FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba se istrpit sa Fedom ovo, maksimum ove ekipe je top 4 sto prije shvatimo to bolje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Imas li obraza Dudicu
-
- Kontakt:
Ma ovaj je vec bivsi i on je toga svjestan.
Celavac noga takodje!
Celavac noga takodje!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma vise je glupo ista reci. Žali samo boze živaca i sto su se po vikendu posrali.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Poluugašeni Željo bez marke i sa prosječnim platama 800 KM ti ima priliku pobjeći na 6 bodova za vikend. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislim da će podnijeti ostavku a i treba, dosta je ovog amaterizma.. imao je moju podršku ali ovo se više ne može podržavati. Mirvić nek prihvati a sa Feđom neka krene i Emir.
Rekao je prije prvenstva ja kad izgubim povjerenje navijaca i igraca sam odlazim.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
bez Drobarova, Kobiljara i Nurdina
bez Dudica
ali se zato vraca Dal pa sam miran
bez Dudica
ali se zato vraca Dal pa sam miran
Hadzija, koliko si dobar na Abu Zećiru, pizdo celava, suskava??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nama pobjedničkog mentaliteta, beskrvan kukavički pristup to je ono što je opis ove ekipe. " Stručni " štab je očajno uradio svoj posao. Danas glatko gubimo od ekipe koja stvarno pojma nema, sramno i smiješno.
Rece Hadžija da su ga dugo pratilibodi123 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 16:52Koliko Emir Hadžić uzima od Rašida mjesečno? Cijenim da su se 50-50 dogovorili. Ovaj lik nije fudbaler, ja goreg igrača u životu gledo nisam, fundamentalne stvari koje se nauče u pjetlićima garavi ne zna. Za zatvora transfer i tal koji je napravio sa Emirom da ga uhljebi.

Steta nema istokA
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kockar i ne pomišlja da sam da otkaz, boli ga ****, da se malo glave ohlade pa ćemo o Borcu, zajebavaš se Dudinjo 

Veći skup ovakvih **** nije bilo odavno, ni želje, ni strasti, nečeg...
I kola u kolo samo propadamo, cilj je ne ispasti iz lige i onda sljedeće godine napasti šta, opet opstanak. Nije dobro nikako, a da Bog da da bude bolje.
Možda i igrači malo sa se odmore od pauze, šok je ovo ipak
Veći skup ovakvih **** nije bilo odavno, ni želje, ni strasti, nečeg...
I kola u kolo samo propadamo, cilj je ne ispasti iz lige i onda sljedeće godine napasti šta, opet opstanak. Nije dobro nikako, a da Bog da da bude bolje.
Možda i igrači malo sa se odmore od pauze, šok je ovo ipak
Konto sam otic na tekmu protiv Borca, ali ne da necu gubit citav dan na ove bezmude truhle, nego cu dobro razmisliti hocu li odvojiti i sat i po da na tv-u gledam ovu patnju
-
- Kontakt:
Kakvih ba 800 KM sta vam je, ljudi namjenski pukli tu priču da skinu pritisak sa sebe i vi se uhvatili toga. I sam Misimović je neki dan izjavio da je tu nova garnitura ljudi i da posluju normalno. Stvarno mislite da će Cocalić, Santos, Amoah i još par njih igrati za siću ?
To naravno nije opravdanje za nas i naše loše rezultate ali bezveze se povlači ta priča.
Bio sam za Feđu maximalno do danas,ali pun mi je više qrac svih njih. Yebote hljeb svaki vikend nam se poseru po glavama, stid me bude vani izać.
Svaki vikend kao popishan budem zbog 11 mentalnih patuljaka i retarda kojima je uspjeh najveći u karijeri igranje za Sarajevo i jos za to dobiju pare. Mrš !!!
-
- Kontakt:
Hebem i njega i povjerenje igraca,nula trener,nula autoritet kharina obicna,svaki normalan trener bi ih popljuvao sve do jednog na pressu,uostalom uvedi juniore klosaru jedan imaces bolje rezultate 11 juniora barem neke koristi cemo imati a ne Vrsajevice od 62 godine i ove polu igrace. Gov.no debelo ono kaze voli velike meceve sa trenerima kao Lalat,Osim,Jovic hahah e smradu jedan
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jubilarni 10. okvir gola ove sezone
nek cestita ko hoce
nek cestita ko hoce
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, AuroraBorealis, EastMadness, Jadnimi, N3R3D, PeppermintSA, Proximic i 88 gostiju.