Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Intervencija, odbrana, parada itd mozda nesto znace, meni ipak vise znaci da su pod Scesnim upisane sve pobjede i jedan remi protiv Rome, dok je odbrana na celu sa Perinom kiksala i protiv Monze, Salernitane, Viole, Benfice. Jedina pobjeda sto imaju sa Perinom i to bez primljenog gola je protiv Sasuola.
Poredjenja radi, Buffonov najveci kvalitet je bila ta organizacije odbrane, pa tek onda svi ostali kvaliteti.
Poredjenja radi, Buffonov najveci kvalitet je bila ta organizacije odbrane, pa tek onda svi ostali kvaliteti.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Opet ista priča, sjetimo se samo kritika prosle godine i onda covjek redao super predstave i skidao penale kome je stigao spasavajuci tim.
Covjek ispao iz ritma, mjesec bio van, nista strasno.
Covjek ispao iz ritma, mjesec bio van, nista strasno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Allegri reveals why he was unhappy with the way Juventus finished the game
“I was very angry at the end, because you can’t just leave the game in the final 15 minutes and start messing around. You get the chances to score five or six, but if you concede one and then get scared, that is really damaging.
“The lads were intelligent though, because when we got back into the locker room it was deathly silent, no celebrating. That showed me they realised what had happened.
“We tried to be a bit too pretty and then got scared. Let Di Maria do what Di Maria does, let the others focus on what they need to do. Di Maria was marvellous with his passes, an extraordinary player, his first game in quite a while and he did really well.”
Rabiot is only still with the Bianconeri because his summer transfer to Manchester United fell through due to his wage demands.
“He has improved a lot, has matured and at 27 is reaching his peak. He can still improve his forward play and get the passes away quicker.”
Allegri has shown some tough love towards Vlahovic in the past, and today was no different.
“Vlahovic did well on a technical level today, I’d say his best performance on that score, but should’ve scored more as he had four chances and only finished one. He needs to improve the way he gets away from his markers.”
Today’s game was classified as a must-win by the coach, and with the two sides meeting again next week, Allegri insisted nothing had changed.
“We must try to win in Israel and then see what happens in Lisbon, but obviously the final match is going to be decisive.”
Rabiot broke a 50-game goal drought and made it two for good measure.
“I am happy, above all with the attitude of the team. I am glad that I scored, but as I’ve said before the important thing is that the team wins. We played well, a bit less in the second half, but we are on the right track.
“I am giving 100 per cent on the pitch and in training, the coach trusts me, it is important for him to have a player who brings balance to the team. I can score goals too and I proved that tonight. I am happy, I feel good, we had a few difficulties this season, but with the win over Bologna and tonight, we’re doing well.”
Di Maria was happy to have played a key role in securing the victory tonight.
“The group is the most important thing, it was an excellent match. I helped the team win. It’s the second victory with three goals scored, something we’d been missing.
“To win is the most important thing, we fought hard to change the result. I try to do my job, delivering assists is what makes me happy. Assists are more important than goals. I wanted to play like this and I am happy.”
Allegri kept the Argentine playmaker in for the full ninety minutes as he will miss Saturday’s game against AC Milan after being suspended for his red card in the loss at Monza.
“I’m sorry not to play, but I deserve it. I am sorry for what happened, it was a lack of respect for the club and myself. I’ll try not to do it again.”
![]()
![]()
Pavel Nedved, Juventus vice president, spoke to Sky Sport before the match against Maccabi Haifa. The former player answered questions on the difficulties of the moment: "We are doing everything, both the club and the coach and the players, to get right and play Juve games that allow us to pass the round and recover in the league, is our goal ".
ON ALLEGRI AND THE TEAM - "The coach has never been in doubt, not even for a minute. There have been very few training sessions and therefore it is difficult to understand the state of form of the team, I am confident because I have seen the boys returned from the national teams with the look right and we saw against Bologna ".
ON THE OFFENSIVE TRIO - "Di Maria, Vlahovic and Milik are a beautiful trio, in the past there were Trezeguet, Del Piero and Ibra. These have a high quality, they can coexist but it won't be easy. I like that the coach has focused on both Milik than on Vlahovic. Dusan is one who always starts while Milik comes towards him, we hope to recover him soon ".
ABOUT THE GAME - "You have touched a point that I like, yesterday I was watching the Champions League and I saw Napoli, I have to congratulate them. Impressive for the game, they were very good, we have ideas in mind. If you add Chiesa and Pogba to those who are already there, the idea is there for me. The team that takes the field tonight is very strong and must score points against Maccabi. "
Arsenal tried to sign Manuel Locatelli from Sassuolo before he joined Juventus, and their interest hasn’t waned. The Italian midfielder has had a challenging start to the season, and the Gunners are considering going after him again in January.
As per SportMediaset, the London club could offer a swap with Albert Sambi Lokonga, with both valued at €30M. They signed the Belgian youngster from Anderlecht for €17.5M in 2021. He progressively fell out of favor last season, and that hasn’t changed in the present one. He has featured seven times between Premier and Europa League, coming off the bench on three occasions.
Mattia De Sciglio underwent a round of medical tests today which confirmed that he’s suffered a medium-degree injury to his right hamstring.
As announced by Juventus, tests confirmed that De Sciglio has suffered a medium-degree injury to the rectus femoris of his right hamstring, a frustrating setback for the Italian. He will undergo further tests in around 10 days’ time, but he’s likely to be sidelined for a number of weeks.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
2021/2022 23. Round AC Milan - Juventus 0:0 (0:0)
2020/2021 16. Round AC Milan - Juventus 1:3 (1:1)
2019/2020 31. Round AC Milan - Juventus 4:2 (0:0)
2018/2019 12. Round AC Milan - Juventus 0:2 (0:1)
2017/2018 11. Round AC Milan - Juventus 0:2 (0:1)
Away - 94 -27 -38 -29 (114 : 124)
2020/2021 16. Round AC Milan - Juventus 1:3 (1:1)
2019/2020 31. Round AC Milan - Juventus 4:2 (0:0)
2018/2019 12. Round AC Milan - Juventus 0:2 (0:1)
2017/2018 11. Round AC Milan - Juventus 0:2 (0:1)
Away - 94 -27 -38 -29 (114 : 124)
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
"Imali smo preliminarni dogovor s Juventusom dok je Paratici bio tamo. Međutim, Paratici je otišao u Tottenham. Da nije, Kviča bi sada igrao za Bianconere. Milan se također raspitivao, ali Napoli je bio konkretniji", rekao je igračev menadžer Mamuka Jugeli. 
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Je li imao ko iskustva za kupovinu ulaznica na Alliazn stadionu? Da li je najbolje ići preko oficijelnog sajta, nekog oficijelnog fan kluba ili putem sajtova što preprodaju ulaznice?
Ja sam kupovao preko zvanične stranice par puta, najjeftinija i najsigurnija opcija definitivno.
Kad bi Alegri izveo ekipu sa Vlahovićem i Milikom protiv Milana, dobili bi ih 100%. Al male su šanse za to
- Juventinisimo
- Kontakt:
Juve pobjedio dvije u nizu, odmah se traze ulaznice...
Stadio prazan, Agnelli dijeli ulaznice dzabe...jos kupi i sendvice ako povedete familiju...
Stadio prazan, Agnelli dijeli ulaznice dzabe...jos kupi i sendvice ako povedete familiju...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Malo sam istrazivao danas,vidio da imaju 3 opcije, jedna preko membersbipa, druga ako imas juve card i treca treba samo e mail.
Jesil isao s nocenjem ili samo tekma i nazad?
al87 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 16:52Malo sam istrazivao danas,vidio da imaju 3 opcije, jedna preko membersbipa, druga ako imas juve card i treca treba samo e mail.
Jesil isao s nocenjem ili samo tekma i nazad?
Prve dvije opcije su bile aktuelne kad smo bili popularni kod navijača kao Gibra
Sad idu samo pravi navijači pa je opcija sa mailom ok jer se ne rasprodaju sve karte...
Ja sam kupovao samo kartu a noćenje sam sebi hotel tražio.
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
4 4 2
Po meni mu je bolje 3 5 2 da izbaci Alex Sandra, a uvrsti Paredesa na DM poziciju.
Po meni mu je bolje 3 5 2 da izbaci Alex Sandra, a uvrsti Paredesa na DM poziciju.
Posto ne vjerujem da ce ova ekipa ikad imati nekakvu igru onda se nadam da barem pobjede Kako god znaju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Po nekim medijima ce Paredes odmarati sto je potpuna budalastina ako se ispostavi tačnom.
Glede meča nemam neku jasnu sliku, ne mislim da je ekipa izasla specijalno iz krize nego da su zadnja 2 protivnika nedorasla. Moguće je svakako da se psihološki ekipa malo pribrala, ali problemi su tu i dalje. Autsideri su pa da vidimo mogu li odigrati nesto u toj ulozi, da imamo wc trenera sto je Allegri nekad bio očekivao bih neki gameplan uz dobru analizu nedostataka rivala, ali ovako cemo vjerovatno biti inferiorni na terenu. Nadam se da grijesim.
Bude li u bilo kojoj varijanti ulazio panjina kean od te tekme nema ništa, bolno je gledati da nemamo izmjene u napadu. Onog momenta kad kloc udje utakmice se završavaju.
Sto duze (čitav mec po mogućnosti) držati dvojac Milik-DV, a iza raditi korekcije kako bi se uspostavila ta konekcija njih i ostatka tima, pas u zadnjoj trećini sto je pod moranje za bilo kakav rezultat. Svakako i prekid je nešto što nam bolje ide nego prošlih godina, izvoditi kornere kako treba te generalno probati šutirati na gol iz svih pozicija buduci da je Tatarusanu nesiguran golman.
Glede meča nemam neku jasnu sliku, ne mislim da je ekipa izasla specijalno iz krize nego da su zadnja 2 protivnika nedorasla. Moguće je svakako da se psihološki ekipa malo pribrala, ali problemi su tu i dalje. Autsideri su pa da vidimo mogu li odigrati nesto u toj ulozi, da imamo wc trenera sto je Allegri nekad bio očekivao bih neki gameplan uz dobru analizu nedostataka rivala, ali ovako cemo vjerovatno biti inferiorni na terenu. Nadam se da grijesim.
Bude li u bilo kojoj varijanti ulazio panjina kean od te tekme nema ništa, bolno je gledati da nemamo izmjene u napadu. Onog momenta kad kloc udje utakmice se završavaju.
Sto duze (čitav mec po mogućnosti) držati dvojac Milik-DV, a iza raditi korekcije kako bi se uspostavila ta konekcija njih i ostatka tima, pas u zadnjoj trećini sto je pod moranje za bilo kakav rezultat. Svakako i prekid je nešto što nam bolje ide nego prošlih godina, izvoditi kornere kako treba te generalno probati šutirati na gol iz svih pozicija buduci da je Tatarusanu nesiguran golman.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
442 formaciju igrat i ocekivat negu igru nema smisla....
Formacija koja se zasniva na centarsutevima
Glavni kreator Paredes najavljuje se na klupi,tako da trenercina ne prestaje da yebe u mozak svakog normalnog
Formacija koja se zasniva na centarsutevima
Glavni kreator Paredes najavljuje se na klupi,tako da trenercina ne prestaje da yebe u mozak svakog normalnog
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan već 2 godine ne zna braniti prekide i ubačaje u 16 metara a Tatarusanu nije nesiguran golman, on je užasan golman. Ako ćemo biti iskreni maksimalno. Prošli vikend prima gol u svoju stranu iz slobodnjaka, a polovinom sedmice kroz oči mu James zavali gol. Vratio se Theo ali nedostatka golmana će se osjetiti i moglo bi presuditi. Mada u zadnjih 7 mečeva u svim takmičenjima, čak 3 puta je bilo 0-0. Dvaput je Milan dobio a jednom Juve, ako se ne varam.Pogba je napisao/la: ↑08 okt 2022, 11:26Po nekim medijima ce Paredes odmarati sto je potpuna budalastina ako se ispostavi tačnom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.