Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

messilla
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la messilla » 05 okt 2022, 00:49

Ali fakat kakve ce vratolomije biti potrebne da se formira Vlada Federacije. Moraju unutra biti i HDZ i DF, a tek kakvi ce problemi biti da se popuni Klub Srba u Domu naroda. :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 okt 2022, 01:04

messilla je napisao/la:
05 okt 2022, 00:49
Ali fakat kakve ce vratolomije biti potrebne da se formira Vlada Federacije. Moraju unutra biti i HDZ i DF, a tek kakvi ce problemi biti da se popuni Klub Srba u Domu naroda. :rol:
Ma nema tu vratolomija, to ide SDA-HDZ-DF uvjeren sam, DF neće bez SDA, a HDZ svakako uživa u ovome što ima sa SDA do sada i svakako da im više mogu ponuditi od trojke, a DF neće sa trojkom, tako da je stvar jasna
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 okt 2022, 06:58

baboedindzeko je prikriveni sda glasac,pustio sam ga malo i bas tukne na to
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 okt 2022, 07:17

delinjo je napisao/la:
05 okt 2022, 06:58
baboedindzeko je prikriveni sda glasac,pustio sam ga malo i bas tukne na to
politički desno orijentisan DA, SDA glasač i SDA fanboy ne, bar ne dok je ova struktura stranke na čelu i pojedini ljudi u istoj. Da sam glasao za SDA na nivou TK jesam, to sam i pojasnio u par ranijih postova, da sam glasao na ostalim nivoima za njih, nisam, niti ću dok ne bude kvalitetne liste i dok god drugi izbor od desno-orijentisanih stranaka ima bolju ponudu i izbor od iste. Lp za tebe
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 05 okt 2022, 08:35

To pajdo samo desnica 💪💪
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 05 okt 2022, 09:40

Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 okt 2022, 09:46

messilla je napisao/la:
Ide Fadil na 12 godina tehničkog mandata :salut:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 05 okt 2022, 09:47

Veliki broj nevazecih trazite i u cinjenici da se od sad nepecaceni i nepotpisani listici vode kao nevazeci (greske birackih odbora a ne biraca), pa je tako kod mene u birackom mjestu za sve nivoe vlasti po tom osnovu bilo barem 20 nevazecih, a plus jos je masa bila praznih ili pogresno popunjenih gdje se glasa za vise kandidata ili stranaka... naravno naš narod je generalno dosta nepismen i ne zna glasati i da nema onih asistencija i pomoci pogotovo starijim ljudima (kad udje i kaze sine ja ti ne vidim glasati a uredno se potpise u onu malu rubriku) toga bi bilo debelo preko 10%, ma kakvi 10% islo bi i prema 15%...

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 okt 2022, 10:02

Arvid je napisao/la:
05 okt 2022, 09:46
messilla je napisao/la:
Ide Fadil na 12 godina tehničkog mandata :salut:
Ako osoba s crne liste ostane na celu Federacije insala da se sve raspadne

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 okt 2022, 10:19

tragedija
slika
NEMA NAZAD

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 okt 2022, 10:25

Epidaurus je napisao/la:
05 okt 2022, 10:02

Ako osoba s crne liste ostane na celu Federacije insala da se sve raspadne
Ništa nas ne može više iznenaditi :mrgreen:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 okt 2022, 10:33

holyman je napisao/la:
05 okt 2022, 10:19
tragedija
slika
Znači. Vjerovatno idu SDA, DF i SD. 13+4+2=19
18 je dovoljno.

Vidjećemo kako će se SBIH postaviti jer ostaju bez vlasti.

Opoziciji treba pad vlade federacije da bi ovdje se nečemu nadali jer će sogurno neki iz SDA preletiti.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 okt 2022, 10:45

Pa toliko je osoba na crnim listama koje neometano obavljaju funkcije na raznim nivoima vlasti.
Kao da je to neka rampa, a recimo Fadil je osim na crnoj listi i u sudskom procesu, pa opet nikom ništa.
Ne sumnjamo da je nevin i neopravdano optužen, te da će biti oslobođen svega na kraju.

Ovo glasanje za SDA jer eto kao imaju kvalitet (na bilo kojem nivou), ne znam kako je u drugim kantonima, ali u Sa likovi u SDA ko iz Cosa Nostra, sve neke mafijaške krkanske face, ono uvreda za intelekt i sad da ja za njih glasam :oops:
Vjerovatno je to u pet deka i u ostalim krajevima BiH ako ne i gore, slični se sa sličnim dr(u)že.
Koševo Zapad

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 okt 2022, 10:49

Shategabri je napisao/la:
05 okt 2022, 10:45
Pa toliko je osoba na crnim listama koje neometano obavljaju funkcije na raznim nivoima vlasti.
Kao da je to neka rampa, a recimo Fadil je osim na crnoj listi i u sudskom procesu, pa opet nikom ništa.
Ne sumnjamo da je nevin i neopravdano optužen, te da će biti oslobođen svega na kraju.

Ovo glasanje za SDA jer eto kao imaju kvalitet (na bilo kojem nivou), ne znam kako je u drugim kantonima, ali u Sa likovi u SDA ko iz Cosa Nostra, sve neke mafijaške krkanske face, ono uvreda za intelekt i sad da ja za njih glasam :oops:
Vjerovatno je to u pet deka i u ostalim krajevima BiH ako ne i gore, slični se sa sličnim dr(u)že.
upravo tako, sve sama krkanska seljačka faca, ne bi ga čovjek ni pljuno kad ga vidi ali šta ćeš kad su u stanju ukrasti 200 hiljada glasova.. pa čovjek ugasi struju u svojoj općini kud ćeš dalje, nemamo više šta pričati
NEMA NAZAD

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 okt 2022, 10:50

Ljudi koji su glasali za Sebiju, Devica i Zahiragica su retardi. Nista drugo nego retardi. Ja mogu razumjeti da neko dadne glas Semsi Mehmedovicu npr, covjek kakav god bio ima nekakve kvalitete ili glasove za SDA kandidate u mjesovitim sredinama al glas za sultaniju i ova dva blago receno imbecila je bukvalno za hospitalizaciju.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 05 okt 2022, 10:53

Epidaurus je napisao/la:
05 okt 2022, 10:50
Ljudi koji su glasali za Sebiju, Devica i Zahiragica su retardi. Nista drugo nego retardi. Ja mogu razumjeti da neko dadne glas Semsi Mehmedovicu npr, covjek kakav god bio ima nekakve kvalitete ili glasove za SDA kandidate u mjesovitim sredinama al glas za sultaniju i ova dva blago receno imbecila je bukvalno za hospitalizaciju.
Za Sebiju mogu shvatit, ima KCS, bruka radnika tamo, imaju svi koji su gore dobro prošli. Zahiragoća ne mogu shvatit, i to će imat oko 10 milja glasova... jbt.

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 05 okt 2022, 10:58

Sad gledam na BN-u prilog i izjave da je vec na 7-8 mjesta otkriveno da je Trivickoj upisano 0 glasova :urnebes:
Kaze predsjednica izborne komisije u nekom mjestu dobila poziv da se rijesi glasova Trivicke, umjesto da ih napravi nevazecim, ona upisala 0 u konacan broj samo :damn:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 okt 2022, 11:03

bhpremijerliga12 je napisao/la:
05 okt 2022, 10:58
Sad gledam na BN-u prilog i izjave da je vec na 7-8 mjesta otkriveno da je Trivickoj upisano 0 glasova :urnebes:
Kaze predsjednica izborne komisije u nekom mjestu dobila poziv da se rijesi glasova Trivicke, umjesto da ih napravi nevazecim, ona upisala 0 u konacan broj samo :damn:
Pa vidio si pitaju onog čiču što je grobaru s lopate pobjegao, a nekakav predsjednik komisije...znaš li da je ovo krivično djelo što si uradio, znam, al brojaće se ponovo, tako su rekli...
Sve to u borbi za jednu poziciju, a kakvi su tek talovi i krađe za ostale nivoe vlasti :crazy:
Koševo Zapad

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 05 okt 2022, 11:06

sljivo je napisao/la:
05 okt 2022, 10:53
Epidaurus je napisao/la:
05 okt 2022, 10:50
Za Sebiju mogu shvatit, ima KCS, bruka radnika tamo, imaju svi koji su gore dobro prošli. Zahiragoća ne mogu shvatit, i to će imat oko 10 milja glasova... jbt.
A sta se tu ima shvatiti, covjek je galamdzija koji na tvoju jednu ima 10 svojih i za nekog zatupljenog neobrazovanog lika to je i vise nego dovoljno. Uvijek nastupa srcano, stalno spominje šehide, Aliju, moje Sarajevo moji Bošnjaci bla bla nikada neće priznati da je to sto ti govoris pogresno cak i kada se provaljuje ko najveci glupan. Uz to je i mlad pa se s njim moze poistovjetit SDA omladina a i penzioneri koji se dive njegovoj borbi u toj zivotnoj dobi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 okt 2022, 11:09

Ma frajer je bolestan ko oni Vucicevi SNS jurisnici ala Djukanovica

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.