Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Romariooo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Romariooo » 15 feb 2011, 17:05

Ako bude igrao Nasri, moglo bi se desiti kao i prosle sezone sa Fabregasom, kad se vodja ponio jako glupo i ubacio u igru igraca koji je nespreman, pa se halalio s njim kasnije do kraja sezona, a takodje i sa titulom

prosle sezone su nam upravo diaby i song prekidali napade, pa je jadni almunia opet bio kao na streljani heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 15 feb 2011, 17:07

Romariooo je napisao/la:Ako bude igrao Nasri, moglo bi se desiti kao i prosle sezone sa Fabregasom, kad se vodja ponio jako glupo i ubacio u igru igraca koji je nespreman, pa se halalio s njim kasnije do kraja sezona, a takodje i sa titulom

prosle sezone su nam upravo diaby i song prekidali napade, pa je jadni almunia opet bio kao na streljani heh
tad smo savrseno igrali....al se portiv silvestrea nije moglo...dok kreten nije kiksao nisu nam mogli prici golu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 feb 2011, 17:11

armin arsenalovac je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Ako bude igrao Nasri, moglo bi se desiti kao i prosle sezone sa Fabregasom, kad se vodja ponio jako glupo i ubacio u igru igraca koji je nespreman, pa se halalio s njim kasnije do kraja sezona, a takodje i sa titulom

tad smo savrseno igrali....al se portiv silvestrea nije moglo...dok kreten nije kiksao nisu nam mogli prici golu
govorim o prvoj utakmici u londonu, kad ste bili od 1 do 60. minute rasuti ko kila rize

a sto se tice te druge utakmice, koliko ja znam vec do kraja prvog poluvremena Messi vam je uvalio 3 komada
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 feb 2011, 17:15

slika

Romario dosadan si !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 feb 2011, 17:18

Bosco je napisao/la:slika

Romario dosadan si !
heh, a sutra navecer statistika ce mu biti 3 puta dotakao loptu, jedan sut pored gola, 0 po golu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 feb 2011, 17:21

Romariooo je napisao/la: heh, a sutra navecer statistika ce mu biti 3 puta dotakao loptu, jedan sut pored gola, 0 po golu
De onda i meni reci zacas kakav ce mi bit seksualni zivot u naredna dva mjeseca.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 feb 2011, 17:23

Portillo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: heh, a sutra navecer statistika ce mu biti 3 puta dotakao loptu, jedan sut pored gola, 0 po golu
De onda i meni reci zacas kakav ce mi bit seksualni zivot u naredna dva mjeseca.
Vidoviti Rom Ario.

slika

Gatanje dominira !

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 15 feb 2011, 17:25

Polako ba Bosco iskuliraj separatiste, u protivnom poslace te u Banovice
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 feb 2011, 17:29

Portillo je napisao/la:
Jel te ova prica o statistikama Van Persija mozda podsjetila na vas u pricu o statistikama zastrasujucim Cristiana Ronalda pred el classico, pa na kraju opet vase cudo od statistike jedva da je sutnuo po golu

sto se tice sexualnog zivota, u kugli ti vidim da ces u narednom periodu biti osudjen na svojerucno heh, jer ni zene ne vole navijace klosarskih klubova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 feb 2011, 17:31

Romariooo je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
sto se tice sexualnog zivota, u kugli ti vidim da ces u narednom periodu biti osudjen na svojerucno heh, jer ni zene ne vole navijace klosarskih klubova
Znači onda kod dama i nemaš baš uspjeha Romario.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 feb 2011, 17:37

Ma jok Bosco, sutra akobogda utakmica se gleda upravo kod jedne dame, vatrene navijacice Barcelone

sto se tice ovoga da bi bosco mogao u banovice, meni je to glupost, najnormalnija stvar je da se podbadamo pred utakmicu i ja ne zamjerim boscu za ova podhebavanja i glupo bi bilo davati banove zbog najnormalnijih podhebavanja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 feb 2011, 17:44

Romariooo je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
Jel te ova prica o statistikama Van Persija mozda podsjetila na vas u pricu o statistikama zastrasujucim Cristiana Ronalda pred el classico, pa na kraju opet vase cudo od statistike jedva da je sutnuo po golu

Ko je ovdje moderator banuj ovo dijete ....

Ja vam iskreno sutra zelim mnogo srece, ako vas i fortuna napusti tesko ce te do aktivnog rezultata pred revans.Necu nista mudro reci ako kazem da igraju najbolji fudbal koji sam ja gledao...generalno nemam nista protiv Barcelone ali nervira me Spanska liga u kojoj se fakticki svi klubovi naguze vec u tunelu Messi-u i drustvu tako da do 15. min kapituliraju ( mislim da toliko nisu dobri ).Prije svega Premier League na prvom mjestu jer se igra muski i svi grizu ( Wolv dobije Man.Utd :mrgreen: to volim )
E sad pitanje je sta Arsenal da uradi da bi dobio bitku na sredini ?
-da im uzmete posjed hmmm tesko?
-da mozete odigrati prezatvoreno kao Italijani , iskreno tesko.
-da im mozete zabiti , mozete naravno , ako ko moze moze Arsenal.
-definitivno ce vam trebati raspolozen golman i napadaci ( Van Persie -- uuuu strasan)

Iskreno jos jednom mnogo srece, navijam za Arsenal jer bi zelio da shvate i mediji i svi da se Barca moze dobit ako se igra muski a ne ko ckePi iz Primere...

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 15 feb 2011, 17:51

Romariooo je napisao/la:Za Barcu ce sutra istrcati valdez, alves, pike, abidal, maxwel, segio, xavi, iniesta, pedro, vilja i messi, dakle u odnosu na proslogodisnju utakmicu u londonu, umjesto, puyola, keite i ibre tu su abidal, iniesta i vilja, dakle, jos smo jaci nego prosle sezone.

sto se tice arsenala, svejedno ko igra, arsenalova sudbina u ovogodisnjoj ligi prvaka je zapecacenja kad su izvukli kuglicu u kojoj je pisalo fg barcelona
Stvarno ne razumijem toliku samouvjerenost u vas prolaz dalje. Dobro jeste favoriti, igrate najljepse, imate Messija i druzinu, ali opet ti to ne daje za pravo da omalovazavas ekipu koja poslije vas igra vjerovatno najljepsi nogomet u Evropi. Uostalom, iskusniji su nego prolse sezone i imaju velikog strucnjaka na klupi koji ima dovoljno iskustva i znanja da ne ponovi iste greske kao prosle sezone, iako je najmanje do njega bilo jer su povrede bile najveci nprijatelj Arsenala. Ove sezone je koliko toliko bolja situacija sa povredama i mislim da ce najveci problem Topdzijama predstavljati njihova mentalna pripremljenost jer im je Barca prosle sezone nabila blagi kompleks ali opet kazem imaju iskusnog Wengera u kojem vidim najjaci adut Arsenala. Uglavnom bice to sjajan dvomec koji bi mogao bitno uticati i na konacan rasplet u Premiershipu, odnosno Primeri...

Moje simpatije idu na stranu Arsenala, zato svim iskrenim Topdzijama zelim puno srece jer je ona u ovoj fazi takmicenja neizostavan saveznik...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 feb 2011, 17:54

Tema je Arsenal, a ne Barcelona.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 feb 2011, 17:56

Monolog je napisao/la:Tema je Arsenal, a ne Barcelona.
ma nemoj zamjerit romariju vidis da mu nije lahko,nego sta cemo za tekmu mi :roll:
Rođen s tobom da budem

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 feb 2011, 18:48

Ako Nasri sutra nastupi za Arsenal sudbina Barcelone je zapecacena.... :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 15 feb 2011, 18:54

Barcelona je favorit, ali nije Arsenal bez šanse. Arsenal je u stanju dobiti kod kuće Barçu, gubila je Barcelona s Guardiolom i od slabijih ekipa od Arsenala. I u uzvratu nije Arsenal bez šanse, ali morat će se Wengeru puno stvari poklopiti.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Winston Smith
Kontakt:

Post Postao/la Winston Smith » 15 feb 2011, 20:47

Kakva je to kurtoazija i lazna skromnost?!
Arsenal nije u stanju dobit Barcelonu pa cak ni na Emiratima. Imaju sanse, al oko pola promila.
Najjadnije od svega je sto Arsenal ne moze nista naucit iz utakmica Barcelone protiv Gijona i Intera. Opet ce se otvorit ko i Real. Mozda nece primit peticu al 3 gola su zagarantovana.
Uostalom, evo i Paja veli da im nije bitna LP i da se okrecu Carling kupu. Vec su skinuli gace tako da... :D
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 feb 2011, 20:49

I kako da ostanes imun na hrpu provokacija koje izlaze iz razlicitih tastatura :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 feb 2011, 20:50

Winston Smith je napisao/la:Kakva je to kurtoazija i lazna skromnost?!
Arsenal nije u stanju dobit Barcelonu pa cak ni na Emiratima. Imaju sanse, al oko pola promila.
Najjadnije od svega je sto Arsenal ne moze nista naucit iz utakmica Barcelone protiv Gijona i Intera. Opet ce se otvorit ko i Real. Mozda nece primit peticu al 3 gola su zagarantovana.
Uostalom, evo i Paja veli da im nije bitna LP i da se okrecu Carling kupu. Vec su skinuli gace tako da... :D
Nikad ne reci nikad. Sve je moguće.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.