FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvo je samo mrtvilo među našim navijačima van foruma, neće niko ni da priča o Sarajevu kad im spomenem. Feđa, Hadžija i Mirvić su s ovim novim Sarajevom uspjeli stvarno dosegnuti novi nivo očaja. Duša da te zaboli..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Generation74
Ma stoji sve to. Ali opet kad gledas u 12 utakmica 4 poraza. Plus onaj remi sa Velezom. U tih 5 utakmica si bio ispod svakog nivoa. Tako da opet je previse da u skoro pola utakmica budemo katastrofalni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 okt 2022, 20:31Ma ja bi pustio Feđu da radi i ovaj zimski rok, pa nazovite me svi na forumu ludim. Nije se ni on pokazao da je neki stručnjak ipo, ali vala nesreće smo imali nerealno. Penal protiv slobode 93a fulamo, imali 0:2 nasred grbavice s igračem manje cijelo drugo poluvrijeme, nesretni slobodni i eto ti.. protiv Širokog bez komentara, dragi Bog ne zna kako nijednom nije lopta u yebeni gol ušla ( pri tome, ŠB nije prema golu pogledao svih 90 min ).
Ove navedene da smo pobjedili ko sto smo trebali, to je 6 bodova više na kontu, sto bi značilo da bi dijelili prvo mjesto s konama.
Medjutim, opet se postavlja pitanje, sve i da ga nogiramo, hocemo li sta postici? Koga dovesti, a da ce moci biti dugorocno rjesenje?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Slažem se, a također i zatvorenost kluba prema medijima i navijacima, te izbjegavanje pressova je uticalo dosta na ovo.
Ma o cemu ces pricat brate. Ohladila raja totalno, losa igra, losi rezultati, za titulu nema nikakve sanse, i evropa iz dana u dan sve dalje... treba se bavit pametnijim stvarima
Znal se ko sudi u subotu??
Kazlagic, Bilbija, Gigovic, Njegomirovic ??
Kazlagic, Bilbija, Gigovic, Njegomirovic ??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
A o cemu da pricaju,imas investitora 10 godina a stanje sve gore,rezultati katastrofa,mrtvilo zivo oko svega.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slazem se, ali ako nam promjene nisu do sad ništa donosile( govorim za period zadnjih par trenera ), hajmo onda jednom podržati trenera još taj jedan - dva roka pavedinjo98 je napisao/la: ↑05 okt 2022, 21:08Ma stoji sve to. Ali opet kad gledas u 12 utakmica 4 poraza. Plus onaj remi sa Velezom. U tih 5 utakmica si bio ispod svakog nivoa. Tako da opet je previse da u skoro pola utakmica budemo katastrofalni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 okt 2022, 20:31Ma ja bi pustio Feđu da radi i ovaj zimski rok, pa nazovite me svi na forumu ludim. Nije se ni on pokazao da je neki stručnjak ipo, ali vala nesreće smo imali nerealno. Penal protiv slobode 93a fulamo, imali 0:2 nasred grbavice s igračem manje cijelo drugo poluvrijeme, nesretni slobodni i eto ti.. protiv Širokog bez komentara, dragi Bog ne zna kako nijednom nije lopta u yebeni gol ušla ( pri tome, ŠB nije prema golu pogledao svih 90 min ).
Ove navedene da smo pobjedili ko sto smo trebali, to je 6 bodova više na kontu, sto bi značilo da bi dijelili prvo mjesto s konama.
Medjutim, opet se postavlja pitanje, sve i da ga nogiramo, hocemo li sta postici? Koga dovesti, a da ce moci biti dugorocno rjesenje?
da vidimo sta će biti. Gore ne može.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
9 utakmica 1 pobjedaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 okt 2022, 20:31Ma ja bi pustio Feđu da radi i ovaj zimski rok, pa nazovite me svi na forumu ludim. Nije se ni on pokazao da je neki stručnjak ipo, ali vala nesreće smo imali nerealno. Penal protiv slobode 93a fulamo, imali 0:2 nasred grbavice s igračem manje cijelo drugo poluvrijeme, nesretni slobodni i eto ti.. protiv Širokog bez komentara, dragi Bog ne zna kako nijednom nije lopta u yebeni gol ušla ( pri tome, ŠB nije prema golu pogledao svih 90 min ).
Da li ima u nasoj ligi, ijedna ekipa, koja nije otjerala trenera sa ovim skorom?
Pa i Dzerzelez Zenica, kad su je svi lupali, mjenjsli su trenera nakon 4-5 losih utakmica... A mi, nesta u kontru.
Dali debilu sve u ruke, i zayebali se. I sad da se dokaze da se nismo zayebali, necemo da ga otjersmo, tjesit cemo se kako smo imali prilika a srece nismo. I bacis na tabelu, vidis da zrinjski ima pet bodova prednosti i dvije utakmice manje, hoces umrijeti. Bar kod mene je tako.
Al dobro, dajmo mu jos koju sansu

9 ligaških utakmica u nizu - 1 pobjeda, zadnji put nam se to desilo na proljece 2003.To je bio period kad smo bili očajni i kad nas je Zovko Žepče izbacilo iz kupa.
Liga je ujednacena,cak ni madjari nisu ,sto su bili prosle godine. Svaki bod je bitan i na kraju moze nesto znaciti. Zato je suludo debelom imbecilu davati sansu da izgubi jos i jedan jedini bod. Dosta ih je vec izgubio svojom nestrucnoscu i kretenizmom.
Sad su subotu ce ga Gospodin Vinko Marinovic rastaviti na proste faktore.
Sad su subotu ce ga Gospodin Vinko Marinovic rastaviti na proste faktore.
Ovdje je gosp. Vinko nazivan chetnikom, phickicom, ziherasem, neznalicom, prevarom, alibi trenerom, pasivnim trenerom, glavnim krivcem za prokockanih 13 bodova itd. Dok ga sad na sva usta hvalite.
Samo da napomenem
Samo da napomenem

FK SARAJEVO
Opisao si ga kakav i jeste, a ovi se sad za slamku hvataju pa svakog prijasnjeg trenera nazivaju guardiolom.
NEMA NAZAD
Vinko je svemirski brod za Dudića, sad bi ga na leđima doveo iz Banja Luke da nas preuzme.
Al stvarno su zasluzile da im se **** sve od do. Bjelaku godisnjica, momak koji je volio vise od svega Sarajevo, momak koji je dao zivot za Sarajevo , a ove glupace ni A ni B na zvanicnoj i onda ih jos brani neko.
Vaginko si zaboravio.
Previse se paznje daje necemu sto pisu osobe koje su Calu zvali pickicom...
You are someone else I am still right here