FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
45
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 191

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 30 sep 2022, 19:48

30 i nesto godina od kako pamtim prvu utakmicu ba Kosevu protiv Zvezde 3:2 za nas. Sekirao se, kisnuo, nervirao se zbog Sarajeva sve te godine dok prije par godina nisam skontao da je to to i da cemo ovakvo Sarajevo gledati do kraja nasih zivota.
Nemoj da budete ovce kao sto su narod ovce pa vjeruju politicarima 30godina da ce biti ovdje bolje a nikad nece biti bolje.
Zapamtite da je ovo Sarajevo i da ce ovakvo biti uvijek.
Sezona dvije dobri, titula neka ce se uzeti, pa onda 4-5 sezona nikakvi, kilavi, izborena neka Evropa, blamaza ii neki dobar rezultat u Evropi vise i nebitno.
Meni odavno Sarajevo dodje kao neki odmor i relaksacija. Ono kao kad neko ode u ribu i odmori od posla i problema uz rijeku ili jezero. E tako i ja odem na utakmicu, odavno mi se yebe za rezultat, ustvari ako pobijedimo i jest dobro, ako izgubimo boli me tuki.
Svi oni vozaju dobre aute i pare klepaju, dok sam bio mladji nervirao sam se i pridavao srcu previse, sad u srednjim godina kad imas porodicu svoju utakmice mi dodju kao relaksacija i nerviranje sam sveo na minimum minimuma.
A sto sam ja to tako poravnio i odlucio. Pa zato sto sam skontao u kojoj drzavi zivim i da ovdje nista ne moze dugorocno biti dobro i da se nesto napravi kako Bog zapovijeda. Za nas je naucna fantastika napraviti klub, ili mozda nije nego jednostavno pohlepa i lopovluk ljudi koji dodju u klub je jaca od neceg sto se zove sistem u poslu.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 sep 2022, 19:49

Skup pelet u pm.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 sep 2022, 19:51

Samo je pitanje ko ce nam Doci sljedeći. Za Dudica sam bio siguran 100 posto da ce Ici na bolje. Kad nas je preuzeo veci sam nas gledao za dvije sezone u evropi u grupama. Tako da ko god dodje ne može gore. Vule,kodro,husref
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 sep 2022, 19:53

napoleon72 je napisao/la:
30 sep 2022, 19:35
FCUM je napisao/la:
30 sep 2022, 19:30
Ja samo ne kontam da smo mi doveli ovog crnca mesara koji veze sa zivotom nema a otjerali lazica i sevelja
Ma ocito je da je lik dio nekog tala, kako ce pratit lika o kojem jedan video ima na youtubeu i to kako trga nogu drugom liku? Kae pratili ga. Jesmo, imamo mrezu skauta po Africi, mi smo i Manea otkrili...
Vrlo moguće neko ozbiljno pranje novca. Zato su i ostali od Tuzbe od Sabrine :urnebes:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 sep 2022, 19:54

Još malo pa možemo protivnicima početi da pjevamo ko Englezi onu "You are nothing special, we lose every week". Mirvić od ovih "vlasnika" koje smo imali od novog statuta, najviše ublehari, a najgore rezultate pravi. Dozovi se, momčino, novo Sarajevo ti liči na Žepče Limorad.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 30 sep 2022, 19:55

slika
Ljubav moja lijepa.
Ovo je u vezi karata za finale protiv Veleža.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

sbli
Kontakt:

Post Postao/la sbli » 30 sep 2022, 19:57

joker90 je napisao/la:
30 sep 2022, 19:54
Mirvić od ovih "vlasnika" koje smo imali od novog statuta, najviše ublehari, a najgore rezultate pravi.
Otjeraj ga pa da vidimo dokle bismo.

Možeš i ti uložiti pare a onda popuj kako misliš da treba.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 sep 2022, 19:59

Benkara21 je napisao/la:
30 sep 2022, 19:55
slika
Ljubav moja lijepa.
Ovo je u vezi karata za finale protiv Veleža.
I danas je vidim po 2x za vrijeme tekme šeta. Direktor kluba treba da bude sa timom i da gleda tim sa tribina. Protjerati nju,hadzica i Dudica. Ne zna se koje gori

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 sep 2022, 20:01

sbli je napisao/la:
30 sep 2022, 19:57
joker90 je napisao/la:
30 sep 2022, 19:54
Mirvić od ovih "vlasnika" koje smo imali od novog statuta, najviše ublehari, a najgore rezultate pravi.
Otjeraj ga pa da vidimo dokle bismo.

Možeš i ti uložiti pare a onda popuj kako misliš da treba.
Citiraj i ostatak moje rečenice gore. Dozovi se, momčino! Ne odlazi, ne bježi sad kad je sve u qrcu, nego se dozovi i napravi normalan tim. Otjerat će on sam sebe sa gala večerama, Aylaaaaahsima i qrvicama, a ovamo Sarajevo buši ko god na teren protiv nas izađe. Nikakvo tjeranje, poziv Mirviću da se dozove, da počne raditi ozbiljno, a ovo sa Hadžijama i ovim tukama može zaboraviti. I na kraju krajeva, pusti mi te šuplje i pravljenja boga od njega, neće on biti zauvijek tu, možda neće ni još dugo, a Sarajevo sigurno neće prestati da postoji.
Bahati, bahati Željkan!
1946

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 sep 2022, 20:08

Pa sto je problem reci da klub rezultatski najgore stoji upravo otkako je Mirvic tu? Niko ga ne tjera, samo je to yebena cinjenica. Nekoliko losih poteza oko sportskog segmenta (najgori ocito vracanje Hadzica) i evo nesto preko godinu dana otkad je tu, mi nismo izborili Evropu u prosloj sezoni a i ove smo na finom putu da je ne izborimo, iako je rano pricat o tom. Nijedan trener u njegovom mandatu se nije pokazao, jedva koji igrac, s Akademijom se nesta mulja s tim Borojevicem kojem ni mati rodjena ne zna da je on u fudbalu... Sve su to cinjenice i evo, odrazavaju se na teren. Kakva je strategija FK Sarajeva, koji nam je cilj, koji su nacini dolaska do tog cilja?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 sep 2022, 20:32

Feđa, Ćelava ubleha, Aylah, Mirvić, svi kad ujutro ustanu, prvo što treba da pogledaju je ova slika, pa onda da idu oprati zube, doručkovati, piti kafu i instagramisati. Gledaj nam pozicije, gledaj nam osvojenih bodova i gledaj ekipa ispod i iznad nas sa utakmicom manje. Tabela ne laže. Sarajevo ide u zagrljaj lošim rezultatima ko naš gazda u zagrljaj onom tnikčeu.

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 30 sep 2022, 20:33

Kao sto prognozirah, nece zimu docekati.
Malo se glava ohladila i sada s ponosom mogu reci da me boli khurac, izgubili 15 0 ili dobili.

Ostaje zal za zivotnom nepravdom da ovakvi krmci i klosari zive jedan raskosan zivot na osnovu fudbala.

Ps. Kd sam im vidio stopere bio sam uvjeren da cak i nasa grozna ekipa moze pobjediti danas, medjutim nista. Ipak su gavric i karjasevic 4 nivoa iznad, a belmin na beku dani alves.
NEMA NAZAD

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 30 sep 2022, 20:39

30 sep 2022, 20:08
Pa sto je problem reci da klub rezultatski najgore stoji upravo otkako je Mirvic tu? Niko ga ne tjera, samo je to yebena cinjenica. Nekoliko losih poteza oko sportskog segmenta (najgori ocito vracanje Hadzica) i evo nesto preko godinu dana otkad je tu, mi nismo izborili Evropu u prosloj sezoni a i ove smo na finom putu da je ne izborimo, iako je rano pricat o tom. Nijedan trener u njegovom mandatu se nije pokazao, jedva koji igrac, s Akademijom se nesta mulja s tim Borojevicem kojem ni mati rodjena ne zna da je on u fudbalu... Sve su to cinjenice i evo, odrazavaju se na teren. Kakva je strategija FK Sarajeva, koji nam je cilj, koji su nacini dolaska do tog cilja?
Ma boli njeg rcaku izgleda...

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 30 sep 2022, 20:41

Možda je Mirvic samo lik koji se slika, a zapravo iza njega stoji neko drugi, citaj Tan.
Koji fudbal koristi u neke druge svrhe, redom od engleske, preko Belgije, do Bosne.
Ako hoces stvarno da ulozis u Sarajevo, ne dovodis ajlah sumnjive reputacije bez dodira sa fudbalom za predsjednika. Ne dovodis menadžera olimpika da ti kroji sudbinu. Ne dovodis polovnjake, koji bi igrali za Sarajevo i da nije investitora. Ne dovodis Borojevica da ti gradi neku akademiju.

Možda nista od ovoga sto sam napisao nije istina, ali definitivno se osjeti da ima nešto u pozadini za sta se ne zna.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 sep 2022, 20:42

Sada treba dovesti Varesanovica i Torlaka.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 30 sep 2022, 20:44

Zukanovic je napisao/la:
30 sep 2022, 20:42
Sada treba dovesti Varesanovica i Torlaka.
Zamisli popijes otkaz poslije jedine utakmice koju dal nije startao :rol:
NEMA NAZAD

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 sep 2022, 20:47

Al je Trako los sta je ono. Ja i dalje mislim da mi nemamo igrače koji ce vuci ovu ekipu. Nemamo lidera na terenu. Kad se samo sjetim tipa rahmanovic kako je vukao ekipu prema naprijed.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 30 sep 2022, 21:18

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
30 sep 2022, 20:41
Možda je Mirvic samo lik koji se slika, a zapravo iza njega stoji neko drugi, citaj Tan.
Koji fudbal koristi u neke druge svrhe, redom od engleske, preko Belgije, do Bosne.
Ako hoces stvarno da ulozis u Sarajevo, ne dovodis ajlah sumnjive reputacije bez dodira sa fudbalom za predsjednika. Ne dovodis menadžera olimpika da ti kroji sudbinu. Ne dovodis polovnjake, koji bi igrali za Sarajevo i da nije investitora. Ne dovodis Borojevica da ti gradi neku akademiju.

Možda nista od ovoga sto sam napisao nije istina, ali definitivno se osjeti da ima nešto u pozadini za sta se ne zna.
Ma smrdi nešto druže smrdi...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 sep 2022, 21:19

30 sep 2022, 20:08
Dvije sezone bez Europe...napokon se moze reci da imamo neki kontinuitet.
You are someone else I am still right here

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 30 sep 2022, 21:26

Ima li Ismir sredstava da placa Papeta?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Proximic i 12 gostiju.