FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 13 feb 2011, 12:07

alan_kardec je napisao/la:Jasno mi je što prodaše Đorđevića, ali što pustiše Trifunovića? Ko će nam sad davat golove osim Kaluđera? :?

@Devil postavljaj uzbekistansku himnu! :lol: :lol: :lol:
Pazi brate neka je on otisao pa nace se neko da daje golove,ako treba pocecu ja opet igrati. :lol: Treba biti realan i reci da je on vecinu golove dao na neznanje,tj.uvek je lose primao loptu ali tako zbuni protivnika(najbolji primer tekma protiv Rada na Banjici ove godine).Jos da odu Guma,Stelt je na pragu odlaska,i ja sam zadvoljan,prodali smo Trifunovica,Psiha,i Brigela poslali na posudbu,i to je dovoljno za ovaj prelazni rok.

[youtube][/youtube] :lol: :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 feb 2011, 19:15

Devil je napisao/la:Pazi brate neka je on otisao pa nace se neko da daje golove,ako treba pocecu ja opet igrati. :lol: Treba biti realan i reci da je on vecinu golove dao na neznanje,tj.uvek je lose primao loptu ali tako zbuni protivnika(najbolji primer tekma protiv Rada na Banjici ove godine).Jos da odu Guma,Stelt je na pragu odlaska,i ja sam zadvoljan,prodali smo Trifunovica,Psiha,i Brigela poslali na posudbu,i to je dovoljno za ovaj prelazni rok.

:lol: :lol: Da se prekrstim i lijevom i desnom! Čuj dao golove na neznanje. :lol: pa da je na neznanje vjerovatno ih ne bi ni davao. ako on daje na neznanje kako li onda zabija Perović? Borha je sad-zasad jedna velika NULA, taj jermen ako dođe grijaće klupu konstantno, evo glava ako ne bude tako. Ostaju Kaluđerović, Koroman i eventualno Evandro koji mogu pogoditi, ovi ostali qqlele. Još jedan Adžin promašaj je puštanje Trifunovića, to je sigurno. Meni potpuno neshvatljiv potez, osim ako nemaju u planu dovođenje još nekog napadača.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 feb 2011, 19:21

alan_kardec je napisao/la:
Devil je napisao/la:Pazi brate neka je on otisao pa nace se neko da daje golove,ako treba pocecu ja opet igrati. :lol: Treba biti realan i reci da je on vecinu golove dao na neznanje,tj.uvek je lose primao loptu ali tako zbuni protivnika(najbolji primer tekma protiv Rada na Banjici ove godine).Jos da odu Guma,Stelt je na pragu odlaska,i ja sam zadvoljan,prodali smo Trifunovica,Psiha,i Brigela poslali na posudbu,i to je dovoljno za ovaj prelazni rok.

:lol: :lol: Da se prekrstim i lijevom i desnom! Čuj dao golove na neznanje. :lol: pa da je na neznanje vjerovatno ih ne bi ni davao. ako on daje na neznanje kako li onda zabija Perović? Borha je sad-zasad jedna velika NULA, taj jermen ako dođe grijaće klupu konstantno, evo glava ako ne bude tako. Ostaju Kaluđerović, Koroman i eventualno Evandro koji mogu pogoditi, ovi ostali qqlele. Još jedan Adžin promašaj je puštanje Trifunovića, to je sigurno. Meni potpuno neshvatljiv potez, osim ako nemaju u planu dovođenje još nekog napadača.
E moj brate pogledaj golove kakve je davao pa ces videti da je retko koji na cisto znanje dao da je okrenuo 1-2 igraca,pa mogu sada nabrojati pet zicer sansi koje bi realizovao neki lik koji jedva rekreativno da igra fudbal.
Sto se tice Borje za mene je jedan od igraca koji je pokazao najvise na pripremama,jos igra na svojoj neprirodnoj poziciji.Evandro mi se jos uvek nije dopao jos uvek je previse mrljav,previse lici na Cadua,nadam se da ce to da popravi jer stvarno nam ne treba jos jedan Cadu u ekipi.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 feb 2011, 19:23

slika-slika

1-1

U zadnjoj tekmi u Antaliji remi sa Koperom 1:1.Posto nisam gledao,tek cu snimak da pogledam evo izvestaj:
http://www.****/s197613/Fudbal/Zvez ... alije.html

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 feb 2011, 21:24

Devil je napisao/la:E moj brate pogledaj golove kakve je davao pa ces videti da je retko koji na cisto znanje dao da je okrenuo 1-2 igraca,pa mogu sada nabrojati pet zicer sansi koje bi realizovao neki lik koji jedva rekreativno da igra fudbal.
Sto se tice Borje za mene je jedan od igraca koji je pokazao najvise na pripremama,jos igra na svojoj neprirodnoj poziciji.Evandro mi se jos uvek nije dopao jos uvek je previse mrljav,previse lici na Cadua,nadam se da ce to da popravi jer stvarno nam ne treba jos jedan Cadu u ekipi.

:o :o Ne znam @devil brate, ali meni uopšte nisu jasna neka tvoja razmišljanja. pa kakve veze ima kakvi su golovi koje daje Trifunović? Meni lično je najbitnije da ih zabija, a dal ga je dao rukom, glavom, nogom, koljenom, jel ga dao iz ofsajda, sa dva metra na praznu mrežu ili iz neke nemoguće pozicije, to mi nije bitno ni najmanje. Trifunović je zabio 6 golova u prvenstvu i onaj gol protiv Slovana, od toga je svojim golovima u minimalnim pobjedama nad inđijom, ofk-om i radom donio Zvezdi 9 bodova. Ova statistika dovoljno govori koliko je on bitan igrač za Zvezdu. Hoće ga Perović zamjeniti? :lol: Šta je to Borha pokazao svega ti? Sad-zasad ništa.
Kakvi su golovi koje daje Inzaghi? Koji to još napadač ne fula zicere? Daj @devil molim te. Jel to svega ti hoćeš da kažeš da je Adžić u pravu što je pustio Trifunovića? :o
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 feb 2011, 21:37

Koliko god glupo zvucalo,ali upotpunosti se slazem sa Adzicem,mislim da je ovo prvi put od kada je dosao. :lol: :roll:
Moram priznati da sam i ja mislio da sam jedini koji to radi,ali odem jutros na nas forum,kad tamo opste narodno veselje nakon saznanja da su otisli Psiho i Trifunovic.
Jednostavno koliko god on zabijao on nije kalibar za Zvezdu,hvala mu sto nam je doneo nekoliko bodova,ali opet kazem njegov kvalitet nije dovoljan za Zvezdu.Videces aBd kada Pozar dodje,nadam se vec ove zime kakva je razlika izmedju njega i Trifunovica.
Videcemo posle povratka u BG kakvo ce stanje biti,nadam se da je Robi video na cemu su omladinci tako da uskoro mozemo da ocekujemo jos igraca iz Sopota u prvom timu.Prvenstveno mislim na Spajica,Tenka,Nakatu i Pozara.

A ovaj lik na SOS-u rece da su Guma i Perovic blizu odlaska,a taj lik je na pripremama sa nama. :?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 feb 2011, 22:06

Igrač koji je uz Kaluđerovića najučinkovitiji u ovoj polusezoni, nije kalibar za Zvezdu? Ko po tvom mišljenju od ovih igrača ima taj kalibar? u ovoj ekipi malo je takvih, ali šta da se radi, Zvezda nije što je nekad bila, nažalost. Sad ispadamo od nekog apoela ili slovana. finansijski nismo toliko jaki da možemo dovesti sve ono što Zvezdi treba tako da igrače poput dotičnog trebamo čuvati jer koliko god se ne sviđa navijačima (ako se zaista ne sviđa), njegov učinak je odličan.
pogledaj patrizanov napad (iliev, tagoe, adiyah, šćepović) a vidi našeg napada. sa ovim napadačima nema teorije da prestignemo -5 sa polusezone.

nego ne reče mi ko će zamjeniti trifunovića??

p.s.
ko je taj požar?
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 feb 2011, 22:17

alan_kardec je napisao/la:Igrač koji je uz Kaluđerovića najučinkovitiji u ovoj polusezoni, nije kalibar za Zvezdu? Ko po tvom mišljenju od ovih igrača ima taj kalibar? u ovoj ekipi malo je takvih, ali šta da se radi, Zvezda nije što je nekad bila, nažalost. Sad ispadamo od nekog apoela ili slovana. finansijski nismo toliko jaki da možemo dovesti sve ono što Zvezdi treba tako da igrače poput dotičnog trebamo čuvati jer koliko god se ne sviđa navijačima (ako se zaista ne sviđa), njegov učinak je odličan.
pogledaj patrizanov napad (iliev, tagoe, adiyah, šćepović) a vidi našeg napada. sa ovim napadačima nema teorije da prestignemo -5 sa polusezone.

nego ne reče mi ko će zamjeniti trifunovića??

p.s.
ko je taj požar?
Prvo ja uopste i ne gajim nadu da mozemo da prestignemo Partizan i to sam odmah rekao na pocetku priprema,nego mi moramo vec ove sezone da pocnemo da stvaramo tim za Evropu i za sledecu sezonu pa i buducnost.Tu pre svega mislim da pored Mijailovica i Stojkovica ubacimo u prvi tim vec gore nabrojane,koji bi uz ove iskusnije i "kvalitetnije" sticali jacinu i samopouzdanje,jer ova generacija u Sopotu je mozda i najtalentovanija koju smo imali,plus jos Krneta koji je dosao iz Partizana i koji gotovo sigurno ide u prvi tim na kraju sezone.
A sto se tice zamene za Trifunovica u sistemu 4-1-4-1 sasvim dovoljno je da imas tri napadaca prvi izbor Kaludjerovic,drugi izbor Jevtic koji je bolji igrac od Trifunovica ali kod Kristica nije dobijao minutazu,videli smo kako igra kada dobija vise sanse,te Perovic ako ne ode,a ako ode vec sam rekao Pozar je tu koji moze u svakome trenutku da uskoci.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 feb 2011, 22:43

Devile kako ide ona za husrefa peva marakana tako nesto

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 14 feb 2011, 00:57

Bogami ( da neko pogrešno ne razumije navijački mi svejedno za vječite) mislim da ove pripremne utakmice FKCZ nisu baš ohrabrujuće za navijače bar na osnovu ovih izvještaja tzv. izvještača sa lica mjesta . Čini se da dolaskom Evandra pak niste dobili tog sjajno playmakera,a da ni Borha ništa naročito nije pokazao,izgleda da je Kaludjerović jedini Adžićev pametan potez naravno ne računajući Addy koji je drugih ruku djelo (msm na preporuku).
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 14 feb 2011, 01:55

melanholicar je napisao/la:Bogami ( da neko pogrešno ne razumije navijački mi svejedno za vječite) mislim da ove pripremne utakmice FKCZ nisu baš ohrabrujuće za navijače bar na osnovu ovih izvještaja tzv. izvještača sa lica mjesta . Čini se da dolaskom Evandra pak niste dobili tog sjajno playmakera,a da ni Borha ništa naročito nije pokazao,izgleda da je Kaludjerović jedini Adžićev pametan potez naravno ne računajući Addy koji je drugih ruku djelo (msm na preporuku).
Baš naprotiv, Zvezda nakon mnogo godina napokon počinje da igra fudbal, onako kako to stvarno treba da igra bez dugih lopti i bunarenja. Naravno da ne može da se promijeni sve preko noći, ali napredak u igri je itekako vidan. Evandro je odličan igrač, što će i pokazati, a Borha je već zadobio simpatije svih navijača i pokazao kvalitet.

Zvezda ovoliko dobrih prilika nije stvorila u čitavoj prošloj polusezoni kao što je danas bio slučaj, završnica će doći na svoje kad se igrači malo osvježe i ne budu trenirali ovim intezitetom.

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 feb 2011, 16:00

Samo F.K.S !! je napisao/la:Devile kako ide ona za husrefa peva marakana tako nesto
"Zapevala Marakana za Husrefa Muslimana",kasnije su to Grobari prepevali u nacionalisticku ali su ispali levati. :lol:
melanholicar je napisao/la:Bogami ( da neko pogrešno ne razumije navijački mi svejedno za vječite) mislim da ove pripremne utakmice FKCZ nisu baš ohrabrujuće za navijače bar na osnovu ovih izvještaja tzv. izvještača sa lica mjesta . Čini se da dolaskom Evandra pak niste dobili tog sjajno playmakera,a da ni Borha ništa naročito nije pokazao,izgleda da je Kaludjerović jedini Adžićev pametan potez naravno ne računajući Addy koji je drugih ruku djelo (msm na preporuku).
Pazi ja sam itekako zadovoljan,do tekme sa Borcem cu da napisem nesta o ovim priprema.Ono sto je evidentno je da se ova 4-1-4-1 formacija lepo snalazi i da je vidan pomak u igri nego na prolece,prvenstveno u kondiciji jer ono sto sam pogledao trenutno smo najspremnija ekipa lige,ja ne znam cime ih je Zirojevic davio ali pre je bilo nezamislivo 60 minuta u visokom ritmu,a sada gledam lagano se to sve radi.
Ja sam pred potpis ugovora sa Evandrom rekao da je poluspic veoma kompleksna pozicija,zahteva veliku komunikaciju izmedju playa i ostalih igraca,a Evandro je jos nema dovoljno,tek kada usavrsi komunikaciju ja se nadam da je to najkasnije za 3-4 ligaske tekme mozemo od njega ocekivati odlicne partije.Borja je po meni ono sto sam video jedan od najboljih na pripremama iako igra na krilu,a primarna pozicija mu je spic.Sa svojom konstitucijom i odlicnom snagom i gradjenje bio bi odlican centarfor u 4-4-2 formaciji zajedno sa Andrijom ali Robi gaji igru sa jakom sredinom i stavlja ga na krilo gde opet lepo obavlja zadatke.

Sto se tice Adzica njegovi igraci su promasaj to se mora znati,jedino u talu sa Crnogorskom mafijom uspeo je da dovede Vesovica sto mu je mozda i najbolji potez.Ostalo sve Ady,Andrija,Evandro,Borja... su na preporuku nekoga.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 feb 2011, 20:24

slika

Kako li je Stole ovo mogao da dopusti? :? :lol:
Ali Psiho je pokazao koliki je Zvezdas,ali meni je draze da on navija iz Uzbekistana nego da igra.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 feb 2011, 21:43

Devil je napisao/la:Prvo ja uopste i ne gajim nadu da mozemo da prestignemo Partizan i to sam odmah rekao na pocetku priprema,nego mi moramo vec ove sezone da pocnemo da stvaramo tim za Evropu i za sledecu sezonu pa i buducnost.Tu pre svega mislim da pored Mijailovica i Stojkovica ubacimo u prvi tim vec gore nabrojane,koji bi uz ove iskusnije i "kvalitetnije" sticali jacinu i samopouzdanje,jer ova generacija u Sopotu je mozda i najtalentovanija koju smo imali,plus jos Krneta koji je dosao iz Partizana i koji gotovo sigurno ide u prvi tim na kraju sezone.
A sto se tice zamene za Trifunovica u sistemu 4-1-4-1 sasvim dovoljno je da imas tri napadaca prvi izbor Kaludjerovic,drugi izbor Jevtic koji je bolji igrac od Trifunovica ali kod Kristica nije dobijao minutazu,videli smo kako igra kada dobija vise sanse,te Perovic ako ne ode,a ako ode vec sam rekao Pozar je tu koji moze u svakome trenutku da uskoci.

Pa ko kaže da ja gajim nade da se može prestići partizan? Nakon -5 na polusezoni, dovođenja neiskusnog Prosinečkog, loše odrađenog prelaznog roka i loših partija na pripremama u Turskoj (u 6 utakmica samo 4 gola :roll: ) uopšte više ne razmišljam o tituli. Ja upravo govorim da je titula nemoguća iako se i igrači, i stručni štab, i Lukić sa ostalima iz uprave, ubiše pričajući po medijima kako ništa nije izgubljeno. Sve to što ti govoriš vezano za mlade igrače, slažem se, treba ih forsirati, ali mislim da od toga nema ništa, bar na proljeće, jer Robi je željan dokazivanja, ganjajući se sa partizanom normalno da će računati na one najiskusnije tako da mladi igrači poput Mijajilovića vjerovatno neće imati neku značajniju minutažu.
Što se tiče poređenja Trifunovića i Jevtića mislim da je to potpuno neumjesno kad se uporede učinci ove dvojice u prethodnoj polusezoni. Jevtića nigdje nije bilo, fulao je zicere (kad se sjetim onog promašaja protiv smedereva, nije mi dobro), o Peroviću da ne pričamo. Štaviše u ovoj Robijevoj formaciji 4-1-4-1, Trivunović bi bio idealan kao backup napadač (da ulazi sa klupe) što je u prošloj sezoni odlično radio. Očito Robi i Adžo vjeruju u Borju koji za sad nije opravdao očekivanja.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 feb 2011, 16:02

alan_kardec je napisao/la: dovođenja neiskusnog Prosinečkog, loše odrađenog prelaznog roka i loših partija na pripremama u Turskoj (u 6 utakmica samo 4 gola :roll: )
Za prvo se slazem,nisam ni ja bio za dolazak Robija ma koliko god on bio igracka legenda,ali kada smo mogli da pruzamo sansu Srpskom Mourinhu,Kristicu mozemo i njemu,samo je pitanje da li ce biti kao Srpski Mourinho "uspesan" ili kao Kristic neuspesan.
Lose odradjen prelazni rok.Hmm,da je toliko lose odradjen i nije.Moja neka ocena je 6.5/10,doveli smo Evandra koji ima nesta,Borju koji pokazuje da bi trebao da bude veliko pojacanje,te Cosica protiv cijeg sam dovodjenja i ja bio,ali eto,ima veliki talenat eli me na pripremama nije odusevljavao.Sto se tice odlazaka uspeli smo da utalimo Psiha,Savia,Trifunovica,Brigela... sto zasluzuje lepu ocenu.
Sto se tice utakmica ne znam koliko si gledao ja sam uspeo da odgledam svih 9 tekmi sa priprema.Ja sam poprilicno zadovoljan onim sto sam video.Treba biti realan i reci da se preko noci nemoze promeniti nista spektakularno pa da nam je Ferguson dosao na klupu.Evidentan je napredak u igri,postoji i dalje to bunarenje ali je ono u znacajnoj meri manje nego kod Dostanica i Kristica.Robi ima autoritet zbog igrackih kvaliteta za razliku od gore nabrojanih i Koroman kada dva puta pogresi i ovaj ga opomene on treci put nece tako.Videcemo sve u prvenstvu,ja opet kazem ja sam poprilicno zadovoljan ovim sto vidim.Na startu igramo sa Indjijom i Smederevom kuci i tu cemo da vidimo otprilike na cemu smo,pre toga generalka protiv Borca na Marakani kao zagrevanje pred prvenstvo.
ali mislim da od toga nema ništa, bar na proljeće, jer Robi je željan dokazivanja, ganjajući se sa partizanom normalno da će računati na one najiskusnije tako da mladi igrači poput Mijajilovića vjerovatno neće imati neku značajniju minutažu.
Robi jeste zeljan dokazivanja,ali Robi je pokazao vec na startu da mu igraju samo najbolji i najspremni.Vidi se to odmah jer su kod predhodnih trenera neki imali zacementirano mesto pa makar se radilo i o pripremama.Mijailovic je igrao od starta one tekme u kojima je Robi rekao da uigrava tim za pocetak prvenstva tako da je verujem da ce on i Isah da cine tu poslednju liniju veze.E sada tu sam sada i ja poceo da imam dilemu.Ne znam na kakvim drogama je Guma ali momak zadnje tri tekme nije licio na sebe,strasno odigrao,onoliko trke,pasova,borbe kod njega nisam video od kako igra u Zvezdi i sasvim je moguce da bude i on igrao.Isto tako Lazovic me u nekim utakmicama prijatno iznenadio,cini mi se da konacno dolaze bolji dani za ovoga mladica.
Neka taktika koja mislim da bi trebala da preovladava je Stameni,Paja,Tosic,Ady,Reljic,Mijailovic,Isah(Guma),Koroman,Evandro,Lazovic(Borja),Kaludjerovic u Robijevoj 4-1-4-1 varijanti.
Što se tiče poređenja Trifunovića i Jevtića mislim da je to potpuno neumjesno kad se uporede učinci ove dvojice u prethodnoj polusezoni. Jevtića nigdje nije bilo, fulao je zicere (kad se sjetim onog promašaja protiv smedereva, nije mi dobro), o Peroviću da ne pričamo. Štaviše u ovoj Robijevoj formaciji 4-1-4-1, Trivunović bi bio idealan kao backup napadač (da ulazi sa klupe) što je u prošloj sezoni odlično radio. Očito Robi i Adžo vjeruju u Borju koji za sad nije opravdao očekivanja.
Uredu ti imas svoje misljenje,postujem ga ali za mene je Jevtic u najmanju ruku Cleo za njega. :lol:
Vraticemo se na proslu sezonu i eru Pizona na klupi,tada mu je Jevtic uz Lekica bio glavna uzdanica u napadu,i bilo je to jako lepo nekih 8-9 golova je dao i dolaskom Ratka on vise nije ozbiljnije zaigrao,otisao Ratko dosao Kristic on opet ne igra i normalno je da nema samopouzdanja i da ce promasivati neke prilike.A i Trifunovic je promasivao prilike cak i vise nego Jevtic.Pa secas li se promasaja na Marakni protiv Javora :oops: Ako se ne secas evo.
[youtube][/youtube]
ili promasaj protiv BSK-a na Karaburmi,pre nego sto je postigao pobedonosni gol na toj tekmi.
A sto se Borje tice ja opet kazem da sam zadovoljan onim sto videm,no prijateljske su jedno,ako ne pokaze u zvanicnoj tekmi nista onda cu i ja smatrati da je ovo jos jedan promasaj po pitanju pojacanja.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 feb 2011, 20:23

[youtube][/youtube]
Epicentar ludila ponovo krece. 8-)
& Црвена $ % све своје " " " $ - ? провера $ "& $ ?" " $ у $ 20. & у 14,00 ¥ на """.

" је ? &, а ? на " север, $ " " " ?.

$, & Црвена $ " све своје " " " на фер " & % &, пре " ? овог ' & " % $ ? $ $ " " " ' " снагу.

" са & " прва на $ $ ' тренеру & " & " " ", $ " $ ", а $ " - поново " " ? ?.

& Црвена $ са ' % јавност $ је спонзор ове " Агро & & ?, & - " $ " у " " & Црвена $ " & &.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2011, 21:07

slika

Nedelja 20.februar,14:00-Marakana.

Nakon pa ne znam ni ja tacno koliko vremena od poslednje tekme na Marakani konacno smo opet tu.Nakon nekoliko godina bez generalne probe na Marakani pred pocetak sezone imamo priliku da u zavrsnoj proveri vidimo sta su to uspeli da urade nasi "najmili".Iako se dugo licitiralo sa imenima od Zenita,nase brace iz Grcke,Juventusa doslo je do toga da nam rival bude Borac iz Banja Luke.
Kao u dobra stara vremena na teren ce da "istrci" veliki Prosinecki,ali ovaj put ne u kopackama kao kada je harao Balkanskim terenima nego kao predvodnik u trenerci ove ekipe zeljne uspeha i skidanja Partizana sa trona.Nema se sta reci o ovoj tekmi koja nema neki preterani znacaj tako da se necemo obazirati na to.Bitno je da se ovim prakticno otvara nova sezona i da nakon ovoga slede jos dve domace tekme na startu i da sada krece ludilo na tribinama i utvrdjivanje plana za domacu zadacu navijackim grupama u okolini.
Ono sto je veoma bitno je da se napomene je da ce se igrati u replikama iz Barija sto bi trebao da bude uvod za nove dresove.Ono sto ja znam je da su ljudi pred ovaj mec izuzetno napaljeni i da jedva cekaju mec,i mislim da nekih 15-20000 ne bi smeo da bude problem.Problem bi jedino moglo da bude vreme jer najavljuju malo hladnije te kosavu ali nadam se da nece biti nista od toga i da cemo da uzivamo.Ocekuje se dolazak Lesinara i Banjalucana te njihove brace iz Novog sada.
Prenos ima na Arenisport 1 u nedelju,ko zeli da pogleda.

Sve sto sad, hocemo je, da budes opet ona stara Zvezda kao nekad pre.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2011, 23:04

slika

Novi dresovi,prelepo,ovo se kupuje odmah. 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 feb 2011, 23:28

Dres je vrh ! Beton je... :) ovo se mora kupiti, kad se skupi nekog kesha... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2011, 23:34

marconato je napisao/la:Dres je vrh ! Beton je... :) ovo se mora kupiti, kad se skupi nekog kesha... :)
Ma isplati se i kredit dici :lol: ,cena je 50 eura.

Evo ovde jos nekih slika:
http://www.redstarshop.rs/ci/timski/317 ... D0%B0.html

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.