Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Ovj Simenov perolahki igra 
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema sta, pogodio je Simen sa ovim.
Zavrsnica, zadnji pas, sut, ubacaji. Ovo je nas Trent Arnold ali ofanzivni vezni/
Zavrsnica, zadnji pas, sut, ubacaji. Ovo je nas Trent Arnold ali ofanzivni vezni/
⚜️~⚜️~⚜️
Xhaka 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije nam druga ekipa ni loša, taman na nivou završnice Evropa lige. Mali Markinjos je strašan potencijal.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jel morao ubacivati ovu trojicu, neka se neko povrijedi i eto belaja, bespotrebno
Dragi Nketiah kako prelos sut
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Igramo rekreacijski.
Brine me saka,jesus sto su u igri
Brine me saka,jesus sto su u igri
U marku se kladimo da Odeegard ovo ne bi zabio nego bi uzeo 4 dodira prije suta koji bi mi bio izblokiran
Svidja mi se kod Nelsona sto djeluje komotan i na lijevoj i na desnoj nozi. Valjda bude dobijao prilika
Meni se baš čini suprotno, da on još uvijek forsira šutiranje desnom nogom i da u tom namještanju gubi vrijeme. Ako se ne nametne u ovih šest utakmica EL + u onoj utakmici kad Jesus bude odrađivao žute kartone u ligi (čisto sumnjam da neće dobiti i peti žuti zbog čega će Nketiah upasti u prvih 11, a Nelson postati prva napadačka opcija sa klupe), rekao bih da ga čeka sudbina Maitland Nilesa gdje će zbog taktičko-tehničkog neprilagođavanja dobiti nogu u zadnjicu.
Arteta je ubrzao igru upravo tim insistiranjem da igrači komotno koriste i desnu i lijevu nogu. U godinama Alexisa, Lacazettea i Aube smo gubili brat-bratu par sekundi na to namještanje igrača na jaču nogu, Walcott lijevu nogu nije haman ni imao, a jedan od rijetkih koji je komotno šutirao i desnom i lijevom je bio ili glup kod izbora rješenja u zadnjoj trećini ili ozlijeđen (Ox).
To su neke naizgled sitnice, ali to je pozitivna strana Artetinog "coachinga" o kojoj je govorio još Emi Martinez. Ni ne primijetimo koliko je bitno što Saka komotno desnom nogom može centrirati (povećava sebi ugao i slobodan prostor, skraćuje vrijeme za oslobađanje od lopte i suparniku za blokiranje tog oslobađanja) ili Martinelli/Jesus šutirati lijevom sa lijevog krila.
Tu je možda najveći problem Odegaard koji je jedini carinik u timu.
Pa nema ni Saka desnu nogu
Samo sto je on osjetno kvalitetniji igrac od Odegaarda koji nam pocesto pravi probleme jer njemu desna strana ne postoji u igri
Hajmo Sprečaaaa!!!!
Da ja prognoziram sta?
Da ja prognoziram sta?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Uzimate nas u hendikepu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Tema je mrtva jer smo janje pred klanje i toga smo svjesni 
Danas bi mi trebali biti oni koji drze nož ,dosta je bilo njihovog zuluma
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Od danas se vise ne vracamo na prvo mjesto 
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Jel Tierney nije mogo na beka? 
Ovaj Zinchenko nedavno citam nikakva povreda, spreman je i opet ga nema
Ovaj Zinchenko nedavno citam nikakva povreda, spreman je i opet ga nema
Djeste
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.