FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otpremninu, logicno.
E sad Husrefa da izbori Evropu pa ga tjeramo na pocetku sljedece sezone. I sve tako ... 

U novi boj ...
Jeli se održala skupština kluba bila je najavljena za danas?
-
- Kontakt:
Kad dobije otkaz nek prica da voli velike utakmice protiv celikih trenera,da voli pritisak,da on zna sta je istok,da su prosli treneri steanci dosli samo da uzmu pare,da nije bilo igre i borbe i onaj fazon sam sebe da hvali nosi ga u pm evo bas mi ga je zao sam sam se potresao. Koliki parmak moras biti pa da u 9 tekmi jednu dobijes,pa nebi imao podrsku da vodi Igman da se ne uvrijede.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 30 sep 2022, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Dal kad je bubno Sofiju sve je krenulo nizbrdo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jos jedan trener kojem cemo platiti otpremninu, mada ce nas Fedja kostati opet najmanje u odnosu na ostale.
Koliko smo samo para izdavali na ove otkaze trenerima i njihovim pomocnicima mogli smo Klopa dovesti,Boze sacuvaj
Koliko smo samo para izdavali na ove otkaze trenerima i njihovim pomocnicima mogli smo Klopa dovesti,Boze sacuvaj
-
- Kontakt:
Ovo je 80 posto trenerov rukopis,takodje sa njih i Hadzica u historiju poslati i napokon naci nekog ko ima konekcije u svijetu fudbala pa nam nece dolaziti Abukharine i slicni
Papak sam treba da dadne ostavku
-
- Kontakt:
Pa rekao je Ferguson da on nije takav,da su drugi stranci bili tu samo da nas klepe po usima i da on nema platu kako se prica? Otjerat i njega i pomocnike mu nek vode Travnik,cija je bila ideja dovest uopste ovu ublehu,jel ti ljudi uopste prate ligu?
Ja samo ne kontam da smo mi doveli ovog crnca mesara koji veze sa zivotom nema a otjerali lazica i sevelja
-
- Kontakt:
Dobar covjek pravo,zao je i meni zbog toga ali jbg isto kao Vasoski nije jos dorastao da vodi klub kao Sarajevo.Vasoski je to sam prihvatio i povukao se odma.Velika je razlika voditi Velez i Sarajevo pogotovo za nekoga ko ima tek 40 godina(4 godine trenerske karijere)
Ako je ovo istina ne znam koga da postave.Licno bi najvise volio Kodru.Samo siroko izbjegavati ex yu prostore jer sve i jedan bi bio fula
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ocito je da je lik dio nekog tala, kako ce pratit lika o kojem jedan video ima na youtubeu i to kako trga nogu drugom liku? Kae pratili ga. Jesmo, imamo mrezu skauta po Africi, mi smo i Manea otkrili...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Zlatan Nalic.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Osttribine
- Kontakt:
Al bukvalno vala, ovi rezultati nisu dostojni ni ovih klubova koji se za opstanak bore, gledali bi da ga se rijese. Lik je imao sve uslove moguce i podrsku kakvu mozda niko nije imao. Sjeo na klupu otjerao xy igraca koje je i trebalo otjerati, doveo sto on smatra da mu treba, pripreme, plate bogovske, i priredi nam najvecu blamazu u poslijeratnoj istoriji a to je onaj rekordni poraz od TC, a i ovaj niz u 9 kola sa samo jednom pobjedom protiv zadnje ekipe ne mogu da se sjetim da je ko imao. A posebno ona njegova arogancija kad je tek dosao da sve prethodnike iskritikuje, da se ponasa kao da je dosao u klub koji titule nije vidio 50 godina npr., e to mu se sve obilo o glavu, debelo se precijenio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 19:23Kad dobije otkaz nek prica da voli velike utakmice protiv celikih trenera,da voli pritisak,da on zna sta je istok,da su prosli treneri steanci dosli samo da uzmu pare,da nije bilo igre i borbe i onaj fazon sam sebe da hvali nosi ga u pm evo bas mi ga je zao sam sam se potresao. Koliki parmak moras biti pa da u 9 tekmi jednu dobijes,pa nebi imao podrsku da vodi Igman da se ne uvrijede.
Kako nam je Aylah ? Hoce li Mirvic ici u SAD ? Hocemo li anketicu da odgodi let ? Kad cemo postati najbolji na Balkanu ? Zna li se sta...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ali ruku na srce ako nemas jakog SD-a kako onda ocekivati da dovede dobrog trenera.
Mi smo (opet) sastavili vrlo lose selektovanu ekipu, pogledajte samo ko su nam stranci. I to je najveca krivica Emirova pa tek onda Fedjina jer ne vjerujem da je Fedja trazio poimenicno ni Abubakra ni ovog Mustafica.
Po mom misljenju, prvo dobar SD pa tek onda trener.
A ovaj cirkus sa tjeranjem pa vracanjem Emira mozemo samo mi ovako izrezirati.
Mi smo (opet) sastavili vrlo lose selektovanu ekipu, pogledajte samo ko su nam stranci. I to je najveca krivica Emirova pa tek onda Fedjina jer ne vjerujem da je Fedja trazio poimenicno ni Abubakra ni ovog Mustafica.
Po mom misljenju, prvo dobar SD pa tek onda trener.
A ovaj cirkus sa tjeranjem pa vracanjem Emira mozemo samo mi ovako izrezirati.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, rimljanin90, Rule_hz, Tarapi, Vanja8 i 72 gosta.