Ljudi dali 2000 golova u karijeri i jedno 700 asistencija i ti pricas o bitnosti ? Ne brukaj se iskreno druze , pricas mitove o liku i djelu najveceg narkomana kojeg je fudbal ikada vidio.jestamaji je napisao/la: ↑01 okt 2022, 14:51je.be ih jedna stvar, ona najbitnija! kad je najvažnije i kad cijela planeta gleda niđe ih a oni pravi su upravo na toj najvećoj sceni briljirali … posebno pele i mali zeleni. nije njemu niko ni do koljena, on je jordan, bolt i ali a ostali su neki tamo lebroni, lewisi i mayweatheri …. ne može se to nikada porediti, klasa iznad.
Vanserijski igrac koji nije eksploatisao ni 20% onoga sto je trebao.U svim aspektima fudbalske igre a da ne govorimo o samoj posvecenosti nije u stanju porediti se sa Messijem.To ti je isto kao da poredis Red Bull bolid iz 2007 godine i 2022 godine.Jednostavno svaki parametar na strani ovog novog.
Kako mislis Pele i Maradona uvijek bili na nivou kad je trebalo a ovi nisu ? Mozes li nam obrazloziti to ? Cisto neki dokaz za takvu odvalu , cisto da znam sta su oni uradili vise od ove dvojice u karijeri da znam gdje da ih drugacije rangiram.Jel pricamo o trofejima ? Dugovjecnosti ? Konstanti ? Utjecaju ? Ne znam , pomozi ako mozes…