FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Portillo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Portillo » 15 feb 2011, 14:58

Leader je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:pa da... npr uporedi njega i figa.. eh to je izdaja ;)
Ronaldo i Pesetro se ne mogu usporediti. Ronaldo je u FCB ostavio dubok trag iako je odigrao samo jednu sezonu. Nije otišao direktno iz FCB u RMCF, za razliku od Pestera koji je otišao izravno u redove najvećeg rivala, osim toga Figo je bio 1. nekatalonski kapiten Barcelone.
Taj "Pesetero" kako ga ti nazivas je ostavio u Barci mnogo dublji trag nego li Ronaldo ;) A obojica dublji u Realu nego li u Barci :D

EDIT: Puta de hijo, Luis Enrique!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 15 feb 2011, 15:07

Portillo je napisao/la:
Leader je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:pa da... npr uporedi njega i figa.. eh to je izdaja ;)
Ronaldo i Pesetro se ne mogu usporediti. Ronaldo je u FCB ostavio dubok trag iako je odigrao samo jednu sezonu. Nije otišao direktno iz FCB u RMCF, za razliku od Pestera koji je otišao izravno u redove najvećeg rivala, osim toga Figo je bio 1. nekatalonski kapiten Barcelone.
Taj "Pesetero" kako ga ti nazivas je ostavio u Barci mnogo dublji trag nego li Ronaldo ;) A obojica dublji u Realu nego li u Barci :D

EDIT: Puta de hijo, Luis Enrique!
Ja i nisam napisao da je Ronaldo ostavio dublji trag od Figa u FCB, nego sam samo napisao da je Ronaldo u jednoj sezoni ostavio dubok trag u klubu. Naravno da je Figo ostavio dubok trag u FCB, dovoljno je reći da je jedini nekatalonski captain u povijesti kluba, 5 godina je igrao za FCB i osvojio 7 trofeja.

Ronaldo je u RMCF-u igrao duže nego u FCB, ali onaj Ronaldo iz doba FCB je najbolji Ronaldo ;) nije se Ronaldo u 5 godina u Madridu nešto naosvajao trofeja (La Liga i ESP Superkup). U FCB je samo u jednoj sezoni osvojio 3 trofeja (CDR, ESP Superkup i Kup kupova).

Općenito nije imao neku trofejnu klupsku karijeru, nije osvojio CL i ima tek 1 nacionalno prvenstvo osvojeno (LL 2007e mu ne računam).
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 feb 2011, 15:18

Leader je napisao/la: Ja i nisam napisao da je Ronaldo ostavio dublji trag od Figa u FCB, nego sam samo napisao da je Ronaldo u jednoj sezoni ostavio dubok trag u klubu. Naravno da je Figo ostavio dubok trag u FCB, dovoljno je reći da je jedini nekatalonski captain u povijesti kluba, 5 godina je igrao za FCB i osvojio 7 trofeja.

Ronaldo je u RMCF-u igrao duže nego u FCB, ali onaj Ronaldo iz doba FCB je najbolji Ronaldo ;) nije se Ronaldo u 5 godina u Madridu nešto naosvajao trofeja (La Liga i ESP Superkup). U FCB je samo u jednoj sezoni osvojio 3 trofeja (CDR, ESP Superkup i Kup kupova).

Općenito nije imao neku trofejnu klupsku karijeru, nije osvojio CL i ima tek 1 nacionalno prvenstvo osvojeno (LL 2007e mu ne računam).
A sta je Luis Enrique? :D

A Ronaldo u Realu nije osvojio samo Primeru i SK de ESP nego i Interkontintentalni Kup i Europski Superkup i bio dio momcadi iz sezone 2006-07. Nebitno... Realu je uglavnom donio vise nego Barci i to ti je vjerovatno jasno. Necemo oko detalja...

Gledaj:
[youtube][/youtube]
puuu
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 15 feb 2011, 15:29

Ronaldo nikad nije izdao barcu, prije da je bilo obrnuto, medjutim to je igrac zbog kojeg ja pratim nogomet i zbog kojeg volim barcu i ujedno moj jedan od najdrazih igraca u povijesti...
a naravno da je ostavio dublji trag u realu samim tim jer je proveo puno vise sezona tu iako sam misljenja da je ostao u barci duze da bi bio ikona veca od rivalda, ronaldinha, xavija ili messia...

Sto se tice sutrasnje tekme, mislim da nece liciti na proslogodisnju samim tim jer arsenal igra puno bolje nego lani ali opet sam nekako ubjedjen u dobar rezultat na emiratesu jer njihov stil igre i onaj stadion nam u potpunostii odgovaraju... Glavni faktor ce biti motivisanost ekipe u sta ne sumnjam jer Pep je to do sada radio izzvanredno!! Takodjer jako bitan faktor bi mogla biti i odbrana topnika jer ruku na srce mislim da nemaju tu kvalitetu da zaustave nase napade, to ce se i pokazati sutra, nadam se!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 15 feb 2011, 15:38

Portillo je napisao/la:
Leader je napisao/la: Ja i nisam napisao da je Ronaldo ostavio dublji trag od Figa u FCB, nego sam samo napisao da je Ronaldo u jednoj sezoni ostavio dubok trag u klubu. Naravno da je Figo ostavio dubok trag u FCB, dovoljno je reći da je jedini nekatalonski captain u povijesti kluba, 5 godina je igrao za FCB i osvojio 7 trofeja.

A sta je Luis Enrique? :D

A Ronaldo u Realu nije osvojio samo Primeru i SK de ESP nego i Interkontintentalni Kup i Europski Superkup i bio dio momcadi iz sezone 2006-07. Nebitno... Realu je uglavnom donio vise nego Barci i to ti je vjerovatno jasno. Necemo oko detalja...

Gledaj:
[youtube][/youtube]
puuu
Luis je to bio dok nije Luis posato kapetan :D

Znao sam da ćeš napisati Interkontinentalni kup i europski Superkup, ali to je plod uspješne prethodne sezone, on je samo pokupio kajmak. U 5 godina s onom ekipom koju je imao RMCF osvojiti samo 1x osvojiti Primeru je grijehota. Možda vam je više dao, ali Ronaldo iz 90ih je onaj pravi Ronaldo ;)

Pustimo prošlost. Meni je ionako FCB bitni od bilo kojeg igrača ;)

Sutra Arsenal :P

HISTORIA CONTINUA...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 feb 2011, 15:46

Gledam ove klipove, pa koje je đubre i izdajnicki ološ bio onaj Figo -to je nevjerovatno :shock:
Papak svjesno ide na prekid utakmice kao i njegov bjedni klub, primice i svinjsku glavu ako treba samo da dođe do 3 boda...izgleda da kod njih nema ko drugi izvesti korner osim Jude, samo on zna nabaciti iz kornera :lol: :lol: ahaaaa svakako ;) gnjida izdajnicka.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 feb 2011, 15:49

Mandrak je napisao/la:Gledam ove klipove, pa koje je đubre i izdajnicki ološ bio onaj Figo -to je nevjerovatno :shock:
Papak svjesno ide na prekid utakmice kao i njegov bjedni klub, primice i svinjsku glavu ako treba samo da dođe do 3 boda...izgleda da kod njih nema ko drugi izvesti korner osim Jude, samo on zna nabaciti iz kornera :lol: :lol: ahaaaa svakako ;) gnjida izdajnicka.
...ti za svakog imas poneku kritiku ili ruznu rijec....pa daj smiri se malo... ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 15 feb 2011, 15:52

enobarca je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Gledam ove klipove, pa koje je đubre i izdajnicki ološ bio onaj Figo -to je nevjerovatno :shock:
...ti za svakog imas poneku kritiku ili ruznu rijec....pa daj smiri se malo... ;)
gledam klip i ne mogu da vjerujem da 6 i po minuta levat provocira publiku 100.000 ljudi jer ko fol ne zna niko drugi u Realu osim Jude nabaciti loptu iz kornera, i on pravi cirkus i ide na prekid tekme ocito.
Ma yebat ga ustvari.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 feb 2011, 16:46

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 15 feb 2011, 17:03

hahahahah...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 feb 2011, 17:20

Ko hebe i Figa i Ronalda, s njima smo bili jako, al bez njih smo puno, puno jaci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 15 feb 2011, 17:37

Oj placem od smijega,nemogu da vjerujem, :lol: :lol: :lol: :lol:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 feb 2011, 17:42

uhh kako sam pozelio ligu prvaka, vec sad me trnci hvataju, ne mogu da docekam pocetak tekme u Londonu

sto se tice naseg sastava mislim da tu nema dileme i da ovako pocinjemo:

........villa.................pedro........
..................messi...................
...........iniesta........xavi...........
...................sergio...............
maxwel.......abidal...pike........alves
....................valdez................
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 feb 2011, 17:51

Jao sto oplakah ocami :D hehheh :P NIves najjaca :D hehhe
Mes Que Un Club

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 15 feb 2011, 18:35

mislim da bi Pep trebao ubaciti prvih 11...jer nije lako protiv arsenala... :mrgreen: samo da ne ubaci milita :mrgreen: al valjda nece,nije pao s kruske :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 15 feb 2011, 18:41

Romariooo je napisao/la:Ko hebe i Figa i Ronalda, s njima smo bili jako, al bez njih smo puno, puno jaci
Tako je.

Ovi su budućnost:
http://****.ba/clanak/483671543808/sp ... %20uspjeha

HISTORIA CONTINUA...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 15 feb 2011, 19:26

Evo izgleda da je Alexis Sanchez na pragu prelaska u Barcelonu.
Momak je zanimljiv,ima tek 22 god. i moze da igra svuda u napadu.
Njegov dolazak bi najverovatnije znacio odlazak Bojana.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 feb 2011, 19:40

losmi je napisao/la:Evo izgleda da je Alexis Sanchez na pragu prelaska u Barcelonu.
Momak je zanimljiv,ima tek 22 god. i moze da igra svuda u napadu.
Njegov dolazak bi najverovatnije znacio odlazak Bojana.
Ma nije na pragu, tek je jedna od opcija, ali svejedno, ko god da dodje, bice bolji od Bojana, cak bi se Bendtner bolje pokazo od Bojanceta

Steta sto nema kapiten sutra, ali bice i to dobra prilika da vidim kakav je stoper Abidal u vrhunskim utakmicama, mada ja ne sumnjam da ce biti ponovo briljantan. Malo mi je suhveli sto ce Maxwel morati da igra od prve minute, ali prosle godine u londonu protiv Arsenala je odlicno odigrao, vjerujem da ce ponovo.

Bice zanimljivo vidjeti i Vilju u ovim vrhunskim utikmacama, on ce biti maximalno nabrijan jer prije nazalost nije imao ovakvu priliku da osvoji ligu prvaka.

Mislim da smo puno jaci nego prosle sezone, Arsenal je tu negdje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 feb 2011, 22:03

...blizi se utk s arsenalom...bice to neopisiv osjecaj,gledati cu barcu nakon nekoliko mjeseci na TV-u... :D ...jedva cekam...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 feb 2011, 22:54

jedva cekam sutra tekmu...ne znam kako cu je docekati...

ocekujem od pepa da izbaci najaci sastav koji posjeduje...
posto nema puyola vjerovatno abidal ide na stopera a maxvel na njegovo mjesto...i to me jedino brine..jer maxvel ni blizu nije u defanzivi dobar kao veliki abidal,ali nadam se da ce odgovoriti zadatku...mada prosli put walcot kad je usao bilo je problema jer ga covjek nenormalno probijao..

iako ce biti tesko,nadam se da ce barca vec sutra rijesiiti pitanje prolaska u narednu rundu..ako ne,samo da ne izgubimo.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.