FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kralo se i krast će se, niti su krivci sudije, niti vico, već najbrojniji bošnjački narod koji ovo i slične stvari dopušta 30 godina i dopuštat će najmanje još 30.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Sisoje izjavljivao on kad udje u ns bh on ce to sve sredit nece dat niko da prdne covjek ne da nije nista uradio vec jos gore stvari se desavaju covek ni sisom nije mrdnoSarajevoForza je napisao/la: ↑08 okt 2022, 18:53Kralo se i krast će se, niti su krivci sudije, niti vico, već najbrojniji bošnjački narod koji ovo i slične stvari dopušta 30 godina i dopuštat će najmanje još 30.
Ne dopušta narod, već sitne/ prodane duše poput ČolpeSarajevoForza je napisao/la: ↑08 okt 2022, 18:53Kralo se i krast će se, niti su krivci sudije, niti vico, već najbrojniji bošnjački narod koji ovo i slične stvari dopušta 30 godina i dopuštat će najmanje još 30.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Zato što im se može, država/sistem je ogledalo naroda, a narodu je sve u dure dok se ne puca.Jadnimi je napisao/la: ↑08 okt 2022, 18:56Ne dopušta narod, već sitne/ prodane duše poput ČolpeSarajevoForza je napisao/la: ↑08 okt 2022, 18:53Kralo se i krast će se, niti su krivci sudije, niti vico, već najbrojniji bošnjački narod koji ovo i slične stvari dopušta 30 godina i dopuštat će najmanje još 30.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Koliko će suza danas prolivenih biti na forumu danas
BRAVO SARAJVOOOO IDEMO U NIZ SAD
BRAVO SARAJVOOOO IDEMO U NIZ SAD
Hvalaaa Allahuuuuuuuu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Golema, pregolema. Ne mogu ti ništa gigante, ni Vico, ni Musa.. Ništa!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
odlicno je ovo i radi trece utakmice imamo bolji omjer sto se tice borca sta god da se desi u trecoj utakmici
Navijac sam Celika i stvarno mi je drago sto ste pobjedil!A mi smo fuj narod,I ne znam sta nam vise treba da se opametimo...Nije fudbalski ali jednostavno morao sam...Sretno Sarajevo i bez obzira koliko zna biti animoziteta izmedju nas pomogli ste Celiku i hvala!!SarajevoForza je napisao/la: ↑08 okt 2022, 18:53Kralo se i krast će se, niti su krivci sudije, niti vico, već najbrojniji bošnjački narod koji ovo i slične stvari dopušta 30 godina i dopuštat će najmanje još 30.
-
- Kontakt:
Hvala bogu da smo procepili , poslije duzeg niza bez pobjede, a to ne dolikuje klubu kao sto smo mi, sad imamo dva gostovanja sloga i posusje, mislim da mozemo tu ostvariti pobjede, ako budemo igrali kao vcs !
Volim te Sara' voooo !!!!
Volim te Sara' voooo !!!!
04.10.2009 !
Sloga, Posušje, Igman i Sloboda do derbija. 4 idealne utakmice da se uhvati niz pobjeda i konačno malo podigne ekipa sa samopouzdanjem.
Ako Feđa iz ove 4 utakmice ne uzme minimalno 10 bodova treba sasjeći ovo i tražiti novog trenera.
Ako Feđa iz ove 4 utakmice ne uzme minimalno 10 bodova treba sasjeći ovo i tražiti novog trenera.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vratilo se!!! Kakva igra!!!
Fedja ostani!!!
Sahinovic 7 od 10 utakmica igrac utakmice, tako dobro igramo
Fedja ostani!!!
Sahinovic 7 od 10 utakmica igrac utakmice, tako dobro igramo
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 08 okt 2022, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Veoma važna pobjeda. U rezultatskoj smo krizi i uspijemo pobijedit bojac kojem sudija i više nego očigledno navlači. Ovo bi ih trebalo nahajcat itekako za naredne tekme
Danas je golema pobjeda. Uzeli smo cetnike i sudiju. Nije mala stvar
FC United Of Manchester !
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Vidjecemo je li ovo iznimka samo bila 
Nek smo nabili ova gov.na svaka čast ekipi

Nek smo nabili ova gov.na svaka čast ekipi

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kad je Sahinovic legao onda znas da je da zadrze vrijeme, nista drugo..
A ovo na korneru zadrzavanje lopte je smijesno
Sve mi znamo.
Trenutno korisnika/ca: endeende, HordasDolacMalta, keli, MaroonBjelave, misstianopenaldo, N3R3D, riki46 i 62 gosta.