Zar moze jos bolje ?!

Ma dobro ovako je sladje mada je nemoguce ono sta je sloboda fulila u 90+ haha...Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 21:00Danas rutinska pobjeda steta samo sto nije bilo uvjerljivije ali i teren je katastrofa nadam se da Posusje pada i sa 4 utakmice manje penjemo se prema vrhu tablice.
Po meni treba iskoristiti krizu Sarajeva i odlijepiti se par bodova jer su oni jedini konkurent sto novcano sto povijesno ,ovo ostalo u ligi nije vrijedno trenutno spomena jer su sve ekipe u 5 deka.
Napokon ulazimo u proljece sa dobrim finacijama i nikad boljim sponzorom jer od europe i transfera klub jer zaradio preko 5 milijuna KM u ljetnom periodu.
Nastavimo li ovako mozemo kroz 2,3 godine ocekivati i grupne faze jer napokon klub nakon dugo godina lutanja pogotovo u transfer politici radi ispravno.
Samo jako i samo naprijed!!!!
Drzava = big shitzrinjskimo je napisao/la: ↑15 sep 2022, 13:52Jel normalno da se boravisna dozvola evo mjesec dana sredjiva za zubairua? Meni evo nije jasno zar im toliko treba?
Jel ga mozemo ocekivat u nedelju?Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 14:11Drzava = big shitzrinjskimo je napisao/la: ↑15 sep 2022, 13:52Jel normalno da se boravisna dozvola evo mjesec dana sredjiva za zubairua? Meni evo nije jasno zar im toliko treba?
Kao da je presudjeni ratni zlocinac
Ima li novosti kakvihAntipolitika3 je napisao/la: ↑17 sep 2022, 22:08Armin Hodzic vidjen u Mostaru danas,pitanje je na koju ce stranu Neretve.
Obavljen razgovor neki dan i urucena mu ponuda dobar ugovor sa bonusima ,navodno ce vani jbg .Vamosjedan je napisao/la: ↑21 sep 2022, 17:03Ima li novosti kakvihAntipolitika3 je napisao/la: ↑17 sep 2022, 22:08Armin Hodzic vidjen u Mostaru danas,pitanje je na koju ce stranu Neretve.
3:0!!! i stati konačno tamo gdje nam je mjesto, na vrh tablice!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, delko, riki46, TylerBurey, VolimBiH96 i 38 gostiju.