Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
mandraX
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la mandraX » 12 feb 2011, 21:16

Što je Analitico banovan? :roll:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 feb 2011, 21:54

EdinTM87 je napisao/la:sto je analitico banovan?

za ovog drugog debila znam...
mandraX je napisao/la:Što je Analitico banovan? :roll:
Jao pitanja. Zasto je jedan psihijatrijski slucaj banovan. :roll:
Svaka cast administraciji za ovo. Davno je to trebalo uraditi.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 feb 2011, 00:00

Analitico je odavno trebao biti banovan. Dobro je Bosanac rekao iznad, lik je tezi psihijatrijski slucaj.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 feb 2011, 09:45

Vidim čišćenje uveliko počelo, aferim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 feb 2011, 10:43

EdinTM87 je napisao/la:sto je analitico banovan?

za ovog drugog debila znam...
banovan je zbog nazivanja forumaša debilima.
ni ti nisi daleko.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 15 feb 2011, 19:14

Neko je vjerovatno vec postavio ovo pitanje, ali mrsko mi traziti.

Jel se moze ubaciti "quick-reply" ? Sigurno jedna od korisnijih opcija, i rijetki su forumi koji je nemaju. Toliko.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 feb 2011, 13:27

jel se jos nekome pojavljuje ovo?

slika

Uploaded with ImageShack.us
Thomas Müller - Fußballgott

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 feb 2011, 13:50

Sad sam krenuo isto da pitam :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 feb 2011, 15:12

Juventino je napisao/la:Neko je vjerovatno vec postavio ovo pitanje, ali mrsko mi traziti.

Jel se moze ubaciti "quick-reply" ? Sigurno jedna od korisnijih opcija, i rijetki su forumi koji je nemaju. Toliko.
quick reply uzrokuje masu spama i postova tipa "slažem se" ili " :D :D :D :D ". Zato ga na SportSport.ba nemamo.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 feb 2011, 12:54

da pitam..

da li postoji mogucnost da se malo vise paznje posveti barcinoj temi,pogotovo nakon poraza ili remija..
isuvise bude spama i uvreda od nekih novih forumasa koji dodzu samo provocirati..ne mislim na realove navijace..vec na ostale doslje... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 feb 2011, 16:02

T-MAC je napisao/la:da pitam..

da li postoji mogucnost da se malo vise paznje posveti barcinoj temi,pogotovo nakon poraza ili remija..
isuvise bude spama i uvreda od nekih novih forumasa koji dodzu samo provocirati..ne mislim na realove navijace..vec na ostale doslje... ;)
Mi provociramo kulturno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 feb 2011, 16:31

ne govorim za realove navijace,,,

vec neki deseti,..sasvim nebitni,, ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 feb 2011, 18:59

@T-Mac,

Ne znam šta treba uraditi? Banovati svakoga ko je neistomišljenik pojedinaca na toj temi? Treba li se tako pristupiti i temama o Arsenalu, Manchesteru, Liverpoolu ili bilo kojem klubu koji ima svoju temu na ovom forumu? Sve što nije primjereno forumu lično ja obrišem(dakako, ako nisam tu, onda @Ribery, @Geronimo i @Hammers odrade taj dio posla), tako da što se tiče te "pažnje" na pojedine teme - sve su u istom košu po tom pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 feb 2011, 19:24

T-MAC je napisao/la:ne govorim za realove navijace,,,

vec neki deseti,..sasvim nebitni,, ;)
Ma T-MAC donekle se slažem sa tobom,ali onda ne bi bilo uopšte foruma.Nakon svakog gola(a kamoli nešto više :lol: ) koji prime Barca,Real,Arsenal,Liverpool,Manch ili neki drugit tim sa puno forumaša koji navijaju za njega dođe neko i napistati nešto.Ja sam često sam išao na bilo koju temu samo da provociram nekog,ali to ne treba shvatat ozbiljno
I da svako sebi dovodi provokatore jer navijači Barcelone su provocirali sve redom jbg sad njih svi redom pa će onda opet neki drugi tim izgubit i tako ukrug.
Dobro je sve dok ne dođe do vrijeđanja 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 feb 2011, 19:58

Realna je procena i da ti je receno da odyebesh u trokoracima, da me ne citiras i mi se ne obracas - ali ti i dalje nastavljas sa tim.

Realna je procena i da ti je receno da odyebesh u trokoracima, da me ne citiras i mi se ne obracas - ali ti i dalje nastavljas sa tim.

Nisam nervozan, samo znam te tvoje seljacke fore i sa ovog i sa drugih foruma, gde redovno kakis po sportskim rezultatima Srbije.
Nemam ti sta vise objasnjavati, jer si bezobrazni nacionalisticki provokator.

Ende.

SVE OVO NAPISA @MaGiCa,MISLIM DA ZASLUŽUJE BAR OPOMENU

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2011, 20:24

Prvo nikada se nisam mesao ni u rad administratora,moderatora i ostalih nadleznih ovde,ali cu sada nesta da kazem.
Prvo regao sam se na forum ovde prvenstveno radi sporta i zezancije,i od kada sam ovde(a redovno sam nekada od januara 2010),nikada nisam hteo da ulazim u neke nacionalisticke rasprave,gde se svadjate,vredjate i ostalo.
Ali vi svaku jbn temu koja ima iole veze sa Srbijom ukenjate da je to strasno i da meni stalno dodje da se zauvek odjavim sa foruma,ali ostao sam zbog raje koja prica o sportu i koju kao i mene ne interesuje politika,mozda ih i interesuje ali ne ispoljavaju to.Pa jbt secate li se tema EP u rukometu 2010,SP u fudbalu 2010,SP u kosarci 2010,SP u rukometu 2011,vaterpolo...

Da se vratim na temu danasnje emisije. :lol:
Prvo @kdn koliko god ti bio poznavaoc sporta a to jos ne pokazujes dovoljno,ti uvek imas nesta da kazes kada se javi neki lik koji navija za Srbiju a zivi u Republici Srpskoj,da mu drzite ti i jos neki predavanja kako treba,odnosno kako ne treba on da se ponasa.Boli vas briga za koga ce on da navija Srbiju,BIH,Rusiju,Nemce,Amere,Japance ili neke nomade,on nek navija za koga hoce,a vama ako se ne svidja imate lepu opciju ignore i lepota,ja ih tamo imam nekoliko zbog vredjanja i gluposti,a ne vi to hocete da dokazete javnosti i onda da tema umesto da ima 40 sportskih strana ima 150 a od toga je 10 u vrh glave onoga sto je tema.

Ne zelim da kazem da nema likova koji su dosli da se svadjaju da glume ultra patriote ovde,vredjaju ali @magica nije takav.
Shvatam da smo mi kako je admin u pravilima rekao ,gosti na forumu i ja se prvi ponasam tako iako sam ovde prosuo godina dana,i nakucao nesta vise od 10000 postova,ali isto tako smatram da trebate i vi biti dobri domacini,a ne da cim neko napise da navija za Srbiju pocnu napadi i kada vam neko uzvrati onda se zalite.Ja licno nisam imao takvih problema odmah sam se ja ovde nasao sa likovima koji su me lepo prihvatili,@No Name,@gero,@hammers,@Tras,@Cartman,@majestic...kasnije su dosli ovi ostali sa kojima se lepo slazem @monolog,@legenda,mali Hordas,@Dubrava naravno...i nikada nijednu ruznu rec nisam od njih cuo,@No name jeste vredjao Srbe tokom SP-a,imao onaj avatar ali mi se putem PP nekoliko puta izvinjavao i rekao da je zbog mene skinuo ovaj avatar.

Pozdrav.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 feb 2011, 20:26

Devile nisam te htio citirati ali stvarno se u svemu slažem s tobom
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 feb 2011, 20:40

Devil je napisao/la:Prvo nikada se nisam mesao ni u rad administratora,moderatora i ostalih nadleznih ovde,ali cu sada nesta da kazem.
Prvo regao sam se na forum ovde prvenstveno radi sporta i zezancije,i od kada sam ovde(a redovno sam nekada od januara 2010),nikada nisam hteo da ulazim u neke nacionalisticke rasprave,gde se svadjate,vredjate i ostalo.
Ali vi svaku jbn temu koja ima iole veze sa Srbijom ukenjate da je to strasno i da meni stalno dodje da se zauvek odjavim sa foruma,ali ostao sam zbog raje koja prica o sportu i koju kao i mene ne interesuje politika,mozda ih i interesuje ali ne ispoljavaju to.Pa jbt secate li se tema EP u rukometu 2010,SP u fudbalu 2010,SP u kosarci 2010,SP u rukometu 2011,vaterpolo...

Da se vratim na temu danasnje emisije. :lol:
Prvo @kdn koliko god ti bio poznavaoc sporta a to jos ne pokazujes dovoljno,ti uvek imas nesta da kazes kada se javi neki lik koji navija za Srbiju a zivi u Republici Srpskoj,da mu drzite ti i jos neki predavanja kako treba,odnosno kako ne treba on da se ponasa.Boli vas briga za koga ce on da navija Srbiju,BIH,Rusiju,Nemce,Amere,Japance ili neke nomade,on nek navija za koga hoce,a vama ako se ne svidja imate lepu opciju ignore i lepota,ja ih tamo imam nekoliko zbog vredjanja i gluposti,a ne vi to hocete da dokazete javnosti i onda da tema umesto da ima 40 sportskih strana ima 150 a od toga je 10 u vrh glave onoga sto je tema.

Ne zelim da kazem da nema likova koji su dosli da se svadjaju da glume ultra patriote ovde,vredjaju ali @magica nije takav.
Shvatam da smo mi kako je admin u pravilima rekao ,gosti na forumu i ja se prvi ponasam tako iako sam ovde prosuo godina dana,i nakucao nesta vise od 10000 postova,ali isto tako smatram da trebate i vi biti dobri domacini,a ne da cim neko napise da navija za Srbiju pocnu napadi i kada vam neko uzvrati onda se zalite.Ja licno nisam imao takvih problema odmah sam se ja ovde nasao sa likovima koji su me lepo prihvatili,@No Name,@gero,@hammers,@Tras,@Cartman,@majestic...kasnije su dosli ovi ostali sa kojima se lepo slazem @monolog,@legenda,mali Hordas,@Dubrava naravno...i nikada nijednu ruznu rec nisam od njih cuo,@No name jeste vredjao Srbe tokom SP-a,imao onaj avatar ali mi se putem PP nekoliko puta izvinjavao i rekao da je zbog mene skinuo ovaj avatar.

Pozdrav.

ja nisam nikad vrijeđao srbe na forumu jer bi time vrijeđao i pola moje familije koji su srbi,toliko o tome.

ne reče ti ništa o zadnjim postovima @MaGiCe,koji mi se lijepo nagovori,iz čista mira..

ja sam napisao da uvijek navijam protiv srbije i to je tako,ali isto tako ne smeta mi što bilo ko navija za srbiju,njegova stvar,a protiv srbije navijam jer mi je vojska srbije u zadnjem ratu pobila roditelje.

pozz

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2011, 20:48

Cek cek sta treba da kazem o njegovim postovima.Sada da te pitam ozbiljno,da li ti znas koliko bi bilo redovnih clanova ovde da bi se za ovo kaznjavalo,pa ni stotinjak.
Pogledaj svakodnevno vredjanje na raznim temama i ne dobija se ban za to nego se samo izbrisu postovi i nastavlja se kao da nista bilo.Kazem nikada se nisam mesao u rad nadleznih ali bi bilo presmesno da se ovo @Magieovo sada sankcionise.

Sto se tice druge stvari,da li si ti svesan koliko ljudi napalis kada ti napises onu svoju staru recenicu "Ja sretan Srbija izgubila",ili "Svaki dan mora biti dobar,kada Srbija izgubi".Shvatas li?Pa ti si zbog tih izjava izmedju ostalog i nakucavao one stranice na temama za veliko takmicenje,i kasnije kada ti neko vrati pravis se kao neko nevinasce.Ja tebe mogu postovati,necu te vredjati kao nikoga ovde,nisi ni ti mene direktno ali sa tobom nikada nisam imao potrebe da udjem u neku konverziju.
A sto se tice familije,zao mi je ali i meni su brate,eno ih na Sokocu gore na Malom Zejtinliku,cale mi je dolazio nekidan ja nazalost nisam mogao,neki nisu ni nadjeni,i sta bih ja sada trebao,da ne pisem sa likovi ciju su sunarodnjaci to uradili.Nikada brate,ovo nije forum paravojnih formacija,nije patriotski forum,ovo je forum jednostavnog i dovoljnog imena Sportsport.ba,sa sloganom duplo vise sporta,i ne pada mi na pamet da diram u neku proslost kada mi se pruza prilika da sa uzitkom diskutujem na forumu gde ima toliko pametnih ljudi koji znaju da diskutuju o sportu,sto ima na retko kome forumu na nasim jezicima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 18 feb 2011, 20:56

Devil je napisao/la:Cek cek sta treba da kazem o njegovim postovima.Sada da te pitam ozbiljno,da li ti znas koliko bi bilo redovnih clanova ovde da bi se za ovo kaznjavalo,pa ni stotinjak.
Pogledaj svakodnevno vredjanje na raznim temama i ne dobija se ban za to nego se samo izbrisu postovi i nastavlja se kao da nista bilo.Kazem nikada se nisam mesao u rad nadleznih ali bi bilo presmesno da se ovo @Magieovo sada sankcionise.

Sto se tice druge stvari,da li si ti svesan koliko ljudi napalis kada ti napises onu svoju staru recenicu "Ja sretan Srbija izgubila",ili "Svaki dan mora biti dobar,kada Srbija izgubi".Shvatas li?Pa ti si zbog tih izjava izmedju ostalog i nakucavao one stranice na temama za veliko takmicenje,i kasnije kada ti neko vrati pravis se kao neko nevinasce.Ja tebe mogu postovati,necu te vredjati kao nikoga ovde,nisi ni ti mene direktno ali sa tobom nikada nisam imao potrebe da udjem u neku konverziju.
A sto se tice familije,zao mi je ali i meni su brate,eno ih na Sokocu gore na Malom Zejtinliku,cale mi je dolazio nekidan ja nazalost nisam mogao,neki nisu ni nadjeni,i sta bih ja sada trebao,da ne pisem sa likovi ciju su sunarodnjaci to uradili.Nikada brate,ovo nije forum paravojnih formacija,nije patriotski forum,ovo je forum jednostavnog i dovoljnog imena Sportsport.ba,sa sloganom duplo vise sporta,i ne pada mi na pamet da diram u neku proslost kada mi se pruza prilika da sa uzitkom diskutujem na forumu gde ima toliko pametnih ljudi koji znaju da diskutuju o sportu,sto ima na retko kome forumu na nasim jezicima.

i???
trebam reći ok,ti se mani nalaješ,izvrijeđaš me i nikom ništa,a ako mu odgovorim onda rizikujem ban,ne pada mi na pamet da se spuštam na njegov nivo.

jesam,itekako sam svjestan,i?drago mi kad srbija izgubi i ja to napišem i tačka,šta bi trebao prešutiti ono što mi je srcu drago,nikada,a imam u srbiji dosta familije.

ne kažem ni ja da je neko sa ovog foruma kriv za ubistvo mojih roditelja,ali imam pravo napisati da uvijek navijam protiv srbje,jbg,to je tako

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.