Moj Fedja,izgubio si konce brate...Lose izmjene totalno,lose selektirana ekipa,taktika u 80% slucajeva fula.Ima i tvoje krivice puno
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa nemoj tako, pa ti si ga do juce branio i stitio, de se dogovori prvo sam sa sobom koji ti je stav.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 17:38Nadam se dace VLASNIK kluba to jeste MIRVIC izac u javnost veceras i dat FEDJI odkaz ili da kaze FEDJA OSTAJE BEZ OBZIRA KONE TO ODGOVARALO ILI NE ODGOVARALO…
Fedja jeste podbacio u ovoj utakmici i ovo ide na njegov racun.. al daleko od tog da smo uzeli bod da bi bilo ne zasluzeno..
Kao sto sam i rekao tc sb zeljo borac su ekipe koje idu na rezultat neberec brugu o stilu igre i uigravanju stila firmacije, i vidjecete sledecu utakmicu tc ce bit nivo slobode leotara..
Takodje radi ovog sam i govorio da je glupo sto fedja govori vratice se negdje, to automaski igracima daje alibi da igraju slabije jer smatraju to je pravilo bogom dano.. Nema vraticese treniramo posteno nema to u fudbalu vec treniraj igraj uzmi sta mozes idemo dalje..
Dudic je imao poslozen klub,redovne plate sve zive uslove,birao igrace a Sablic nije imao apsolutno nista od toga,kad Dudic bivse trenere pljuje nek onda baci sad malo na brzinu usporedbu sebe i Sablica ili Vasovskog. Najaca stvar i prevarq da se oko Dudica stvara tim ,da on kao nesto bira i dovodi stvarno moras lud biti to dozvoliti i vjerovati i toChony533 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 17:55Ma nekad se nekom da i to previše, iz utakmice u utakmicu slušamo istu pricu, vratit ce nam se jer smo dobro radili ovo ono nemamo srece itd...I do sad sam bio tu i branio Dudica, ali onda su istu pricu mogli prosipati kako Vasoski tako i Sablic, a sad su recimo "veca" imena u klubu i mislim da je bas pretjerano istu pricu prosipat, previse je. Ma da sam opet i sa nama navijacima ja iznenadjen kolko sam sabura imali al sta je tu je.
Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 18:13Jedan je Husro![]()
Gladne i bose je tjerao da uzimaju duplu![]()
Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 18:13Jedan je Husro![]()
Gladne i bose je tjerao da uzimaju duplu![]()