FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovaj Jaha je najgori trener kojeg je Sloboda imala.
OSTAVKA ILI SMJENA JOS DANAS.
OSTAVKA ILI SMJENA JOS DANAS.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro to Steel Yahinho hendla 
Svako ko je doveo ovog trenera u Slobodu i usao u sezonu sa ovakvim sastavom radi na tome da se Sloboda ugasi. Ovaj predsjednik lazni milioner i ovi ostali bliski sa gradskom upravom.
Svako ko je doveo ovog trenera u Slobodu i usao u sezonu sa ovakvim sastavom radi na tome da se Sloboda ugasi. Ovaj predsjednik lazni milioner i ovi ostali bliski sa gradskom upravom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
desperados
- Kontakt:
Momci su dali maksimum...
-
Sjenjak075Sloboda
- Kontakt:
Najveca greska pocetak Saida u utakmici koji vise nema snage nazalost . Svi losi totalno razocarenje. Iskreno nisam ovo ocekivao ali nikako
-
Idemosloboda
- Kontakt:
Bekicu dati par minuta , je zalosno.
Nesto se mora promijeniti , ovako ne moze.
-
costacurta08
- Kontakt:
Od Nove Godine biće bolje.Idemosloboda je napisao/la: ↑08 okt 2022, 17:27Bekicu dati par minuta , je zalosno.
Odervajz ispadamo iz lige al za sva vremena
Sezona je stabilizacije, oscilacije su normalne. Puna podrska Jahi i upravi
-
strujasamo
- Kontakt:
Ne gledam Slobodu od Posušja neču da kidam živce zbog jednog DEBILA jahe Nisam pravio probleme a malo je falilo da uletim protiv Posušja i da ga išutam sa stadiona ali što bi ja radi jednog jahe sebi navukao policiju jednostavno sam otišao sa stadiona i nema me više Pod hitno jahu ne da da ostavku nego ga otjerati ni pjetliče da trenira Nema on pojma Ako ga ostave negine nam federalna liga Dosad nikad nisam ni pomislio da bi Sloboda ispala a sad sa RETARDOM jahom ako ostane GOTOVI SMO
Vakat je Jaha
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Beduin
- Kontakt:
Koliko se danas atoma snage ostavilo, ima li rekorda?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
1000% se slazem tebratuzlak1987 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 17:10Dobro to Steel Yahinho hendla
I danas smo vidjeli "borbu" koji im niko ne može oduzeti, kao i mladost koja je tako sjajna da niko od 2011 nije uzeo ništa sa omladincima,ali su ipak predstavljeni kao Ajax. Ako vec govore da im je fokus na omladinske kategorije i afirmacija igrača zašto niko ne uredi taj sektor ili ne daj bože uloži koju marku, barem jaa nisam čuo za našeg koordinatora omladinske škole ili koga već, tj osobe koja ce odlučivati o trenerima mlađih kategorija i sportskom segmentu. U uređenim sistemima mlađe kategorije igraju u sistemu kao i 1. Tim, da bi ta djeca danas sutra lakše ušla u 1. Tim, danas kod nas imate juniore u 352 a prvi tim 4231, mada imam osjećaj da ni prvotimci ne znaju sta igraju. Jaha ako voli Slobodu nek da ostavku ova igra ne vodi nigdje, zapravo vodi ali u prvu federalnu.... Uprava bi trebala dovesti trenera koji nema veze sa Slobodom i pustiti mu izbor pomoćnika a naročito dovođenje kondicionih trenera, meni je kao i navijaču Slobode muka da gledam svaku utakmicu gdje igramo bunker i da igrači ne znaju sta trebaju da rade. Dosta mi je lično priče o stabilizaciji,ustvari kakva je to stabilizacija ako je svake sezone sve gore i gore... U klubu su potrebne radikalne promjene, ako ne dođe do njih bojim se da nam prijeti sudbina Čelika. Trebamo se konačno probuditi ovo je nas klub.
Tuzlo Sloboda nas treba!!!!
Ti nisi normalan.Kome podrska.
Ovaj Jaha dobio bi otkaz u treceligasu.
Uostalom pokazao se kao najneuspjesniji trener Slavena iz Zivinica a da ne govorimo o treniranju kadeta Slobode.
Samo retartirana uprava mogla je postaviti ovoga nesposibnjakovica.
I Jaha molim te ako volis Slobod(jer je ocigledno da te uprava nece smjeniti)podnesi ostavku
Sve tacno od a do žLiberta je napisao/la: ↑08 okt 2022, 21:53I danas smo vidjeli "borbu" koji im niko ne može oduzeti, kao i mladost koja je tako sjajna da niko od 2011 nije uzeo ništa sa omladincima,ali su ipak predstavljeni kao Ajax. Ako vec govore da im je fokus na omladinske kategorije i afirmacija igrača zašto niko ne uredi taj sektor ili ne daj bože uloži koju marku, barem jaa nisam čuo za našeg koordinatora omladinske škole ili koga već, tj osobe koja ce odlučivati o trenerima mlađih kategorija i sportskom segmentu. U uređenim sistemima mlađe kategorije igraju u sistemu kao i 1. Tim, da bi ta djeca danas sutra lakše ušla u 1. Tim, danas kod nas imate juniore u 352 a prvi tim 4231, mada imam osjećaj da ni prvotimci ne znaju sta igraju. Jaha ako voli Slobodu nek da ostavku ova igra ne vodi nigdje, zapravo vodi ali u prvu federalnu.... Uprava bi trebala dovesti trenera koji nema veze sa Slobodom i pustiti mu izbor pomoćnika a naročito dovođenje kondicionih trenera, meni je kao i navijaču Slobode muka da gledam svaku utakmicu gdje igramo bunker i da igrači ne znaju sta trebaju da rade. Dosta mi je lično priče o stabilizaciji,ustvari kakva je to stabilizacija ako je svake sezone sve gore i gore... U klubu su potrebne radikalne promjene, ako ne dođe do njih bojim se da nam prijeti sudbina Čelika. Trebamo se konačno probuditi ovo je nas klub.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
I od mene puna podrska treneru i Upravi.tuzla075 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 22:08Ti nisi normalan.Kome podrska.
Ovaj Jaha dobio bi otkaz u treceligasu.
Uostalom pokazao se kao najneuspjesniji trener Slavena iz Zivinica a da ne govorimo o treniranju kadeta Slobode.
Samo retartirana uprava mogla je postaviti ovoga nesposibnjakovica.
I Jaha molim te ako volis Slobod(jer je ocigledno da te uprava nece smjeniti)podnesi ostavku
Bitno je da stajemo na zdrave noge, a u prilog tome idu i zadnji finansijski izvjestaji i obracanja Uprave kluba, njihova bespostedna interakcija sa navijacima i simpatizerima daje nam za puno pravo da im vjerujemo i idemo u nove pobjede svim silama.
Sloboda sampion, oo o o oooo
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Suvišno je više bilo šta reći..
13 kola,12 bodova,9 postignutih golova,najmanje u citavoj ligi,zadnja pobjeda prije 6 kola..
Smjena trenera pod hitno i pokusat se iscupat kako znaju i umiju..
Smjena trenera pod hitno i pokusat se iscupat kako znaju i umiju..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.