Meni je drago baš zbog njega. Prvi trener koji nije plaćenik već istinski voli FKS nakon Čale i Husrefa.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Rashid 15000, takvu informaciju sam prekjucer dobio od jednog menadžera.
Svejedno je njemu, i da dobije otkaz isplatit će mu sve...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prije svega cestitke igracima i strucnom stabu. U teskom trenutku za nas pobijediti njih u naletu, sa KRIMINALNIM SUDJENJEM nije mala stvar.
Igra je bila relativno losa, uz dosta fula, ali eto ako smo Borac dobili uz sve ove okolnosti, valjda cemo moci uz malo bolju igru ostvariti niz dobrih rezultata.
Igra je bila relativno losa, uz dosta fula, ali eto ako smo Borac dobili uz sve ove okolnosti, valjda cemo moci uz malo bolju igru ostvariti niz dobrih rezultata.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ovaj dan će mi produžit život mjesec dana, oni sa sadaka arene izgubili nakon nadanja titule i naša pobjeda da se malo ušute pojedini na forumu 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
1500 bilo danas kaze savez.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svaka pobjeda je bitna i draga jer nismo tu zbog Duduka vec zbig Sarajeva. Imal iko na svijetu da mu objasni da Catakovic nije krilo,da nikad nece imat igru dok ovakve stvari radi.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Volim te Sarajevo. Samo Sarajevo
Ko nam je kartoniran za Slogu ?
Mislim da se naši moraju oglasiti poslije današnjeg suđenja. Ono je čisti kriminal bio.
Ne mogu zamislit kako je teško bilo igračima uz onakav kriterij.
Pohvale za Ikića koji mi postaje najdrazi igrac. Iako važi za temperamentnog igrača sa žutim kartonom odigrao savršeno, bez sekunde nasjedanja na provokacije, vjerujem da bi mu smrad bez sekunde oklijevanja pokazao put u svlačionicu.
Ps. Jel Sloga igra domaće utakmice u Doboju ?
Ne mogu zamislit kako je teško bilo igračima uz onakav kriterij.
Pohvale za Ikića koji mi postaje najdrazi igrac. Iako važi za temperamentnog igrača sa žutim kartonom odigrao savršeno, bez sekunde nasjedanja na provokacije, vjerujem da bi mu smrad bez sekunde oklijevanja pokazao put u svlačionicu.
Ps. Jel Sloga igra domaće utakmice u Doboju ?
- BatistutA19
- Kontakt:
Izvinite na upadu ali stvarno mi je drago sto ste pobijedili danas i cestitke iskrene,zelim vam sad 4 pobijede i i da docekate Zelju na prepunom Bilinom polju jer Zelju cekate u Zenici i jucer je potpisano za nove 4 utakmice.Hvala vam sto ste puno pomogli Celiku a vama uvjek zelim ugodan boravak u Zenici da se osijecate lijepo a vratit ce mo se i mi akobogda za koju sezonu ..Lijep pozz i sretno
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, benko21, Dave, Ferrante071, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hamagara, HyperOS, InatSilniBosanski, keli, Lecler, miguelramos, muhamedhulk, NeSamSafetee, sarajevo19461987 i 133 gosta.