Najjaci hahahahahhaahahah
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tako je

-
- Kontakt:
Jel toliko tesko ignorisati debila ?

Koštovao vas je ovaj Vrhovac više nego što je dao za Želju 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Sve zavisi iz kakve perspektive gledas, kostali su nas mnogi i losiji od njega i manje minuta odigrali za vece pare. Druga je stvar sto mu nismo imali pare odmah pa nas je tuzio. Sto je isto ok, to smo mu i obecali.
Iskustvo.Neigrati visokim loptama tj da se Haracic gadja u 16 nego krila treba da prati jedan iz sredine i na povratnu od Santosa ili Hame će dolazit u sanse.Oni su visoki i jaki u skoku tako da će se nabacivanjem u 16 samo gubiti napadi.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ovo će se od sutrašnjeg zarade moći ako je baš dotle došlo da nemamo marke isplatiti.
Što se tiče sutrašnje utakmice definitivno nema Gasala uz kartonirane igrače. Sastav onda možemo pogoditi ko od šale:
Bender
Galić, Drina-u21, Cocalić, Malić
Hodžić, Beća-u21(Hajdarević 2. pol)
Štilić(Berkić u finišu)
Amoah(Subašić u finišu), Haračić, Santos
Puna Grbavica InshAllah
Očekujem iskreno 3 boda, mada i s bodom ne bi bio nezadovoljan
Volim te Ž!
Što se tiče sutrašnje utakmice definitivno nema Gasala uz kartonirane igrače. Sastav onda možemo pogoditi ko od šale:
Bender
Štilić(Berkić u finišu)
Puna Grbavica InshAllah

Volim te Ž!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trening 

Mislim da ce Vego poceti zbog brzinekolezeljovac je napisao/la: ↑07 okt 2022, 17:19Ovo će se od sutrašnjeg zarade moći ako je baš dotle došlo da nemamo marke isplatiti.
Bender
Štilić(Berkić u finišu)
Puna Grbavica InshAllah
Volim te Ž!
Bekric za SC."Već smo imali tri ponude. Dvije za Hodžića, jednu za Santosa. To su bile jako ozbiljne ponude, po 200.000-250.000 eura, ali mi smo to odbili. Nismo željeli odmah da prodajemo, znamo da oni mogu mnogo više i da vrijede više. Želimo da napravimo rezultat i da se plasiramo u Evropu, poslije će onda sigurno doći i veće ponude. Siguran sam da će dolaziti i ponude za ostale igrače poput Drine, Beće… Ali, nećemo ih puštati za male novce”.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
- jointunija
- Kontakt:
Belgija i GrciLjoZee je napisao/la: ↑07 okt 2022, 18:16Bekric za SC."Već smo imali tri ponude. Dvije za Hodžića, jednu za Santosa. To su bile jako ozbiljne ponude, po 200.000-250.000 eura, ali mi smo to odbili. Nismo željeli odmah da prodajemo, znamo da oni mogu mnogo više i da vrijede više. Želimo da napravimo rezultat i da se plasiramo u Evropu, poslije će onda sigurno doći i veće ponude. Siguran sam da će dolaziti i ponude za ostale igrače poput Drine, Beće… Ali, nećemo ih puštati za male novce”.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- Meraak1921
- Kontakt:
jointunija je napisao/la: ↑07 okt 2022, 18:31Belgija i GrciLjoZee je napisao/la: ↑07 okt 2022, 18:16Bekric za SC."Već smo imali tri ponude. Dvije za Hodžića, jednu za Santosa. To su bile jako ozbiljne ponude, po 200.000-250.000 eura, ali mi smo to odbili. Nismo željeli odmah da prodajemo, znamo da oni mogu mnogo više i da vrijede više. Želimo da napravimo rezultat i da se plasiramo u Evropu, poslije će onda sigurno doći i veće ponude. Siguran sam da će dolaziti i ponude za ostale igrače poput Drine, Beće… Ali, nećemo ih puštati za male novce”.
Meni presmijesne ponude, Santosa ne bih pustio ispod 1m al bas nikad
I to smo odbili bez razmisljanja da se zna. Grci ozbiljan klub, ali malo je.jointunija je napisao/la: ↑07 okt 2022, 18:31Belgija i GrciLjoZee je napisao/la: ↑07 okt 2022, 18:16Bekric za SC."Već smo imali tri ponude. Dvije za Hodžića, jednu za Santosa. To su bile jako ozbiljne ponude, po 200.000-250.000 eura, ali mi smo to odbili. Nismo željeli odmah da prodajemo, znamo da oni mogu mnogo više i da vrijede više. Želimo da napravimo rezultat i da se plasiramo u Evropu, poslije će onda sigurno doći i veće ponude. Siguran sam da će dolaziti i ponude za ostale igrače poput Drine, Beće… Ali, nećemo ih puštati za male novce”.
Al najjače tek kad se objavi tekst svi sve znaju,a do tad niko nije imao blage ...
- jointunija
- Kontakt:
Vidim da je prošlo ispod radara,Tuce reče dogovorili smo se sa još dva igrača da produže na duži period 

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- NerminFatic
- Kontakt:
Kad prestanemo tako jadne ponude zvati "ozbiljnim, ogromnim" onda cemo i vratiti postovanje. Hodzic bi trebao oboriti rekord onog s Hadisona a i Santos mozda, samo lakapo.LjoZee je napisao/la: ↑07 okt 2022, 18:16Bekric za SC."Već smo imali tri ponude. Dvije za Hodžića, jednu za Santosa. To su bile jako ozbiljne ponude, po 200.000-250.000 eura, ali mi smo to odbili. Nismo željeli odmah da prodajemo, znamo da oni mogu mnogo više i da vrijede više. Želimo da napravimo rezultat i da se plasiramo u Evropu, poslije će onda sigurno doći i veće ponude. Siguran sam da će dolaziti i ponude za ostale igrače poput Drine, Beće… Ali, nećemo ih puštati za male novce”.
Odlicna politika kluba, tako se radi.

- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gluposti, da su htjeli mogli su sacekat do ljeta i dzaba ih uzet, a mi fol odbili pola miliona KN, samo budala moze u to povjerovat.