ko muhe bez glave
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
To ko neka šteta ako da otkaz Dudiću?
Naš Arteta bi mogao proigrati za po godine do godinu, samo da krene.
Naš Arteta bi mogao proigrati za po godine do godinu, samo da krene.
Koševo Zapad
- JavierBosnia
- Kontakt:
Valja opet slusati price o Topicu, Mirzi, Hadzibegicu i sl
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Vidi press smo organizovali 

-
- Kontakt:
Jel im jos istok smeta? Hocel opet dizati mentalni patuljci,baletani ruke i psovat nakon psovki? Za Dudica sam znao da je nikakav trener ali sam barem mislio da ima neki autoritet,medjutim on nema ni to
Sutra oko 18:55 komentar "Dovesti Hadžibegića za trenera, a Topića za sportskog direktora".Tu i tamo neko će provuci i ime Emira SpahićaJavierBosnia je napisao/la: ↑07 okt 2022, 11:55Valja opet slusati price o Topicu, Mirzi, Hadzibegicu i sl

- NisamInSajder
- Kontakt:
Kaže Kodro, prošle sedmice se bavili našim problemima. Jel to znači da do danas nisu ništa radili ? Čekali da prođe 7-8 kikseva, pa eto da se nešto uradi.
Do sad su vjerovatno sjedili i čekali da nam se nešto vrati, dozivali psihologe i vjerske službenike (ujedno praviš špradčinu od kluba). A nisu se zapitali da su fulali taktiku, možda bi i ova taktika radila, ali sa ovim igračima nikad, pri tome oni su doveli većinu igrači, skrojili ekipu po sebi. Fulana taktika u smislu da stavljaš igrače na pozicije za koje nemaju ni jedan kvalitet, da guraš pojedince iako prave krucijalne greške, pa ih još fališ na presici, da pokušavaš upariti u taktiku igrače koji se jednostavno ne mogu upariti, to nije niko na svijetu uspio, lažnu devetku, klasičnu desetku (polušpica), dva krila koji idu u sredinu, pa to niko na svijetu neće upariti, čak možda ni izvesti na teren osim nas.
Ova pressica je kap koja je prelila čašu.

Do sad su vjerovatno sjedili i čekali da nam se nešto vrati, dozivali psihologe i vjerske službenike (ujedno praviš špradčinu od kluba). A nisu se zapitali da su fulali taktiku, možda bi i ova taktika radila, ali sa ovim igračima nikad, pri tome oni su doveli većinu igrači, skrojili ekipu po sebi. Fulana taktika u smislu da stavljaš igrače na pozicije za koje nemaju ni jedan kvalitet, da guraš pojedince iako prave krucijalne greške, pa ih još fališ na presici, da pokušavaš upariti u taktiku igrače koji se jednostavno ne mogu upariti, to nije niko na svijetu uspio, lažnu devetku, klasičnu desetku (polušpica), dva krila koji idu u sredinu, pa to niko na svijetu neće upariti, čak možda ni izvesti na teren osim nas.
Ova pressica je kap koja je prelila čašu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Nece Dudic biti na klupi,tako da nece biti do njega sta god da bude
ako ce ostati celavi SD onda ni Ferguson nece pomoci da dodje,on bi i njega ubijedio da je Cmilja odlican napadac,da je Mustafic novi Iniesta,a Tomasevic novi Marcelo itd... samo obojicu s noge na nogu.

- ElCartel11
- Kontakt:
Sta se sikirate pa vratice nam se... nekad... negdje...mozda...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dovesti novog trenera je farsa koja se nikad nije isplatila tako da to bez obzira na sutrašnji rezultat ne bi trebala biti opcija. Udri debilima na plate pa ima sve i jedan da grmi na terenu Mirviću. Istjeraj Feđu dovedi Tuchela bez diranja plate mi ćemo ostati i dalje u ovom sivilu. Sve dok je njima svejedno hoćemo li pobijediti ili izgubiti (jer im svaki mjesec ista svota novca kapa na račun) od nas nema ništa.
mora nam se vratiti bar 5-6 tekmi koliko je kukaoElCartel11 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 13:24Sta se sikirate pa vratice nam se... nekad... negdje...mozda...
- Shategabri
- Kontakt:
Čekaj, hoćeš da kažeš kako trener nema ništa s tim? Da je igračima dato na volju kako da se ponašaju?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 okt 2022, 13:44Dovesti novog trenera je farsa koja se nikad nije isplatila tako da to bez obzira na sutrašnji rezultat ne bi trebala biti opcija. Udri debilima na plate pa ima sve i jedan da grmi na terenu Mirviću. Istjeraj Feđu dovedi Tuchela bez diranja plate mi ćemo ostati i dalje u ovom sivilu. Sve dok je njima svejedno hoćemo li pobijediti ili izgubiti (jer im svaki mjesec ista svota novca kapa na račun) od nas nema ništa.
Da mogu drkati onu stvar na terenu, Feđa je tu bespomoćan?
I da bi bio bespomoćan svako drugi ko bi došao na njegovo mjesto?
Kakav smo mi to klub?!
Koševo Zapad
bolje i rat, granate nego Sarajevo i istok

Investitor tacnije Tan je dosao krajem 2013 godine na kraju prvog djela prvenstva.. dok je rijesio svu papirologiju dugove itd uspjeli smo uzet kup i fino smo igrali u evropi..
Napredak se osjetio i islo se fino narednih 3 godine, covjek prodao klub bilo dobro 1.5 godinu pod NAMOM, covjek banktotirao klub i bila patnja 1.5 dana, MIRVIC dosao takodje nekad pred sam kraj prvog djeka prvenstva, dok je preuzeo poplaco NAMOVE dugove prvi dio prvenstvao prosao u finalu kupa na penale ispali, covjek rekao ok, previse istroseni igraca, previse igraca koji nemaju ambicije i previse igraca koji su previse dugo tu (dobre igrace smo sve prodali pustili u ljetnom prelaznom reko po bankrotu NAMA kovacevic fanimo stoper onaj itd prije toga tatar i rahmanovic, )
Mi smo od ovih 8 godina imali 5 godina na preskakanje investitorA..
I opet se puni uradilo, i opet kazem fala bogu i kusturici, tanu namu mirvicu..
Zeljo je u dosta boljoj pozici bio u trenutku kad smo mi jack pot uboli..
Navijaci su po meni najvise zakazali, 50% budzeta koji mi navijaci obezbjedimo klubu kroz karte clanske dresove pojeli na klasu kroz kazne.
Posjeta uzasna do jaja
Od dolaska TANA klub nismo zastitili ni u jednoj situaci
A) VICO PICO ZELJKANOVIC pokro nam klub i stetu nanio 3-5 m km, HZ nula protest itd
B) borac igra utakmicu protiv nas probio rok isplate golmanu nikom nista, celik isto uradio godinu prije zelju upisanu bodevi
C) stadion uzrovili 70 dana ni motiku nisu donijeli a nas poslali da igramo gdje nuklearni otpad po ulicama razbacen, nanijeli nam stetu 5-10 m km
Sudjenje i ove manje stvari kartoni svakakvi boja prepisujem pola nepismenim mahnitim sudijama pola na picin pilavov i ublehama u savezu
Napredak se osjetio i islo se fino narednih 3 godine, covjek prodao klub bilo dobro 1.5 godinu pod NAMOM, covjek banktotirao klub i bila patnja 1.5 dana, MIRVIC dosao takodje nekad pred sam kraj prvog djeka prvenstva, dok je preuzeo poplaco NAMOVE dugove prvi dio prvenstvao prosao u finalu kupa na penale ispali, covjek rekao ok, previse istroseni igraca, previse igraca koji nemaju ambicije i previse igraca koji su previse dugo tu (dobre igrace smo sve prodali pustili u ljetnom prelaznom reko po bankrotu NAMA kovacevic fanimo stoper onaj itd prije toga tatar i rahmanovic, )
Mi smo od ovih 8 godina imali 5 godina na preskakanje investitorA..
I opet se puni uradilo, i opet kazem fala bogu i kusturici, tanu namu mirvicu..
Zeljo je u dosta boljoj pozici bio u trenutku kad smo mi jack pot uboli..
Navijaci su po meni najvise zakazali, 50% budzeta koji mi navijaci obezbjedimo klubu kroz karte clanske dresove pojeli na klasu kroz kazne.
Posjeta uzasna do jaja
Od dolaska TANA klub nismo zastitili ni u jednoj situaci
A) VICO PICO ZELJKANOVIC pokro nam klub i stetu nanio 3-5 m km, HZ nula protest itd
B) borac igra utakmicu protiv nas probio rok isplate golmanu nikom nista, celik isto uradio godinu prije zelju upisanu bodevi
C) stadion uzrovili 70 dana ni motiku nisu donijeli a nas poslali da igramo gdje nuklearni otpad po ulicama razbacen, nanijeli nam stetu 5-10 m km
Sudjenje i ove manje stvari kartoni svakakvi boja prepisujem pola nepismenim mahnitim sudijama pola na picin pilavov i ublehama u savezu
- egocentrik
- Kontakt:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nanosi se tampon na Kosevu

- Shategabri
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma brate, kad skontaš koliko je ona oranica prdila i stajala i kad vidiš da se nešto nasulo preko nje...Shategabri je napisao/la: ↑07 okt 2022, 14:55Dok oni iz Holandije ne kažu da su to zašili, ništa ne priznajem![]()