FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
60
31%
Darko Milanič
32
17%
Miodrag Božović
3
2%
Fedja Dudić
29
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
50
26%

Ukupno glasova: 191

RedViper
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedViper » 02 okt 2022, 18:30

Ovo možemo ako budemo pametni iskoristiti u našu korist, dovoljno je bilo promašaja. Za ove pare 2 ekipe napraviti, sa ciljano odabranim igračima, pogotovo paziti na psihološki profil igrača, kao i na to da nisu prošli peak karijere…

Kažem ako budemo pametni ..
FK Sarajevo 1946!
Cazinska Krajina

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 02 okt 2022, 18:33

Ne licimo na fudbalski klub, riba smrdi od vrha a vrh su Ajla, Sfk, Potura... ostale neznalice i dusmani koji gledaju kako da se okoriste od njega, pa za ovu citav grad zna da je uzimala pare od kospica i sokova i da se ogradjivala na sponzorima, a ona i dalje na picku u klubu nevjerovatno. Kad pocnemo liciti na klub i kad se rijesimo ove LGBT populacije mozemo ocekivati nesta od pulena na terenu, jer od vrha sve krece a ocito da Mirvica levate ko sansku kozu.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 okt 2022, 18:36

Ponavljam se al opet cu reci: Mirvic otvorio restoran gdje konobar pljuje u corbu a Combe pjeva svaku noc i ibreti se sto mu je prazna kafana. Ulozio si ti kume, al si na kriva mjesta ulozio. Isto da ja dobijem milion i umjesto poslovnog prostora u Ferhadiji kupim kucu u nekom selu na Kupresu, pa se ibretim sto mi niko ne iznajmljuje prostor. Qrcina ba.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 02 okt 2022, 18:40

Kao oni gledali utakmicu... Predstava za javnost...

Doveo Hadzica koji bi i bez investitora objeručke prihvatio da vodi Sarajevo, a isto tako vazi i za Dudića.
Igracki kadar standardno polovnjaci bez ugovora.

Ovo sto mi imamo, imalo bi se i bez vas. Igralo je Sarajevo play off I prije investitora.

S obzirom da imaju velike novce, ocigledno nisu levati. Ali je neko levat u ovoj priči.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 02 okt 2022, 18:41

Ama bas na svaku poziciju u klubu je zaposlio nekog ko uopste nije dokazan kao dobar, od trenera koji je na srecu kup osvojio preko celavca, ayle itd itd i ti sada kao nesto kukas a sam si te ljude doveo, mi ti ih nismo dovodili jbg sam si kriv sto nisi za toliko para doveo strucnjake
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 okt 2022, 18:42

Kao da ovaj status nesto znaci hehe sta se palite odma. Treba prvo baletanima pocet samare pucat

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 02 okt 2022, 18:44

Treba kazniti debile svakog u klubu ali ovakav status ... isto kao da smo mi krivi .. totalno bezveze
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 okt 2022, 18:44

Najsmjesnije je sto ga sad kritikujete za Dudica a do juce ste velicali Dudica i odluku da se on dovede

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 02 okt 2022, 18:45

Čeko dva dana da se oglasi e moj Mirviću ma tjeraj bagru Ajle i ala Ajle

Komazec
Kontakt:

Post Postao/la Komazec » 02 okt 2022, 18:46

mosarajvosa83 je napisao/la:
02 okt 2022, 18:44
Najsmjesnije je sto ga sad kritikujete za Dudica a do juce ste velicali Dudica i odluku da se on dovede
I sve ove igrace koji su dosli, pricom da je ovo najbolji prijelazni rok ikad… dvolicno bas

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 okt 2022, 18:48

Komazec je napisao/la:
02 okt 2022, 18:46
mosarajvosa83 je napisao/la:
02 okt 2022, 18:44
I sve ove igrace koji su dosli, pricom da je ovo najbolji prijelazni rok ikad… dvolicno bas
Nema vecih licemjera. Zamisli da dizes Dudica u nebo,da pricas da je ovo najbolji potez ikad,i onda hladno bez obraza dodjes danas i pises da je to greska Mirvica,ko bi lud Dudica doveo i sl. drzi se svog stava do kraja. Od samog starta prije nego ce doci Dudic i prije nego je bio u planovima,rekao sam da je ljiga i da nije trener za nas

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 okt 2022, 18:50

Mirvicu tebra poslusaj Cartela i prebaci se na košarku, rukomet, hokej sta bilo. Tu ces moci nesto uraditi.
Ali opet ako i tamo budes birao saradnike kao u FKS opet ti se crno piše.

To ti je isto kao kad bi ja uzeo Forda i utrkivao se sa Ferrarijem pa se poslije cudio kako to da me lik ostavio iza sebe. Mozda nisam dobro startao, mozda slabe gume, mozda sam trebao obuti bijele carape za srecu, a u biti je prava istina da je problem u samom autu to jest jacini motora.

Tako je i kod nas. Pravi problem je uprava kluba i cijeli sportski segment. Mozes ti uloziti jos ovoliko, ali imaš imaš nesposobne ljude oko sebe dzaba ti sve to. Ko da ih bacas u vodu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 02 okt 2022, 18:55

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
02 okt 2022, 18:40

Doveo Hadzica koji bi i bez investitora objeručke prihvatio da vodi Sarajevo, a isto tako vazi i za Dudića.

Ovo sto mi imamo, imalo bi se i bez vas. Igralo je Sarajevo play off I prije investitora.

S obzirom da imaju velike novce, ocigledno nisu levati. Ali je neko levat u ovoj priči.
Bravo za post. Sve potpisujem :clap:

Nama je glavni argument za njega, klub je bio pred bankrotom i bili bi u kantonalnoj. Pa tolike godine bila dubioza bez investitora, pa se uvijek izborila Evropa i bill donekle blizu titule. Kone s mnogo vecim dugovanjima, pa evo ih funkcionisu i nista im ne fali.

Hvala mu sto je dosao, ali koja je logika da ti se zbog toga sto ulazes pare, ne moze nista prigovoriti. A za sve ovo dosada si iskljucivi krivac ti. Covjek za preko godinu dana nije uspio dovesti niti jednu djelimicno sposobnu i pametnu osobu u klub.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 okt 2022, 18:57

ElCartel11 je napisao/la:
02 okt 2022, 18:50
Mirvicu tebra poslusaj Cartela i prebaci se na košarku, rukomet, hokej sta bilo. Tu ces moci nesto uraditi.
Ali opet ako i tamo budes birao saradnike kao u FKS opet ti se crno piše.

To ti je isto kao kad bi ja uzeo Forda i utrkivao se sa Ferrarijem pa se poslije cudio kako to da me lik ostavio iza sebe. Mozda nisam dobro startao, mozda slabe gume, mozda sam trebao obuti bijele carape za srecu, a u biti je prava istina da je problem u samom autu to jest jacini motora.

Tako je i kod nas. Pravi problem je uprava kluba i cijeli sportski segment. Mozes ti uloziti jos ovoliko, ali imaš imaš nesposobne ljude oko sebe dzaba ti sve to. Ko da ih bacas u vodu.
To je to brate, s parama treba znat, posebno u ovom biznisu. Svaka cast, postao si milioner s maskama, al ako ti ne ide vodjenje fudbalskog kluba, zaposli strucne ljude koji znaju. Nije ni Abramovic fudbalski znalac nego je platio strucne ljude i napravio jak klub. Ne petljaj se u nesta ako nisi strucan.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 02 okt 2022, 19:01

Bas glup post ali dobro
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 02 okt 2022, 19:04

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
02 okt 2022, 18:40

nisam te kontao ranije kada si pisao slicne stvari i mislio sam da mlatis praznu slamu
al sad vidim da ima nesto u tome i ispravno razmisljas

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 02 okt 2022, 19:07

Ja ne mogu vjerovati da bi neko ovdje da ide Mirvic iz kluba. Trunka zdrave pametni molim vas, jel moramo uvijek biti idioti?
Pa nije izlizana fraza gdje bi nas bilo bez Mirvica, fakat gdje bi bili? Celik sudbina. Dajte ba, ko djeca.. Ne ide slazem se, rezultati ispod svakog ocekivanja, nema govora. Al hajd evo strucnjaci koje su to greske napravljene? Doveden trener jbg realno jako dobar posao s Velezom radio, svi ste ovdje svrsavali. Doveli se igraci top topova za nase uslove i ligu i svi svrsavali, nemoj da vam vracam postove ovdje. Jbg ne ide, ja iskreno mislim da se trener mora mjenjati, strpljenja je bilo vise nego dovoljno. Ili bar sacekati polusezonu..

Sabura braco izdobrice ovo, mora.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 02 okt 2022, 19:13

nokee je napisao/la:
02 okt 2022, 19:07
Ja ne mogu vjerovati da bi neko ovdje da ide Mirvic iz kluba. Trunka zdrave pametni molim vas, jel moramo uvijek biti idioti?
Pa nije izlizana fraza gdje bi nas bilo bez Mirvica, fakat gdje bi bili? Celik sudbina. Dajte ba, ko djeca.. Ne ide slazem se, rezultati ispod svakog ocekivanja, nema govora. Al hajd evo strucnjaci koje su to greske napravljene? Doveden trener jbg realno jako dobar posao s Velezom radio, svi ste ovdje svrsavali. Doveli se igraci top topova za nase uslove i ligu i svi svrsavali, nemoj da vam vracam postove ovdje. Jbg ne ide, ja iskreno mislim da se trener mora mjenjati, strpljenja je bilo vise nego dovoljno. Ili bar sacekati polusezonu..

I šta misliš da bi se desilo kad bi se promijenio trener? Opet da se desi da krene ko Feđa sa 3 pobjeda dizali bi ga u nebo nakon toga jedan remi odmah bi se razmišljalo o sljedećem kandidatu. Ni u kom slučaju ja ne bi mijenjao Feđu ove sezone, ciljevi se znaju ako ispuni nek ostane. Jedine osobe koje ne zaslužuju biti u najvećem bh. klubu jesu osobe koje ni ne prate utakmice FKS i ne znaju šta je ofsajd.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 02 okt 2022, 19:14

nokee je napisao/la:
02 okt 2022, 19:07

Budala je ko zeli da Mirvic od iz kluba , covjek je srcan i ima zelju da napravi nesto sa Sarajejevo, ali selekcija kadrova je blago recena uzasna, od Ajle , Poture.. pa kada bi im dao otkaz kakve su neznalice na biro se ne bi znale prijaviti kobile.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 02 okt 2022, 19:14

Da je Mirvic placao igrace po 1 M, da je doveo top Sportskog direktora imao bih smisla onaj post ali ovako...
Sve free igrace doveo i puno ocekivao wtf i to pustio Dudica i Emira da mu dovodi te igrace.

Nikad napretka nece biti dok ne pocnes kupovati igrace, jos ovo ljeto zaradili oko 2 M od prodaje i nikog da platis da dovedes vrhunsko pojačanje.

Msm hvala mu do neba dao je pare za plate, stabilizirao klub ali sto se sportskog dijela tice sam je kriv koga je postavio i sta je sve dopustio.

Valjda se probudi sad i postavi strucne ljude da rade.

Podrška Mirvicu naravno, ali treba i on priznati greske.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 02 okt 2022, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lecler i 15 gostiju.