Nemoj tako rekao je @gospodinizsarajeva da je crnac majstor i da ja pričam gluposti kad sam rekao da Emir Hadzic objasni svoj tal u njegovom transferu i plati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Boli njih kita, mirno spavaju, a nama se u vikend posrali
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Nadao sam se da ce doci Dragan Jovic umjesto ovog pacova odvratnog...
Kad vec nije sad se nadam da ce pacov sutra dobiti otkaz i da ce ga naslijediti Meho jer ovo vise sa pacovom poganim ne ide...
Ne ide 9 kola valjda ce Mirvic skontati napokon da se pogresnom ukazalo povjerenje i podrska !!!
Pacov nece otici sam !!!
Kad vec nije sad se nadam da ce pacov sutra dobiti otkaz i da ce ga naslijediti Meho jer ovo vise sa pacovom poganim ne ide...
Ne ide 9 kola valjda ce Mirvic skontati napokon da se pogresnom ukazalo povjerenje i podrska !!!
Pacov nece otici sam !!!
A prije samo dvije godine smo igrali play - off za grupnu fazu Evropske lige protiv velikana Celtica 

Nije njemu stresno. Boli ga neka stvar.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Gledao sam raspored do zime, mi po svemu sudeci necemo ispasti jer posusje ima dosta oscilacija u igri, a igman tezak raspored.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Fedja se izblamirao na klupi Sarajeva, nisam bio za smjene Husrefa, Vinka i Sablica nisam od onih da treba stalno mjenjati trenera, čak sta vise mislim da trebamo pronaći trenera kojem cemo dati šansu 3-4 godine u kontinuitetu da bude trener. Al Fedja to definitivno nije, rezultati, bahatost bez pokrića jednostavno on nije taj.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma 100%, da je ikom uspjeh interes, sve bi prstalo od strucnosti, od direktorske pozicije do akademije. Al dok nasem predsjedniku bude ravnopravnost spolova na prvom.mjestu i dok bude vracao one koji su krali bivse vlasnike i prodavali informacije iz kluba i sta sve ne, mi cemo uvijek ovako tavorit. Ima itekako i njegove krivice, cim neko uperi prstom na sami vrh kluba odmah idu price "kupi ti klub pa radi sta hoces", vala ako ga je kupio da "radi sta hoce" nije ga morao ni kupovat. Sarajevo je bilo kandidat za titulu i bez ijednog milionera i vlasnika, a evo sad je krizamo u oktobru vec, ko da smo Totenhem.dan te yebo.zagorski je napisao/la: ↑30 sep 2022, 22:32Brate nisi ni svjestan koliko si u pravu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑30 sep 2022, 20:41Možda je Mirvic samo lik koji se slika, a zapravo iza njega stoji neko drugi, citaj Tan.
Koji fudbal koristi u neke druge svrhe, redom od engleske, preko Belgije, do Bosne.
Ako hoces stvarno da ulozis u Sarajevo, ne dovodis ajlah sumnjive reputacije bez dodira sa fudbalom za predsjednika. Ne dovodis menadžera olimpika da ti kroji sudbinu. Ne dovodis polovnjake, koji bi igrali za Sarajevo i da nije investitora. Ne dovodis Borojevica da ti gradi neku akademiju.
Možda nista od ovoga sto sam napisao nije istina, ali definitivno se osjeti da ima nešto u pozadini za sta se ne zna.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
I dan danas se nista nije promijenilo,4 mjeseca su iza nas a moje misljenje je jos gore nego tad.Ne znam kako prevarise Ismira i dovedose u klub sve demagoge .Ismire samo na vadjenje ces trositi tri puta vise nego na ovakva dovodjenjadonDondon je napisao/la: ↑02 jun 2022, 11:14imali smo i mi trenere do 3 pretkola,pa ne znam da smo pricali da su strcunjacinapoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2022, 09:43A kako je osvojio? Tako sto je nabio Sirokom pet komada u 1/4 finalu i Tuzli pet u 1/2 finalu? I sta, imali lose poluvrijeme protiv nas u finalu, jos usli bez 3-4 standardna igraca. A mrtvi se na kraju broje, i Boga mi, mi ih vise izbrojasmo. Da te podsjetim na rezultate FKS protiv Tuzle, Sirokog, a Boga mi i Veleza ove sezone:donDondon je napisao/la: ↑02 jun 2022, 08:55
nece ni prva pahulja pasti Feđa je bivsi,te slijedi novi remont
ee covjek osvojio kup kako je osvojio, da nije imao bi bezveze sezonu. Uscuplic ga pojeo taktikom i igrom ,zavrsio ispod nas u godini u kojoj smo oborili sve negativne rekorde,u najgoroj ligi na svijetu i mi njeg dovodimo i predstavljaamo kao da je Guardiola licno![]()
![]()
al eto daj Boze da to bude na hajr ali moje misljenje je da jedino u ligi vrijedi Jakirovic,ako trazis iskorake dovodis najbolje i to je to.
Mi iz nase lige ne dovodimo najkvalitetnije igrace a kako da ga potrefimo sa strancima
FKS 1:2 Tuzla City
Tuzla City 1:1 FKS
FKS 0:1 Tuzla City
FKS 0:0 Siroki Brijeg
Siroki Brijeg 2:1 FKS
Siroki Brijeg 2:0 FKS (registrovano 3:0)
Velez 1:1 FKS
FKS 0:2 Velez
Velez 0:0 FKS (penali 4:3)
Velez 3:0 FKS
Na terenu je taj Velez osvojio vise bodova od Sarajeva u ovoj sezoni. U Evropi je taj Velez dosao do 3. pretkola dok smo mi ispali u prvom. Kakva je onda nasa sezona ako je ovo njegovo bezveze? Daj postujte malo covjeka, sve ovo je uradio sa yebenim Isicem, Vehabovicem, Zajmovicem, Zvonicem, Salcinom...
al oke ja mogu pisati milion postova ,covjek je dosao krece na posao ubire 15,20 milja mjesecno koliko je vec ,svu mu srecu zelim da nas obraduje i da dokaze da je pravi pogodak.
Ali ja se necu oteti utisku razocarenja da pored price o najjacem na balkanu ,o iskoraku,o evropskom Sarajevu o svemu i svacemu mi na kraju sparimo Hadziju i Dudica.Jos ako onaj Adilovic ostane i co. trest ce se gace balkanu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Pratio ga Celavi dugo haman

f0rest1946 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 20:40Eo Manijaka poceli da ruse atmosferu gdje god stignu, kako svi znamo Rashid je bio na probi 2 sedmice kod Feđe i zadovoljio je i zato je potisao ugovor a kakav je na terenu to cemo tek vidjeti.

Očito je da nešto šteka u sportskom segmentu, jer se Ismir okružio nesposobnima osobama i diletantima za taj dio. I što neko reče u kojem je to ozbiljnom klubu žena na čelu, osim ako nije uložila svoj novac. A ko je ona šta je ona? E, sad uporedi nju i sportsku i ljudsku gromadu Vujovića. Pomislio bi čovjek da nam personalnu križaljku sklapaju oni sa Grbavice.napoleon72 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 20:08Pa sto je problem reci da klub rezultatski najgore stoji upravo otkako je Mirvic tu? Niko ga ne tjera, samo je to yebena cinjenica. Nekoliko losih poteza oko sportskog segmenta (najgori ocito vracanje Hadzica) i evo nesto preko godinu dana otkad je tu, mi nismo izborili Evropu u prosloj sezoni a i ove smo na finom putu da je ne izborimo, iako je rano pricat o tom. Nijedan trener u njegovom mandatu se nije pokazao, jedva koji igrac, s Akademijom se nesta mulja s tim Borojevicem kojem ni mati rodjena ne zna da je on u fudbalu... Sve su to cinjenice i evo, odrazavaju se na teren. Kakva je strategija FK Sarajeva, koji nam je cilj, koji su nacini dolaska do tog cilja?
Po meni, jedini lijek i izlazak iz ove situacije, koliko danas uručiti otkaze Emiru i Duduku, privoliti Faruka H da preuzme neku funkciju u klubu i da ustroji sportski segment, a ako neće, pokušati ga angažovati makar na 6 mjeseci za savjetnika za ovaj dio (kao što je Kepčija bio).
Fedja je prvi trener koji je dobio full slobodu da dovodi i tjera igrace.
Svaki igrac koji je dosao, dobio je amin od Fedje. Dakle, lik je prevara od trenera.
Izbio je milione i milione Sarajevu.
Svaki igrac koji je dosao, dobio je amin od Fedje. Dakle, lik je prevara od trenera.
Izbio je milione i milione Sarajevu.
Mirvic je idiot
-
- Kontakt:
Rijesit se prvo te Ajlu,pa tek onda Hadzica i Dudica.
Dovesti Papeta,Hadzibegica i Kodru.Svejedno ko ce sta biti.Dati im papir da sami napisu koliko hoce para
Onda mozemo ocekivati nesto
Dovesti Papeta,Hadzibegica i Kodru.Svejedno ko ce sta biti.Dati im papir da sami napisu koliko hoce para
Onda mozemo ocekivati nesto
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 01 okt 2022, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nista savjetnik, klecat na koljenima i molit ga da dodje na ugovor i da uzme bilo koju poziciju. Dovest ljude iz svijeta fudbala a ne ove koji su zadnji put fudbal gledali kad je Ronalo igrao, "al brzo uce". Hadzibegica i Calu u paketu zaposlit, Slavisu Vukicevica, Susica, Kodri qrac popusit za trenera... Dosta vise javasluka. Bitna su i imena koja su u klubu. Zamisli kad igrac cuje da ce ga Kodro trenirat, legenda Barselone i reprezentacije, kakav mu je osjecaj. Il kad ih pozove Fedja ili Sablic. Razlika je. Ne lete svi u City jer ostali nemaju para, nego svi hoce da rade sa Guardiolom.eccehomo je napisao/la: ↑01 okt 2022, 10:01Očito je da nešto šteka u sportskom segmentu, jer se Ismir okružio nesposobnima osobama i diletantima za taj dio. I što neko reče u kojem je to ozbiljnom klubu žena na čelu, osim ako nije uložila svoj novac. A ko je ona šta je ona? E, sad uporedi nju i sportsku i ljudsku gromadu Vujovića. Pomislio bi čovjek da nam personalnu križaljku sklapaju oni sa Grbavice.napoleon72 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 20:08Pa sto je problem reci da klub rezultatski najgore stoji upravo otkako je Mirvic tu? Niko ga ne tjera, samo je to yebena cinjenica. Nekoliko losih poteza oko sportskog segmenta (najgori ocito vracanje Hadzica) i evo nesto preko godinu dana otkad je tu, mi nismo izborili Evropu u prosloj sezoni a i ove smo na finom putu da je ne izborimo, iako je rano pricat o tom. Nijedan trener u njegovom mandatu se nije pokazao, jedva koji igrac, s Akademijom se nesta mulja s tim Borojevicem kojem ni mati rodjena ne zna da je on u fudbalu... Sve su to cinjenice i evo, odrazavaju se na teren. Kakva je strategija FK Sarajeva, koji nam je cilj, koji su nacini dolaska do tog cilja?
Po meni, jedini lijek i izlazak iz ove situacije, koliko danas uručiti otkaze Emiru i Duduku, privoliti Faruka H da preuzme neku funkciju u klubu i da ustroji sportski segment, a ako neće, pokušati ga angažovati makar na 6 mjeseci za savjetnika za ovaj dio (kao što je Kepčija bio).
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bhfanatic14, Bordo10, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Hardzavi, Imamkarbarum, Jadnimi, johntravolta123, Lecler, MaroonBjelave, mosarajvosa83, muhamedhulk, N3R3D, r3m1, SamoDaKazeem, SHZ82, USB i 211 gostiju.