Ovo poslije je samo nastavak žeganja.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Anicic 2
to je ona utakmica u kojoj su se igraci milsamija kladili protiv samih sebe i kao takvi izbacili nas ahhahhahhah,pa ja bih tom treneru zabranio da vadi licnu kartu dozivotno a kamoli neke trenerske licence a igracima polomio obje noge nek se ne bave sportomholyman je napisao/la: ↑05 okt 2022, 00:14Vidim ovi prica se ovi o onom ovi sablicu?
Sablicu dispoziciji?
Necu citati ove romane iznad samo bih upitao da li pisete o onom treneru koji je ispusio od milsamija, poluamaterske ekipe koja je u Sarajevo dosla sa 17 registrovanih igraca medju kojima su 3 golmana?
Ma hajte molim vas
Da ne bude da je sve slagaoHeraklitMracni je napisao/la: ↑04 okt 2022, 13:26Po meni nije trebao Makedonca dirat al eto mahala zna , Dudic “izorat cemo teren “ neka je dobar
Hahahahfera je napisao/la: ↑05 okt 2022, 12:44Da ne bude da je sve slagaoHeraklitMracni je napisao/la: ↑04 okt 2022, 13:26Po meni nije trebao Makedonca dirat al eto mahala zna , Dudic “izorat cemo teren “ neka je dobar
![]()
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 okt 2022, 12:34Anicic 2
Sta je sa Musom?Jel bar trenira sa ekipom ili jos individualno?
Kakvi smo mi pehovi,3 desna beka sva 3 povrijedjeni i Musa i Avdija i Mulalic
Pred TC je bio u zavrsnoj fazi rehabilitacije. Rizik bi bio da ikako igra, a kamoli 90 minuta.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 okt 2022, 12:34Anicic 2
U Mostaru postavljena trava, al ne valja, u BL su isto nešto postavljali, pa i tamo se ušutjeli, nama i Tz šipak izgleda.fera je napisao/la: ↑05 okt 2022, 12:44Da ne bude da je sve slagaoHeraklitMracni je napisao/la: ↑04 okt 2022, 13:26Po meni nije trebao Makedonca dirat al eto mahala zna , Dudic “izorat cemo teren “ neka je dobar
![]()
ma kakva povredaNirton je napisao/la: ↑05 okt 2022, 13:02NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 okt 2022, 12:34Anicic 2
Mulalic je bio na klupi protiv Tuzle, mislim da nije ozbiljnija ona povreda kad je igrao za reprezentaciju
mislim da covjek nije bio povrijedjen zadnje 3 sezone. Jos jedan dokaz kakvi mamlazi rade u klubu sa igracima.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, Bordo10, ErosViverosViv, katalinski, klasik, makron, Napapijri, napoleon72, OzmoodPinglewood, perodeformero, skoJaa i 104 gosta.