Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Po Banjalučanima su sudijske greške samo penali i ofsajdi izgleda. Za prekršaje vam je uvijek priča kako su vam protivnici mesari. 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Smećar pravi, sjećam se prošle sezone na Grbavici koliko je provocirao publiku i negodovao zbog nekih sudijskih odluka. I koliko znam tako se ponašao i na nekim drugim stadionima.
I sve to nije problem da ne glumi gospodina na pressicama i u ovim izjavama. On gospodin može biti samo nekome koga su o bontonu učili u Kočerinu i Mokrom Docu. Hinjaroš teški

PS: Dobra utakmica, x je bio realan ali Zrinjski pokazao klasu nema šta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Savršeno odgovaraju i oni njemu i on njima. S vana fasada "kulture i gospodštine", a iznutra hinjavost, dvoličnost i pokvarenost.
A onda kad eskalira onda je "nisam ja", "nismo mi". Šupljaci.
A onda kad eskalira onda je "nisam ja", "nismo mi". Šupljaci.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Dobi željo zrinju u Mostaru i niko nije ni riječ rekao.Raonffa je napisao/la: ↑08 okt 2022, 21:05Smećar pravi, sjećam se prošle sezone na Grbavici koliko je provocirao publiku i negodovao zbog nekih sudijskih odluka. I koliko znam tako se ponašao i na nekim drugim stadionima.
I sve to nije problem da ne glumi gospodina na pressicama i u ovim izjavama. On gospodin može biti samo nekome koga su o bontonu učili u Kočerinu i Mokrom Docu. Hinjaroš teški![]()
Ni Jakirović niti tko drugi. Ima na youtube pa izvolite.
A krkan mulalić što na svakoj utakmici nervni slom dobije i što otvoreno laže o izjavama to neka bude njemu na čast.
Krkan mulalić bio krkan mulalić ostao.
Gospodin je samo u ocima nepismene skutorske seljadurije.Raonffa je napisao/la: ↑08 okt 2022, 21:05Smećar pravi, sjećam se prošle sezone na Grbavici koliko je provocirao publiku i negodovao zbog nekih sudijskih odluka. I koliko znam tako se ponašao i na nekim drugim stadionima.
I sve to nije problem da ne glumi gospodina na pressicama i u ovim izjavama. On gospodin može biti samo nekome koga su o bontonu učili u Kočerinu i Mokrom Docu. Hinjaroš teški![]()
-
- Kontakt:
Svrakino utvrda hrvataAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 20:56"Kako smo saznali iz provjerenog izvora stanovnici svrakinog su se ogradili od ovakvih gnjusnih provokacija"Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 20:45Navijači Plavih su provocirali Ultrase riječima: ‘‘Željko Komšić vaš je predsjednik‘‘, aludirajući na činjenicu da je Komšić ponovo izabran za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovina iz reda hrvatskog naroda.
![]()
![]()
![]()
![]()

Hoće li ta vlada federacije zna li se što...
Ne bude li se uskoro formirala rođeni napuštaju ligu.....
Ponosni čestiti sa obrazom kao i uvijek..
Oće li ta vlada federacije izjedoše se se rođeni..
- Antipolitika3
- Kontakt:
U ovakvim utakmicama se vidi zasto smo plemići 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 20:56"Kako smo saznali iz provjerenog izvora stanovnici svrakinog su se ogradili od ovakvih gnjusnih provokacija"Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 20:45Navijači Plavih su provocirali Ultrase riječima: ‘‘Željko Komšić vaš je predsjednik‘‘, aludirajući na činjenicu da je Komšić ponovo izabran za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovina iz reda hrvatskog naroda.
![]()
![]()
![]()
![]()

Kakav brat
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Jakirevic najveća hinja i licemjer , dokazao sa izjavama o odgodi nakon utakmice protiv Borca . Pa iduće godine odgodio sve sto se moglo odgodit .
Samo je dobio priliku da pokaže kakav je licemjer , hinja i pakas . Al realno on i jest za tako jednog bezličnog kluba , slažu im se osobine i maniri
Samo je dobio priliku da pokaže kakav je licemjer , hinja i pakas . Al realno on i jest za tako jednog bezličnog kluba , slažu im se osobine i maniri
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Zeljko ce na kraju sjebat BiH , zasluzeno, kao sto je i pobjeda Zrinjskog. Kada pogledas mental ekipe i takticko znanje, Zeljo je kuglica za **** supak.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 20:56"Kako smo saznali iz provjerenog izvora stanovnici svrakinog su se ogradili od ovakvih gnjusnih provokacija"Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 20:45Navijači Plavih su provocirali Ultrase riječima: ‘‘Željko Komšić vaš je predsjednik‘‘, aludirajući na činjenicu da je Komšić ponovo izabran za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovina iz reda hrvatskog naroda.
![]()
![]()
![]()
![]()
I u Tuzli provocira kad dodje.. Seljak teski glumi nekog mangupa vidjeli ste ga kako se ponasao u Bratislavi..Raonffa je napisao/la: ↑08 okt 2022, 21:05Smećar pravi, sjećam se prošle sezone na Grbavici koliko je provocirao publiku i negodovao zbog nekih sudijskih odluka. I koliko znam tako se ponašao i na nekim drugim stadionima.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Mulalić nikada nije ni glumio gospodina, a vjeruj mi da je imao manje problema sa protivničkom publikom nego ovaj vaš.miki651 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 21:10Dobi željo zrinju u Mostaru i niko nije ni riječ rekao.Raonffa je napisao/la: ↑08 okt 2022, 21:05Smećar pravi, sjećam se prošle sezone na Grbavici koliko je provocirao publiku i negodovao zbog nekih sudijskih odluka. I koliko znam tako se ponašao i na nekim drugim stadionima.
Ni Jakirović niti tko drugi. Ima na youtube pa izvolite.
A krkan mulalić što na svakoj utakmici nervni slom dobije i što otvoreno laže o izjavama to neka bude njemu na čast.
Krkan mulalić bio krkan mulalić ostao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Kockoglavi
- Kontakt:
Mulalicu vrati zeni helanke
-
- Kontakt:
Željko Komšić vas je predsjednik, vas je predsjednikMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 okt 2022, 20:45Navijači Plavih su provocirali Ultrase riječima: ‘‘Željko Komšić vaš je predsjednik‘‘, aludirajući na činjenicu da je Komšić ponovo izabran za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovina iz reda hrvatskog naroda.
![]()

Ps. Zrinja je moć, laki noć

Kmecanje se siri po cijeloj BiH 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Jel te stid genocidašu ovo napisati? Okupaj seworchester je napisao/la: ↑08 okt 2022, 19:32U zenici utakmica kakva se i ocekivala da ce biti. Sarajevo bas agresivno krenulo u utakmicu,svaki kontakt je bio po nogama pa zato i ne cudi toliki broj faulova. Sudija nista posebno nije siljio borcu samo sto se na svaku odluku skakalo pogotovo onaj seljak od sp.trenera fks,kao da rat pocinje (bacanje predmeta u teren ne komentarisem,to mogu i da razumijem s obzirom na vaznost i pritisak koji utakmica nosi).
Sve u svemu cestitam na pobjedi fks,moglo je biti i nerijeseno,moglo je biti vise gola ali nije.
Borac da je prvo poluvrijeme imao mrkaica u spicu umjesto ojebine lukica mozda bi i dao go.
Varesanovic pobjegao raspalom defektasu andricu i dao go,da je bio stoper ili neki drugi bek ne bi bio go.
FK Sarajevo 1946!
Cazinska Krajina
Cazinska Krajina
tacno, od rijeci do rijeci.
jakirovic je hinja, ekipa mu je sve vise hinjska pocevsi od najstarijih, kapitena! jakovljevic i bilbija sto su stariji to su karakterom gori i to polako prenose na ekipu, ali dobro... od bas bas velikih simpatija prema zrinjskom vecine ljudi koji prate fudbal u bh brzo cemo doci do toga da ce ih masovno poceti prezirati

isto tako, sudjenje na njihovim utakmicama, i sta se sve njima tolerise ce poceti da se primjecuje jer su ubjedljivo ekipa sa najvise prigovora prema sudiji, hinjskih prekrsaja koji se ne sankcionisu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, Hajdeee, MostarReds22 i 21 gost.