Ermedin Demirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermedin Demirović
Ja nemogu vjerovati da su ga neke uporedili sa fudbalerom iz druge Bundesliga. Ermedin zacepio dušmanima usta! Bravoo Ermedine 

pola covjek, pola zvijer, ime mu je Demirbay
koga duljevinjo pljuje, taj neminovno ispliva
koga duljevinjo pljuje, taj neminovno ispliva

Sta je njemu danas 20min dva gola
Znaci krenulo ga je.
Zabijao bi on i u Freiburgu da je imao kontinuitet kao u Augsburgu.
Igrač koji puni trci i radi na terenu mora uspjeti.
Zabijao bi on i u Freiburgu da je imao kontinuitet kao u Augsburgu.
Igrač koji puni trci i radi na terenu mora uspjeti.
-
- Kontakt:
Imaju li golovi?
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
da je majstor Demirović kojim slučajem Hrvat, vrijedio bi bar 20 miliona
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Joj dosadnog i glupog argumenta.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudi pojma nemaju.
Ovaj igrač je uvijek imao okej zavrsnicu, mobilan je i ima dobar zadnji pas.
Elememtarne stvari nikada nece popraviti, orijentacija i balans se ne uči u 25 oj godini.
To što neki treneri mogu naznačiti njegove snažne tačke ne znači da je mega igračina.
Ovu poziciju u reprezentaciji i klubu, da okupira lijevu stranu i drifta u centar mu može donijeti dosta golova.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Sjecam se prosle godine otprilike u isto vrijeme bas ovi sad koji ga komentarisu strucnjaci su ga nazivali 'cvajtas' da mu je zavrsnica losa da ga nece gol i da samo zna tecati i prognozirali drugu ligu. I gle cuda opet se nesto javljaju begi strucnjaci

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ma kao sto sam rekao na početku sesone Demirović je pun pogodak za Augsburg .
Naravno da i puno znaci Berisha kojeg su doveli jednostavno super harmoniraju u napadu .
Promjenili su formaciju od 3-5-2 na 4-2-4 i stvarno dobro izgleda u zadnje tri tekme.
U subotu sam u VIP pa ga možda i vidim
Naravno da i puno znaci Berisha kojeg su doveli jednostavno super harmoniraju u napadu .
Promjenili su formaciju od 3-5-2 na 4-2-4 i stvarno dobro izgleda u zadnje tri tekme.
U subotu sam u VIP pa ga možda i vidim
Sinoć gledam,
Ibisevic je s 24 godine eksplodirao u Hoffenheimu kada je postigao 18 golova u 17 utakmica prije one povrede.
Demirovic ima 24 godine, napokon trenera koji mu vjeruje, kontinuitet igranja a evo i krenulo ga s golovima zadnjih nekoliko utakmica (3 gola u 3 utakmice u Bundesligi + onaj protiv Crne Gore).
Njegovo je da postigne makar 10 i nadmaši Gregoritscha...a očekujem vise, naravno.
Ibisevic je s 24 godine eksplodirao u Hoffenheimu kada je postigao 18 golova u 17 utakmica prije one povrede.
Demirovic ima 24 godine, napokon trenera koji mu vjeruje, kontinuitet igranja a evo i krenulo ga s golovima zadnjih nekoliko utakmica (3 gola u 3 utakmice u Bundesligi + onaj protiv Crne Gore).
Njegovo je da postigne makar 10 i nadmaši Gregoritscha...a očekujem vise, naravno.

- Beduin
- Kontakt:
Ja cekam da nadmasi Weghortsa pa da likujem, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
**** sportklubovi, prenose zensku ulicnu kosarku, dzudo, stoni tenis umjesto bundesligaske tekme...
Danas prvi put odigrao čitavu utakmicu u Bundesligi 
Dobro se drze ove sezone. Dva poena iza Dortmunda i Bayerna zavisno ko izgubi od ove dvije ekipe danas.
@AnelMid nam sigurno moze sta vise reci kakav je danas bio.
Ovaj Augsburg mu je taman po kvalitetu, prava sredina za njega. Neka tu redovno igra i plus je za repku.
@AnelMid nam sigurno moze sta vise reci kakav je danas bio.

Ovaj Augsburg mu je taman po kvalitetu, prava sredina za njega. Neka tu redovno igra i plus je za repku.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Ne kontam potrebu za ismijavanjem ljudi koji se usude iznijeti stav koji je suprotan stavu vecine.
Evo konkretno za Weghorsta, daj Boze da na vrhuncu karijere Demirovic spakuje 17, 16, 20 u tri bundesligaske sezone zaredom. Slazem se i ja da je to klasa ispod Dzeke, ali je definitivno klasa iznad dosadasnjeg Ermedina.
Evo konkretno za Weghorsta, daj Boze da na vrhuncu karijere Demirovic spakuje 17, 16, 20 u tri bundesligaske sezone zaredom. Slazem se i ja da je to klasa ispod Dzeke, ali je definitivno klasa iznad dosadasnjeg Ermedina.
Oke da je rekao da je Weghorst ispred Demirovica. Problem je sto je rekao da je Weghorst klasa Dzeke. Sto nema veze nikakve s realnost.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 okt 2022, 21:19Ne kontam potrebu za ismijavanjem ljudi koji se usude iznijeti stav koji je suprotan stavu vecine.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.