Pa normalno, tako sam i rekao, ništa vječno ne traje, ali vidiš li da pored trenutnog uspjeha Zrinjski najpametniji posao radi u čitavoj BiH. Ode Bašić, dođe Ilinković, ode Savić dođe Sučić, Zubairu i novi igrač Ndiaye. Nitko nije nezamjenjiv, svakome se nađe adekvatna zamjena.scudetto89 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 19:49Aha mislis da nece neki od pojedinih igraca , potraziti angazman vani kad ga neko htjedne kupiti?, niko ne ostaje u klubu vjecno, cim ispadne bolje sta, lova ode on , tako je u poslu isto, cim bolji posao ides jel tako ?RondoMo je napisao/la: ↑08 okt 2022, 19:46Naravno da neće, ništa ne traje vječno, logično je **** se kad si najjači, da ste kojim slučajem vi na našem mjestu forum bi bio prepljaven vašim izdrkavanjem. Najbolji smo sad i bit ćemo u skorije vrijeme jer dok je tu kostur ekipe i profa, ne može vam ni 5 Mirvića pomoć.scudetto89 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 19:37@ Rondo jeste sad iznad svih drugih,mislis li da ce te dovijeka tako se kurciti, polahko i vi ce te pasti , tako da ne dizite se do nebesa , niste bayern, jeste sad najbolji u PL, a da ste previse vala niste toliko.
Haha dobra ti ova ni 5 Mirvica dobro si me nasmijao, uzivajte , opet kazem necete dovijeka lp
Par igraca najboljih neka ode pusa ste vjeruj mi, a nije iskljuceno skauti vazda zuje![]()
S druge strane, vi imate više para koje ne trošite ni malo pametno, uzmi samo za primjer Aničića.
Ovim tempom možda neko drugi uzme titulu, tamo negdje 2035. Do tada uživaj u dominaciji