FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vise akcije ima kad penzioneri onaj veliki sah igraju
Nemoj zezati, pa zar i ti sine BrutePitar6785 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 17:42Nazalost, podrzavo sam Fedju Dudica al ocito je da treba pocet trazit novog trenera, bez obzira da pobjedi svih sledeci 7 utakmica... **** nemamo kondici da igramo ko radnik iz bjeljine sa samprasom a hocemo da igramo ko manchester city pod gvardiolom.. lolo nemas znanje

Ubjedjen sam da ce Nurdin Ahmet catakovic kostat Dudica odkaza..
100% sam siguran da bi posle danasnjih utakmica bili prvi da su otjerali ahmeta i umjesto nurdina doveli recimo koma zeca ili nekog spica ko benko, ova dvoica sigurno imaju platu vecu nego sto je benko imo.. cak mozda SMO mogli i Nermina vratit za lovu koju smo od nihada zaradili..
Odbrana je poprilicno truhla takodje al spicevi su nam **** mater u ivih 13 kola
100% sam siguran da bi posle danasnjih utakmica bili prvi da su otjerali ahmeta i umjesto nurdina doveli recimo koma zeca ili nekog spica ko benko, ova dvoica sigurno imaju platu vecu nego sto je benko imo.. cak mozda SMO mogli i Nermina vratit za lovu koju smo od nihada zaradili..
Odbrana je poprilicno truhla takodje al spicevi su nam **** mater u ivih 13 kola
Mislio sam da cemo odcepit al izgleda bas covjek neznazagorski je napisao/la: ↑08 okt 2022, 17:59Nemoj zezati, pa zar i ti sine BrutePitar6785 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 17:42Nazalost, podrzavo sam Fedju Dudica al ocito je da treba pocet trazit novog trenera, bez obzira da pobjedi svih sledeci 7 utakmica... **** nemamo kondici da igramo ko radnik iz bjeljine sa samprasom a hocemo da igramo ko manchester city pod gvardiolom.. lolo nemas znanje![]()
Ja nmg nikako da svarim sta oni rade na treningu kad za poluvrijeme imaju 300 nesporazuma i pogresnih dodavanja.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Za stream kucajte na yt balkan green revolution kodi i instalirajte
To je najveca prevara Dudiceva ocepit ce,krenut ce,vratit ce se negdje i sl glupostiPitar6785 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 18:02Mislio sam da cemo odcepit al izgleda bas covjek neznazagorski je napisao/la: ↑08 okt 2022, 17:59Nemoj zezati, pa zar i ti sine BrutePitar6785 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 17:42Nazalost, podrzavo sam Fedju Dudica al ocito je da treba pocet trazit novog trenera, bez obzira da pobjedi svih sledeci 7 utakmica... **** nemamo kondici da igramo ko radnik iz bjeljine sa samprasom a hocemo da igramo ko manchester city pod gvardiolom.. lolo nemas znanje![]()
- Kockoglavi
- Kontakt:
Dudicu odlazi, cuj Ikic bek.
Bez izmjena,moj dudicu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Na mjestu Enedina Mulalica, veceras bi tražio raskid ugovora.
hajte curice, romi jaci od vas
-
- Kontakt:
Ni ove godine nista od nas agonija se nastavlja, ne zasluzujemo nista , od igraca nemas nista, odroni teski itd
04.10.2009 !
Četnici su gori od nas
- feniksptica
- Kontakt:
Sta je sa staklenim Makedoncom? Hoće li bar 20 min dobiti