 30 sep 2022, 14:59

Sve ti je to iz šupljeg u prazno. Mi smo do sad probali sve moguće varijante sa selektorima i nijedna nije pila vode. Bilo je perioda i kad smo nekakve igrače imali a to ti je bilo k'o kad bi ti komšija dobio milion na lotu. A danas više nemamo ni igrače.

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 30 sep 2022, 15:09

Ponavljam da Sergej je vodio samo jedan tim. One iz BH Telecoma na reklami. Zašto da bude selektor?

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 30 sep 2022, 15:11

Auuuu sad smo i vidoviiti postali, vec znamo sta bi ko od njih radioo
Pa nije to Vicin kafanski 'staff' ..

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 30 sep 2022, 15:13

Sve je politički kafanski staff i Begića i Vice.
Dokle god su političari tu ništa normalno neće biti.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 30 sep 2022, 15:26

Sveti je napisao/la:
30 sep 2022, 14:46
Sine ti trebas do jagomira trknut, a ne davat svoje misljenje za selektora na nekom online forumu
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ojj zemljoo ....pa necemo birati valjda vec upravo davat svoje misljenjee tome sluzi forum 🙄🙄

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], JackW, Proximic i 48 gostiju.