Pohvale za trud oko cijelog dogadjaja i koreografije , veliki dogadjaj bas pravi u inat Dinamu ,a sto se tice utakmice haman da je Hajduk jedini klub na dunjaluku koji je na proslavi 100 godina izgubio
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Svaka čast. I ja sam ponosan što sam navijač Hajduka, mada sam daleko ali jbg. Šteta za poraz, no ono Ibro Ibro je ipak nešto..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Cestitke meni najdrazem klubu nakon Sarajeva sa prostora Balkana
Ima li ko klipove sa proslave al da nisu bakljade, da su one pjesme Dalmatinac sam, Kada umrem umotan u bilo, Oluja sa sjevera i slicne Hajdukove pjesme
velik klub veliki navijači stvarno je bila zanimljiva porslava 100 godina hajduka kakloi će tek bit za 200 biće bakljada na marsu
Ama et fac, quod vis. - Voli i radi što želiš.
Carpe feminam! - Iskoristi ženu
Epistula non erubescit. - Papir podnosi sve
Mors ultima ratio. - Smrt je posljednja istina
Nunc est bibendum. - Vrijeme je da pijemo
[youtube][/youtube]
Definitivno najbolji video sto se tiče proslave, sve ima, sve je ukljuceno u video i svaka čast momcima koji su uradili ovo...
E sad proslava je gotova, slavlje je zavrsilo ali što sad? Veliko pitanje koliko može ova mlada momčad, koja nema dobrog stopera(osim ako se Vejić vrati u staru formu), koja nema desnog bočnog(Oremuš krpi tu poziciju), koja nema dobrog ofanzivnog veznog... Ali što je najbitnije nema vođu na terenu kao sto je bio Ibričić... Teška, teška pozicija za naš Hajduk... Jako mlada akipa sa prosjekom godine nesto vecim preko 23 godine a ako izuzmemo Andrića i Buljata koji su vjerojatno izgubljeni do kraja sezone prosjek pada na 22 godine... Jos kada uzmem u obzir onu igru protiv Slavije padne mi mrak na oči ... Ali eto svi mi skupa koji volimo ovaj klub nadamo se da bi se moglo nekako priprijetiti Dinamu(u što ja osobno sumnjam)... Uglavno mislim da ćemo svi u ovoj polusezoni govoriti Bože pomozi...
umalo je bilo protiv splita.........ali andric je uzeo stvar u svoje ruke......bravo i mali vukusic je super talent
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4