Odbrana je pocela da puca cim je iz igre izasao nizozemski Nesta. Kakav stoperski par ce Lucas i de Ligt da budu
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Moze Pavard igrati CB protiv Schalkea ili Bochuma. U jacim utakmicama on nema sta traziti na CB a jos manje na RB.
Odbrana je pocela da puca cim je iz igre izasao nizozemski Nesta. Kakav stoperski par ce Lucas i de Ligt da budu
Pametan covjek bi kad god ima priliku izveo Davies Lucas DeLigt Mazraoui. Daleko najbolja opcija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Mogla bi prevara i fasovat otkaz ako ga mlatne Freiburg ili ako remizira.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Male su sanse, il trpi do kraja sezone il napravi pauzuBundesliga je napisao/la: ↑08 okt 2022, 22:40Mogla bi prevara i fasovat otkaz ako ga mlatne Freiburg ili ako remizira.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Streich ce ga oduciti od fudbala.
Konstantno radi pogresne izmjene, i izgleda ne misli odustati od toga.
Ocajniji dortmund godinama nije bio, ali i to mu nije bilo dovoljno.
Konstantno radi pogresne izmjene, i izgleda ne misli odustati od toga.
Ocajniji dortmund godinama nije bio, ali i to mu nije bilo dovoljno.
Najgore od svega je što je Pavard ubijeđen da je on štoper. Čovjek je nezadovoljan jer je prvi izbor na desnom beku u Bayernu...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne bih ja ipak rekao da su toliko male sanse. Moguce da mu konkurenti pobjegnu na 6 bodova a nije jos ni previse ostalo do SP-a. Ma kakvo trpljenje, treba ga prozivati na svakom koraku, a po komentarima na drustvenim mrezama navijacima je puna kapa ovog nazovi fudbalaharden je napisao/la: ↑08 okt 2022, 22:43Male su sanse, il trpi do kraja sezone il napravi pauzuBundesliga je napisao/la: ↑08 okt 2022, 22:40Mogla bi prevara i fasovat otkaz ako ga mlatne Freiburg ili ako remizira.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tu je da obara negativne rekorde. Prvi put od 1989 da Dortmund stize prednost od 2 gola Bayerna. Bilo je tu jos par negativnih rekorda koje je oborio. Kao najgori start u 10 godina i slicno. Nedorastao je Bayernu, nema taj mentalitet niti znanje da vodi Bayu. Velika greska Salihamidzica i uprave je tjeranje Flicka, a dovodjenje Nagelsmanna. Mislim da je i greska dovodjenje Tela, momak ocigledno nije jos dorastao Bayernu a velika lova se istresla na njega. On je za posudbe definitivno.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Problem su zamjene koje se vrse po hijerarhiji a to je nedavno pičon izjavio sto znaci da cuva hator istrosenih i manje kvalitetnih igraca...
Moting nije nista kvalitetniji od Tela koji bi na faktor iznenadjenja mogao napraviti mnogo vise.
Gravenberch koji kada god dobije minute pokaze da se radi o kvalitetu sjedi na klupi i truhne a radi pičona je dosao jer ga je ovaj nazvao i bukvalno molio za transfer.
Moting nije nista kvalitetniji od Tela koji bi na faktor iznenadjenja mogao napraviti mnogo vise.
Gravenberch koji kada god dobije minute pokaze da se radi o kvalitetu sjedi na klupi i truhne a radi pičona je dosao jer ga je ovaj nazvao i bukvalno molio za transfer.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gore od toga je budala ili više njih koji mu ispunjava(ju) želju i trpa(ju) ga na CB iako je on šuplja glava koja ili napravi penal ili zaspe jer ne može biti koncentriran čitavu utakmicu.
Dvojica manje u obrani i pušing, nema tko igrati CB.
- gerdmuller
- Kontakt:
Facebook grupe FC Bayern Munchen Ticketborse,FC Bayern Tickets-Zum Originalpreis,Tickets verkaufen FC Bayern...
A do karte ćeš 99,9% doći i ispred Arene.Ima dosta preprodavača i nećeš sigurno masno platiti,pogotovo protiv Mainza.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
To bi znacilo sramotnih 7 od mogucih 21 bodova iz zadnjih 7 BL utakmica. Ako to nije za otkaza, ja ne znam sta je. Pa to ni Klinsmann nebi uspio.Bundesliga je napisao/la: ↑08 okt 2022, 22:40Mogla bi prevara i fasovat otkaz ako ga mlatne Freiburg ili ako remizira.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bgm Klinsmann je vodio kudikamo slabiji Bayern, a ovaj se sramoti sa ovakvom mašinerijom. Slažem se, on je već zaslužio otkaz.Balon je napisao/la: ↑09 okt 2022, 13:00To bi znacilo sramotnih 7 od mogucih 21 bodova iz zadnjih 7 BL utakmica. Ako to nije za otkaza, ja ne znam sta je. Pa to ni Klinsmann nebi uspio.Bundesliga je napisao/la: ↑08 okt 2022, 22:40Mogla bi prevara i fasovat otkaz ako ga mlatne Freiburg ili ako remizira.
Nije ni ovo neki haos od rostera, zapravo jest al u negativnom smislu. Fali ovdje veznjak jedan slican Kimmichu ili jos bolje, Thiagu, i fali devetka. To su krivi i JN i uprava. Neizbalansiran roster.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kad se već poredi Nagelsmann sa Kovačem u nekim prethodnim situacijama, još jedan dokaz i da je blacksmith bio bolji od ovog.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ono sto pičona drzi na klupi su slabiji rezultati konkurenata jer kako vidimo niko nema kuveta da prekine Bayernov niz.
Da li je Dortmund na plus 6 ili vise, druga prica bi bila, ovako ce biti postedjen otkaza sve dok je u igri za trofej.
Da li je Dortmund na plus 6 ili vise, druga prica bi bila, ovako ce biti postedjen otkaza sve dok je u igri za trofej.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma drži ga da su ga doveli Salihamidžić i Hoeness. A potonji nikada ne bi priznao grešku, čak i kada to šteti timu. Vrijeme mu je da se povuče iz odbora.Omerbavarac je napisao/la: ↑09 okt 2022, 16:00Ono sto pičona drzi na klupi su slabiji rezultati konkurenata jer kako vidimo niko nema kuveta da prekine Bayernov niz.
Nije to izuzetak nego je dosta često nakon Pepa. Novost je očigledno potkradanje sudaca gdje bi usprkos svim problemima bez toga Bayern bio na vrhu tablice.Omerbavarac je napisao/la: ↑09 okt 2022, 16:00Ono sto pičona drzi na klupi su slabiji rezultati konkurenata jer kako vidimo niko nema kuveta da prekine Bayernov niz.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa mozda sa jedne sportske strane i ne bi bilo lose da Bayern jednu sezonu ostane bez ligaskog trofeja ali do tada bi ovdje haos nastao, pogotovo od strane trolova koji cekaju kiks Bayerna da bi nesto pametovali.
S druge strane, ja bih u ovom momentu mijenjao oba domaca trofeja za trofej LP-a.
S druge strane, ja bih u ovom momentu mijenjao oba domaca trofeja za trofej LP-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.