Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ulazak Dupovca je trigerovao Zajmovića, prenijelo ga da protiv Sarajeva igra.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Jao jao, Mama Mia.... Imas glavobolju od Simin Hana, ruzno sanjas. Ipak moras imati postovanje prema Simin Hanu..
Tuzla City / Sloga Simin Han
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta hoce ovi seljoberi iz Zenice
Koja je ovo prosidba
Koja je ovo prosidba
- kolezeljovac
- Kontakt:
https://youtube.com/shorts/W_ORUZQwUiI?feature=share
Navijači i igrači Zrinjskog dobro došli u Dolinu Ćupova. Slobodno se i Vi naježite
Navijači i igrači Zrinjskog dobro došli u Dolinu Ćupova. Slobodno se i Vi naježite

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Našu lovu na suncesvrakino1921 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 19:27Sta hoce ovi seljoberi iz Zenice
Koja je ovo prosidba

- svrakino1921
- Kontakt:
Sport Centar
PočetnaFudbalm:tel Premijer liga BiH
Bekrić: Odbili smo ponude za Hodžića i Santosa, dolaze bolji dani za Željezničar
Legenda Željezničara i Premijer lige BiH Samir Bekrić gost je novog izdanja podcasta Mreža, koji realizuju Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH i portal Sport Centar (****.ba).
Autor Sport Centar
Autor: Sport Centar
prije 3 sata
TWEET KOMENTARI
Bekrić: Odbili smo ponude za Hodžića i Santosa, dolaze bolji dani za Željezničar
Legenda Željezničara i Premijer lige BiH Samir Bekrić gost je novog izdanja podcasta Mreža, koji realizuju Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH i portal Sport Centar (****.ba).
U vrlo zanimljivom razgovoru pričao je o privrženosti plavoj boji, ulozi sportskog direktora, pogotku u gradskom derbiju, bogatoj karijeri i mnogim drugim temama.
Između ostalog, govorio je o mladim igračima od kojih u Željezničaru puno očekuju.
“Već smo imali tri ponude. Dvije za Hodžića, jednu za Santosa. To su bile jako ozbiljne ponude, po 200.000-250.000 eura, ali mi smo to odbili. Nismo željeli odmah da prodajemo, znamo da oni mogu mnogo više i da vrijede više. Želimo da napravimo rezultat i da se plasiramo u Evropu, poslije će onda sigurno doći i veće ponude. Siguran sam da će dolaziti i ponude za ostale igrače poput Drine, Beće… Ali, nećemo ih puštati za male novce”.
Uvjeren je da su pred Željezničarom bolji dani.
“Željezničar je gigant, institucija. Ne može Željo da bude dugo u krizi. Sa takvom armijom navijača moraš i zaslužuješ da budeš gore. Dolaze bolji dani za klub, nadam se da ćemo već sljedeće godine biti mnogo jači nego što smo sad”.
GOLEM SI ZELJO
PočetnaFudbalm:tel Premijer liga BiH
Autor Sport Centar
Autor: Sport Centar
prije 3 sata
TWEET KOMENTARI
U vrlo zanimljivom razgovoru pričao je o privrženosti plavoj boji, ulozi sportskog direktora, pogotku u gradskom derbiju, bogatoj karijeri i mnogim drugim temama.
Između ostalog, govorio je o mladim igračima od kojih u Željezničaru puno očekuju.
“Već smo imali tri ponude. Dvije za Hodžića, jednu za Santosa. To su bile jako ozbiljne ponude, po 200.000-250.000 eura, ali mi smo to odbili. Nismo željeli odmah da prodajemo, znamo da oni mogu mnogo više i da vrijede više. Želimo da napravimo rezultat i da se plasiramo u Evropu, poslije će onda sigurno doći i veće ponude. Siguran sam da će dolaziti i ponude za ostale igrače poput Drine, Beće… Ali, nećemo ih puštati za male novce”.
Uvjeren je da su pred Željezničarom bolji dani.
“Željezničar je gigant, institucija. Ne može Željo da bude dugo u krizi. Sa takvom armijom navijača moraš i zaslužuješ da budeš gore. Dolaze bolji dani za klub, nadam se da ćemo već sljedeće godine biti mnogo jači nego što smo sad”.
GOLEM SI ZELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
Moze na rateRubikovaKocka je napisao/la: ↑07 okt 2022, 19:33Našu lovu na suncesvrakino1921 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 19:27Sta hoce ovi seljoberi iz Zenice
Koja je ovo prosidba![]()
Na 14 mjesecnih obroka
-
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 19:38Moze na rateRubikovaKocka je napisao/la: ↑07 okt 2022, 19:33Našu lovu na suncesvrakino1921 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 19:27Sta hoce ovi seljoberi iz Zenice
Koja je ovo prosidba![]()
Na 14 mjesecnih obroka
Samo suh novac dolazi u obzir

Prenesite i prijateljima iz Doboja kod Kaknja da su duzni 19 hiljada uplatiti za Mahmica, inace mogli bi u suspenziju odigravanja utakmica zajedno s vama

- svrakino1921
- Kontakt:
HocemoRubikovaKocka je napisao/la: ↑07 okt 2022, 19:46
Samo suh novac dolazi u obzir
Prenesite i prijateljima iz Doboja kod Kaknja da su duzni 19 hiljada uplatiti za Mahmica, inace mogli bi u suspenziju odigravanja utakmica zajedno s vama![]()
Samo sutra da odigramo utakmicu
I onda maksuz u Kakanj da im javimo
- svrakino1921
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sutra dosta raje dolazi iz Mostara ali imam info i da ce biti dosta navijaca Zrinjskog i iz Kiseljaka i Svrakinog
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 20:02Sutra dosta raje dolazi iz Mostara ali imam info i da ce biti dosta navijaca Zrinjskog i iz Kiseljaka i Svrakinog

- Antipolitika3
- Kontakt:
Ljudi nas dobili 1:5 a u nas igrao Luka Modric,i kazu kladionice mi sutra favoriti?!
Nema favorita u derbiju kad su nas sa Modricem ovako razvalili zamisli kako ce sutra biti Billbiji i ekipi?!
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Da li ce se sutra vratiti sve fule Dudicu?
-
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sutra miroljubivih 1:2 za Zrinjski
Da ne prodjete ko Tuzla c 3 4 komada? Ako Santos bude raspolozen ja se ne brinem.