Realno, Xavijeva bruka, a ne Dembeleova.
On gura tu ojebinu da pravi cirkus na terenu.
Cuj 38 izubljenih lopti
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Kad sam vidio da ga onaj hmalj Darmian pretrcava i to sa loptom , protrljao sam oci 3-4x i zamolio zenu da izadje da sta konkretno opsujem.
2/3 u LP , nije da nemaju adekvatne razloge.Imaju 9:0 gol razliku.
A vidi, pogledaj malo drugacije stvari.JoeBleck je napisao/la: ↑04 okt 2022, 23:592/3 u LP , nije da nemaju adekvatne razloge.Imaju 9:0 gol razliku.
Xavi za sad u Evropi , racunajuci i proslosezonske debakle protiv Portugalaca i Svaba , negativna 0.Cinjenica.
Valjda se sta promjeni , al valjda i on skonta da sa odredjenom igracima da ne nabrajamo kojim , ne mozes ni Kup BiH osvojiti.
Polako, ide se na prolazak u EL, step by step.
gurati do kraja priču o nekakvoj super ligi i očekivati da uefa presudi nešto ovako ne ide...trebali su se oglasiti javno ko engleski klubovi, ovoga će još biti,garant nekad kad se bude igralo na ispadanje da nam ga utjeraju do kraja
Radije nista nek ne igraju
Ne očekuje niko neki spektakularan rezultat u LP ali još jedno ispadanje u grupi bi bilo sramotno. Jednostavno se mora proći u knock-out fazu a tamo šta bude.let3 je napisao/la: ↑05 okt 2022, 00:28A vidi, pogledaj malo drugacije stvari.JoeBleck je napisao/la: ↑04 okt 2022, 23:592/3 u LP , nije da nemaju adekvatne razloge.Imaju 9:0 gol razliku.
Xavi za sad u Evropi , racunajuci i proslosezonske debakle protiv Portugalaca i Svaba , negativna 0.Cinjenica.
Valjda se sta promjeni , al valjda i on skonta da sa odredjenom igracima da ne nabrajamo kojim , ne mozes ni Kup BiH osvojiti.
Barca je prva na tabeli bez poraza, prosle sezone sa holandskim maljem je u ovo doba bila 9. Mene licno zanima samo Primera ove sezone, tj. probati napasti titulu ako Real zašlajdra. Ova ekipa je u procesu stvaranja, ni blizu gotovog.
Od LP ne ocekuj nista ove godine i manje ce se nerviratija sam odmah poravnio sa tim takmicenjem.
A za veterane smo se odavno slozilida ne ponavljamo vise..Alonso je isto jedan do njih...gurati mlade pa dokle god doguraju.
Dobro si to primjetio.sombrero je napisao/la: ↑05 okt 2022, 08:29ma oni treba intenzivno da rade na igri u zadnjoj trećini, tu su bezidejni skroz... prenos lopte do gola su naučili...
Man. City kad je to naučio puno lakše dobija utakmice
nisu Silva i Kevin DB tolike igračine nego im jeneko rekao šta treba da rade i kakve lopte da šalju
Ma iskreno ne mogu porediti Kumanov tim kojem je Abde morao igrati u ekipi i kojem je srce odbrane igrao Lenglet jer nije imao izbora.Necemo pretjerivati , jeste ovo bolje ali brate dovedeno je 6-7 dobrih igraca , par klasa i potencijala koje ovaj nije imao.let3 je napisao/la: ↑05 okt 2022, 00:28A vidi, pogledaj malo drugacije stvari.JoeBleck je napisao/la: ↑04 okt 2022, 23:592/3 u LP , nije da nemaju adekvatne razloge.Imaju 9:0 gol razliku.
Barca je prva na tabeli bez poraza, prosle sezone sa holandskim maljem je u ovo doba bila 9. Mene licno zanima samo Primera ove sezone, tj. probati napasti titulu ako Real zašlajdra. Ova ekipa je u procesu stvaranja, ni blizu gotovog.
Od LP ne ocekuj nista ove godine i manje ce se nerviratija sam odmah poravnio sa tim takmicenjem.
A za veterane smo se odavno slozilida ne ponavljamo vise..Alonso je isto jedan do njih...gurati mlade pa dokle god doguraju.
Kako druze ? Ispade Fati nije igrao rukom ?jasonstatham je napisao/la: ↑05 okt 2022, 09:04**** igra. Bezidejno, verzija Mallorca. I **** sudija. Čist gol i penal je poništio, Triglav mu natakarim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.