Predzadnja
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Po dosad viđenom na utakmici između Zrinjskog i Širokog se može vidjet da ako probaš da se zatvoriš protiv njih go će ti visit u zraku u svakoj minuti. I jedna će im proći. S toga moramo im presing opalit da budu natjerani na duge lopte, gdje uopšte nazad nismo spori da ne možemo ispratiti duge lopte.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Dobri posteni sudija iz Sarajeva Bekicu ne dade cist zuti karton. Da ga je dobio, propustio bi narednu utakmicu. Smiješno, povlačenje s ledja, kontra sirokog, on ga upozori samo.
Mah to ko će kod njih dobit zabranu za sljedeću tekmu ni bitno. Isti ti qrc igro on il Memija obojica su dobri hahaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑05 okt 2022, 19:23Dobri posteni sudija iz Sarajeva Bekicu ne dade cist zuti karton. Da ga je dobio, propustio bi narednu utakmicu. Smiješno, povlačenje s ledja, kontra sirokog, on ga upozori samo.
Samo dobar gol su dali. Bilo bi dobro zabit im u prvih 20 min pa ih onda ganjat na kontre.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Koe prvi 
Svi u dolinu
Svi u dolinu
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Je l ovaj Siroki ikog nadigrao ove sezone? Kojom magijom su oni bili prvi? Mi, kone pa Zrinjski, svi ih redom rasuli. Nekako izvlace te bodove.
Veceras smo prvi i moje je da se nadam da ostajemo tu do posljednjeg sudijskog zvizduka ove sezone.
Veceras smo prvi i moje je da se nadam da ostajemo tu do posljednjeg sudijskog zvizduka ove sezone.

Nadigrao ih i Igman 1. kolo, iz jedne šanse Široki zabiNotOccasionalFan je napisao/la: ↑05 okt 2022, 20:25Je l ovaj Siroki ikog nadigrao ove sezone? Kojom magijom su oni bili prvi? Mi, kone pa Zrinjski, svi ih redom rasuli. Nekako izvlace te bodove.
Veceras smo prvi i moje je da se nadam da ostajemo tu do posljednjeg sudijskog zvizduka ove sezone.![]()
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ljudi i bod je sa njima super.Budimo malo realni.Sve super pun stadion ljepota ali oprez.Lakapo.
Nazad galic drina coca vego obavezno
“ Dok Zrinja nadoknadi tekme, ma imaju puno utakmica, ma valja to nadoknaditi kiksati ce” bla bla bla...itd.
Ljudi su svemirski brod za ovu ligu, treba pametno odigrati, bod bi bio super, a ako se sta otvori i 3..al ne treba biti pohlepan nikako.
Ljudi su svemirski brod za ovu ligu, treba pametno odigrati, bod bi bio super, a ako se sta otvori i 3..al ne treba biti pohlepan nikako.
Dobri su mamu jeb.ali svoju. Valjda moze Coca cuvat nemanju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Zrinjski polako odrađuje posao. Nisu primili gol u ove tri posljednje utakmice, što znači da je vakat. U ove dvije utakmice zaostatka imaju još gostovanje Veležu i doma protiv Tuzle. To su minimum četiri boda za njih i nakon ove prve dionice ćemo držati priključak.
Naredno kolo je veoma važno jer konkurenti takođe igraju teške utakmice, a nama je protiv Zrinjskog prva od šest teških utakmica koje nam slijede. Za mjesec dana ćemo znati za šta se konkretno borimo ove sezone. Treba ići utakmicu po utakmicu jer svaka je paklena uz preteška gostovanja.
Naredno kolo je veoma važno jer konkurenti takođe igraju teške utakmice, a nama je protiv Zrinjskog prva od šest teških utakmica koje nam slijede. Za mjesec dana ćemo znati za šta se konkretno borimo ove sezone. Treba ići utakmicu po utakmicu jer svaka je paklena uz preteška gostovanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kad će karte pustit u prodaju?
-
- Kontakt:
Kakav svemirski brod druze, dva najvažnija igrača im otisla, igra im se svela na bekove koji će Bilbiji centrirat i to je to. Ekipa koja je protiv njih igrala zatvoreno je uvijek izgubila, Sloga im presing pucala, nisu im dali disat, zato su i izgubili. Kad se Tuzli zabilo 4 komada i njima mozemo 2 minimalno
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
bitno je napomenuti da su opet uski, tj. slim, isto kao prethodna dva modela.Robust je napisao/la: ↑05 okt 2022, 16:55SudoHusika je napisao/la: ↑05 okt 2022, 14:03Trenutno se novi dresovi prodaju bez 'Caizcoin' printa.
dobar dres prava sminka je bas, ova jednostavnost je top![]()
![]()
dakle najmanje jedan konfekcijski broj veći kupiti, čak i dva nije naopako
inače ostajem pri tvrdnji da su 'nako. bijeli je malo bolji
- kolezeljovac
- Kontakt:
Izvinjavam se, nisam bio tu radi poslovnih obaveza pa ne vidjeh što sam citiran. Bgm pokušavam biti 100% objektivan u 99% situacija kad komentarišem neke igrače. Imam bar toliko fudbalskog znanja da ono što pišem i objasnim. To što sam pljuvao Mekića je bilo prvo što se znamo on i ja lično, te nisam vjerovao da je ispao toliki levat.(situacija vezi Koševa pred Širokim). Protiv takvih stvari se u FKŽ mora jasno ukazivati. Kad igra Cocalić baš pratim i svaki njegov korak kao i postavljanje je fantastično, nekad se pogriješi ali ybg i Van Dijk pogriješi. O Štili da nešto kažem čovjek najbolji igrač lige u ovih 12 kola odigranih po svim statističkim parametrima. O Beganoviću što sam govorio je sve opravdano njegovim učinkom.MrkiMedo je napisao/la: ↑02 okt 2022, 01:01Meni je zao sto se ti nisi ostvario kao golman, a trenirao si sa dosta igraca koji su igrali ili trenutno igraju ga za nas. Stvarno mi je zao, ali ne razumijem potrebu da redovno pljujes neke igrace, a za neke ni rijec. Stila 10 lopti izgubi, ti se uhvatis Mekica. Coca x puta kod gola se igra i riskira, ti pljujes Beganovica. Tako je bilo i prije, daj dres i dobro je.kolezeljovac je napisao/la: ↑01 okt 2022, 16:17Jedino pozitivno od Jelića je žuti Beganoviću... Da ga ne gledam idući vikend
Ljudi moji Zeljo je iznad svih njih. Ovi papci sto trenutno igraju su od danas do sutra, a svi ce nas tuziti ako im pet dana zakasnimo sa uplatom. Ista stvar je i sa amarom i sa misimovicem. Budite navijaci Zeljeznicara, a ne pojedinaca vezanih za ime Zeljeznicar. Da nije Zelje, nikad ne bi culi ni za misimovica ni za petrovica itd itd. Pamet u glavu
Druga stvar, sa svima njima se znam i komuniciram kao i ljudima iz kluba. Svi oni to isto 80% pričaju između sebe.
Imam poznanike koji su u skupštini kluba gdje sam i ja trebao biti da ne dobih posao koji trenutno radim u svojoj struci. Pitaj Edisa, Alihodžića, Isu Ahmetovića na upit mog imena ili mog lika, reče ti sigurno mnogo lijepih stvari. Živim uz stadion i logično da sam uvijek tu, te da sam aktivan. A kad nešto ne valja, ne valja!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- svrakino1921
- Kontakt:
a duel Željezničar - Zrinjski je pripao našem najboljem arbitru Irfanu Peljti iz Sarajeva
Nismo mogli dobit goreg sudiju
Ono sto je najbitnije da ovaj ne smije svirnut penal u nasu korist i ne smije svirat faulove za nas oko njihovog kaznenog prostora zbog naseg Stile koji ce iz drugog slobodnjaka zabit gol
Otezan nam je posao duplo
Ako izvucemo bod u zicagu da se udaramo
Nismo mogli dobit goreg sudiju
Ono sto je najbitnije da ovaj ne smije svirnut penal u nasu korist i ne smije svirat faulove za nas oko njihovog kaznenog prostora zbog naseg Stile koji ce iz drugog slobodnjaka zabit gol
Otezan nam je posao duplo
Ako izvucemo bod u zicagu da se udaramo
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ELDIABLO20, knoa, kontra, MrkiMedo, tiagofaria25 i 50 gostiju.