ako uspiju mobilisati sve snage i odigrati pozrtvovano kao protiv liona ili ninberga, ne samo da ce izvuci povoljan rezultat nego ce poniziti navikanog protivnika

sretno..
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ti izgleda mrziš Schalke k'o da navijaš za Dortmund. Hajd neka večeras izbube, barem ćeš ti biti jako jako sretan.Saurman je napisao/la:Valencia favorit ukoliko vam zabiju gol u roku od 15 min slijedi vam potop..ne mozete se uvjek uzdati u Neuer_a da vas vadi citavu sezonu...uz minimalan poraz imali bi neke sanse u revansu..
Navijac Bayerna....sto se tice Schalkea samo sam realan,btw volio bih da prođu u 1/4 zbog Bundelige ali....Zdena04 je napisao/la:Ti izgleda mrziš Schalke k'o da navijaš za Dortmund. Hajd neka večeras izbube, barem ćeš ti biti jako jako sretan.Saurman je napisao/la:Valencia favorit ukoliko vam zabiju gol u roku od 15 min slijedi vam potop..ne mozete se uvjek uzdati u Neuer_a da vas vadi citavu sezonu...uz minimalan poraz imali bi neke sanse u revansu..
Koliko ja znam, neće.Portillo je napisao/la:Zdena@ Da slucajno ne znas hoce li ijedan kanal na ASTRI prenosit ovu tekmu veceras?
Nije bio ofsajd. Šteta, da smo poveli već bi bili na konju. Igramo dobro ali moram priznati da su domaćini nešto bolji.adnan24 je napisao/la:Malo sam upratio i Schalke krajickom oka...interesuje me kod 0-0 kada je Huntelar promasio onaj zicer...jel bio offside ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.