Mi smo po novom fk vratice seOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 18:07FK remi - FK pun stadion 1:1
FK Tuzla - FK idemo dalje 1:0
HSK prazan stadion - FK zasto postojimo 1:0
FK Leotar - FK jedan nula 0:1
FK Borac - FK Sloga 2:1
IDEMO DALJE
Premijer liga BiH - aktuelno
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma nikakav je on trener. Ne znam ni kog je vodio prije.Harrison je napisao/la: ↑01 okt 2022, 18:52Pa doveli smo Krcmarevica, uglednog i cijenjenog trenera u Evropi. Medjutim nesto mu se nije u Bosni svidjelo i odlucio je prerano otici. Jazuk.LeonProfessional je napisao/la: ↑01 okt 2022, 18:39Meni nije nikako jasno zašto Sarajevo s ovakvim budžetom godinama nije nikada uložilo ozbiljne pare u stručni štab.
Sve od tog kreće. Oni se uhvatili ovih naših trenera.
Da se razumijemo isto sam zamjerio Misimoviću kad je bio u Želji i kad je bilo nekih para koje su se trošile na igrače.![]()
Nego onako kažem, pominju se neke plate za igrače od 30k (Tino, Said,...), pa kontam za te pare se mogao dovesti neki opasan trener. Pa da ti imaš neki sistem i nešto na duže staze.
Ovako nekako svi više vole masnije platiti igrača nego trenera.
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 18:58Ljubi bratOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 18:07FK remi - FK pun stadion 1:1
FK Tuzla - FK idemo dalje 1:0
HSK prazan stadion - FK zasto postojimo 1:0
FK Leotar - FK jedan nula 0:1
FK Borac - FK Sloga 2:1
IDEMO DALJE
Kakav post

Brat moj
Gledaj stadiona novog od onih sto ste ih izbacili iz Europe
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I onda dođe Bjelica u Osijek, pa jedva ga se riješili. Možeš tu i puno gore završit nego sa precijenjenim igračem.LeonProfessional je napisao/la: ↑01 okt 2022, 19:05Ma nikakav je on trener. Ne znam ni kog je vodio prije.Harrison je napisao/la: ↑01 okt 2022, 18:52Pa doveli smo Krcmarevica, uglednog i cijenjenog trenera u Evropi. Medjutim nesto mu se nije u Bosni svidjelo i odlucio je prerano otici. Jazuk.LeonProfessional je napisao/la: ↑01 okt 2022, 18:39Meni nije nikako jasno zašto Sarajevo s ovakvim budžetom godinama nije nikada uložilo ozbiljne pare u stručni štab.
Sve od tog kreće. Oni se uhvatili ovih naših trenera.
Da se razumijemo isto sam zamjerio Misimoviću kad je bio u Želji i kad je bilo nekih para koje su se trošile na igrače.![]()
Nego onako kažem, pominju se neke plate za igrače od 30k (Tino, Said,...), pa kontam za te pare se mogao dovesti neki opasan trener. Pa da ti imaš neki sistem i nešto na duže staze.
Ovako nekako svi više vole masnije platiti igrača nego trenera.
Kao mi sa Ješićem, godinama se oporavljali.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Antipolitika3
- Kontakt:

Brate only nama treba skinuti kapu pa da ovoliko ljudi dodje gledati Slobodu
Ps:
Nemanja prvi strijelac lige sa 3 utakmice manje.

Samo kazem.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Osttribine
- Kontakt:
Bar se ne brukaju sa najskupljim sastavima i lupanjem miliona ni u sta.Osttribine je napisao/la: ↑01 okt 2022, 19:13Pa vjerovatno bi osvojili titulu nekad, a ne da djeca rodjena kad je Željo poslednji put titulu uzeo ove godine krenula u 4. razred osnovne škole.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Osttribine
- Kontakt:
Kad covjek cita sta vi pojedinci lupetate rekao bi da Sarajevo milione baca u vjetar apsolutno svake godine i da titulu ceka jedno 50 godina, covjece boziji, Sarajevo je prije 3 godine bilo osvajac duple krune, a u poslednjih 10tak godina jedini visestruki prvaci su ti bili Zrinjski, Sarajevo i Borac jednom.godrina je napisao/la: ↑01 okt 2022, 19:15Bar se ne brukaju sa najskupljim sastavima i lupanjem miliona ni u sta.Osttribine je napisao/la: ↑01 okt 2022, 19:13Pa vjerovatno bi osvojili titulu nekad, a ne da djeca rodjena kad je Željo poslednji put titulu uzeo ove godine krenula u 4. razred osnovne škole.
Sve to stoji, al sad se itekako brukaju.
- Osttribine
- Kontakt:
Naravno da se brukaju, ovi rezultati jesu bruka to stoji, ali da je tako kako pisete da se bacaju pare svake sezone bezveze i nije, pa i vi se slomiste trazeci investitora i one silne najave onog Diglisica pa nista, nego na vasu srecu rezultati su vam dobri trenutno ove sezone pa je ta prica o investitoru sad u drugom planu, a u prvu krizu rezultata kad upadnete ide ona nasa standardna bosnjacka kako nista ne valja kako je Edis neznalica kako ne mozes bez para itd.
5.razredOsttribine je napisao/la: ↑01 okt 2022, 19:13Pa vjerovatno bi osvojili titulu nekad, a ne da djeca rodjena kad je Željo poslednji put titulu uzeo ove godine krenula u 4. razred osnovne škole.
To je trenutak kada se pitari sami sebe pucali u nogu, neće oni nikada boljeg imati od Husrefakolezeljovac je napisao/la: ↑01 okt 2022, 18:37
Za ovo se Karma vraća!
Čovjek bio na diobi 1. mjesta kad je bio otjeran. Tri kola kasnije FKS proglašen prvakom uslijed korone. Mnogo ste se ogriješili

Ti si zadovoljan sa tim titulama a imate uslove kakve imate.? Zeljo je to isto imao bez ista sa strane, Zrinjski to isto ima bez sta sa strane (osim Beusa)Osttribine je napisao/la: ↑01 okt 2022, 19:34Naravno da se brukaju, ovi rezultati jesu bruka to stoji, ali da je tako kako pisete da se bacaju pare svake sezone bezveze i nije, pa i vi se slomiste trazeci investitora i one silne najave onog Diglisica pa nista, nego na vasu srecu rezultati su vam dobri trenutno ove sezone pa je ta prica o investitoru sad u drugom planu, a u prvu krizu rezultata kad upadnete ide ona nasa standardna bosnjacka kako nista ne valja kako je Edis neznalica kako ne mozes bez para itd.
Nebitno, ja sam se pitao sta li bi bilo sa Zelje da je u toj situaciji
- Bazinga12345
- Kontakt:
Široki i dalje prvi i to sa utakmicom manje ali ih niko ni ne spominje 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nema tu kvaliteta,pitari im trebali uvaliti 5 golova a gledaj gdje su oni.Bazinga12345 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 20:32Široki i dalje prvi i to sa utakmicom manje ali ih niko ni ne spominje![]()
Protiv ozbiljne ekipe iduce kolo ce primiti peticu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Panta79rei
- Kontakt:
To pišeš za vodeću ekipu. Pa kakva je kvaliteta onda kod vas i ostalih?Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 20:33Nema tu kvaliteta,pitari im trebali uvaliti 5 golova a gledaj gdje su oni.Bazinga12345 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 20:32Široki i dalje prvi i to sa utakmicom manje ali ih niko ni ne spominje![]()
Protiv ozbiljne ekipe iduce kolo ce primiti peticu.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
**** vam majku svima u savezu skupa sa Mulahasanovićem. Dabogda crko ujutro ****!
- Osttribine
- Kontakt:
Jok, trebao bih biti zadovoljan brojem prodatih košpica na stadionu, normalno da cu biti zadovoljan titulama pa da su kostale sta su kostale, kostale su i vas bruku u ono vrijeme, jer bilo je priliva novca od Dzekinog transfera, od Evrope, prodaje igraca itd. Evo vidis i sam koliko je sada cekate bez nekih velikih sredstava, 10 godina punite naredne godine. Sto je do sada niste osvojili bez priliva kakvog velikog novca sa strane. A ne igraju ni u Zrinjskom za klikere de se ne lazemo.godrina je napisao/la: ↑01 okt 2022, 20:27Ti si zadovoljan sa tim titulama a imate uslove kakve imate.? Zeljo je to isto imao bez ista sa strane, Zrinjski to isto ima bez sta sa strane (osim Beusa)Osttribine je napisao/la: ↑01 okt 2022, 19:34Naravno da se brukaju, ovi rezultati jesu bruka to stoji, ali da je tako kako pisete da se bacaju pare svake sezone bezveze i nije, pa i vi se slomiste trazeci investitora i one silne najave onog Diglisica pa nista, nego na vasu srecu rezultati su vam dobri trenutno ove sezone pa je ta prica o investitoru sad u drugom planu, a u prvu krizu rezultata kad upadnete ide ona nasa standardna bosnjacka kako nista ne valja kako je Edis neznalica kako ne mozes bez para itd.
Nebitno, ja sam se pitao sta li bi bilo sa Zelje da je u toj situaciji
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.