https://www.imdb.com/title/tt11269180/?ref_=fn_al_tt_1

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
https://balkanteka.net/category/domace-serije/kotlina/
Ne znam sta je vrh al eto ...opet ubrzano napred i pola epizode za stolom jedni drugima oprastaju i svadjaju se
Sta li ti gledas...jelle je napisao/la: ↑10 okt 2022, 18:56Ne znam sta je vrh al eto ...opet ubrzano napred i pola epizode za stolom jedni drugima oprastaju i svadjaju se...
Ev sad ce i sezona citava da se zavrsi , a jos neam pojma ko je kakav ...ni jedan lik da je izgradjen jos ih i nema ni blizu toliko kao u got-u ....meni veliko razocarenje ..
Razradjeniji likovi za ovih prvih 8 epizoda nego GoT za 2-3 sezone. Baš su detaljni.darker10 je napisao/la: ↑10 okt 2022, 19:02Sta li ti gledas...jelle je napisao/la: ↑10 okt 2022, 18:56Ne znam sta je vrh al eto ...opet ubrzano napred i pola epizode za stolom jedni drugima oprastaju i svadjaju se...
Ev sad ce i sezona citava da se zavrsi , a jos neam pojma ko je kakav ...ni jedan lik da je izgradjen jos ih i nema ni blizu toliko kao u got-u ....meni veliko razocarenje ..
Ako Viserys, Daemon, Rhaenyra, Alicent, Otto, Corlys nisu izgradjeni i da tacno znas ko je ko i sta su njihovi motivi onda stvarno nez
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 19:13Losa 7 ep RoP, bez neke akcije, najbolji dio zasad je bromance Durina i Elronda, vidjeli smo i Balroga, a i Mordor u rukama svoje djece, hail king Adar![]()
"Over the centuries, House Targaryen has produced both great men and monsters. Prince Daemon was both. In his day there was not a man so admired, so beloved, and so reviled in all Westeros. He was made of light and darkness in equal parts. To some he was a hero, to others the blackest of villains."jelle je napisao/la: ↑10 okt 2022, 19:42Hahahshshshshs
Aha prave seriju da bude kisela voda vama koji ste svatili uz kaficu da pijete ....genijalno nema sta ...
I na pocetku su poceli praviti bar poceli da je negativac Daemon , a Rhaenyra pozitivac al poslije toga ide samo ubrzavanje i kisela voda ...
Trenutno korisnika/ca: JackW, lol89, Quartararo i 7 gostiju.