Ma ja sam bio davno davno u toj grupi, vazda lik zica pare i izmislja nesto, da ne znam koliko kostaju serveri pa hajd.farenhajt je napisao/la: ↑26 sep 2022, 17:00ako su donacije, doniraj i ti, nije te onda ogranicio, zasto podcjenjujete neciji rad,
to kako je dosao do te liste ne ulazim, ako ima krivicne odgovornosti nek odgovaraju,
a ako ste mislili da ce neko iz sopstvenog dzeba placati "nove servere" grdno se varate
Sport i TV
Re: Sport i TV
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa znaci da si u toj VIP grupiBenWhite je napisao/la: ↑26 sep 2022, 17:28Nisi ti u tome očigledno.
Ja sam mu donirao, čak sam i pisao ovde to.
I onda im je bilo sve malo. Koliko god da im se donira, on kmeči kako je to malo.
Cijene servera na godišnjem nivou su mizerija u odnosu na ono što je dobijao a pogotovo u odnosu na ono što će sada dobijati. Ali, kada se laka lova nasladi, nikad je nije dovoljno.

zasto recimo niste trazili da vam izbaci racun ili tome slicno cijene servera koju koristi,BenWhite je napisao/la: ↑26 sep 2022, 17:28Nisi ti u tome očigledno.
I onda im je bilo sve malo. Koliko god da im se donira, on kmeči kako je to malo.
Cijene servera na godišnjem nivou su mizerija u odnosu na ono što je dobijao a pogotovo u odnosu na ono što će sada dobijati. Ali, kada se laka lova nasladi, nikad je nije dovoljno.
jer namjenski serveri su skuplju u odnosu na standard a i na broj posjeta
kazes "on", mislio sam da iza toga stoji tim a ne pojedinac
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Jer znam koliko to kosta i sam, i nisam se htio vise zayebavsti s tim, odem i kupim kod kineza za 5KM mjesecno iptv sa svim bozijim kanalima i league passovimafarenhajt je napisao/la: ↑26 sep 2022, 17:55zasto recimo niste trazili da vam izbaci racun ili tome slicno cijene servera koju koristi,BenWhite je napisao/la: ↑26 sep 2022, 17:28Nisi ti u tome očigledno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jesam al' u panjevima. Kako kaze Pedja, svježe uplate za nove servere.Federer17 je napisao/la: ↑26 sep 2022, 17:47Pa znaci da si u toj VIP grupiBenWhite je napisao/la: ↑26 sep 2022, 17:28Nisi ti u tome očigledno.
Cijene servera na godišnjem nivou su mizerija u odnosu na ono što je dobijao a pogotovo u odnosu na ono što će sada dobijati. Ali, kada se laka lova nasladi, nikad je nije dovoljno.![]()
Pa sta ima izbacivati racune kad je zakup servera dostupan svima koji malo proguglaju?farenhajt je napisao/la: ↑26 sep 2022, 17:55zasto recimo niste trazili da vam izbaci racun ili tome slicno cijene servera koju koristi,BenWhite je napisao/la: ↑26 sep 2022, 17:28Nisi ti u tome očigledno.
A i on to nije shvatao ozbiljno dok nije skontao da može mlatiti pare na taj način.Onda kao odjednom 'Malo uplaćujete'.
Sada ima hiljadu ljudi u grupi. Skoro. Neke uplate idu i preko 5 evra. Ljudi su mu uplatili već sada najmanje 3 milje evra. Sta misliš koliko od toga ide na servere? 10% ako i toliko.
Ma stoji njih par. Barem sam vidio da ih se par oglašava po tom pitanju.
41:34
Ma kakvi crni serveri toliko klix ne plaća server koliko on kika, a hakovane IPTV linije samo ubacuje
Uzmete kineza za 40km godina i imaš sve i ne moraš prouciti prije ulaska u kodi hoće li raditi
Još ott navigator free aplikacija ti po kategorijama izlista, napraviš favorite, imaš haman čitav Netflix + ostalo
Uzmete kineza za 40km godina i imaš sve i ne moraš prouciti prije ulaska u kodi hoće li raditi
Još ott navigator free aplikacija ti po kategorijama izlista, napraviš favorite, imaš haman čitav Netflix + ostalo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Sportklub ne prenosi ove sezone talijansku košarku?
S obzirom da je bluethunder i ovo propalo, ima li ko još neki besplatan prijedlog, ili neku sigurnu stranicu za streamove?

Čim bude novi url za build, zakačit ću ga ovdje.
Ali ovaj debil ih ne prestaje guliti sa donacijama.
Do tada, ott navigator skini i preko free mac adresa gledaj.
iptv liste 4 mare mjesecno vi se natezete pedjom 

Finn je napisao/la: ↑01 okt 2022, 00:23Jesi li siguran da će opet biti tako prosto kao url za build?
Evo testiram taj novi url. Ako sutra prođe na Englezima, vjerovatno će i ostati.
Hardene, evo za 3 marke. Mani se Kineza, ulaži novac ovdje hahaha
Pa to je hakovana iptv lista, udji na par grupa na telegramu i imaš je uvijek
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Iza balkan greena stoji telemach.
Ukucas iptv stalker list i slično i naći ćeš
Bukvalno ljudi objavljuju more listi svaki dan koje hakuju
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Posalji mi link pls.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.