Ajde nemojte nebyloze pisat svega vam,postedite nas barem jer imamo oci. 90 posto trenrea iz ove lige i bolje rezultate imali cuj u 10 meceva jedva 2 pobjede. Moze sad osvojiti titulu ja svoje misljenje o njemu necu nikad promijeniti. Izgubio je podrsku to je definitivno i pojma nemam zasto ga forsirate vise,prece mi je Sarajevo od ovog smrada od trenera i igracaSedrenikHz je napisao/la: ↑09 okt 2022, 03:08Istrpit cemo Dudica aBd a onda krece ubojito Sarajevo.
Bolje od njega ne mozemo naci trenutno.
Jadno je bijedno sta pisu navijaci FKS.
Zato aBd javljam se ponovo u martu aprilu kad budemo u top 3 ekipe, a na kraju sam siguran u top 2 ekipe da cemo biti, citirat cu sebe aBd.
Derii rajvoo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dao bi mu uslov, ostaje na klupi i na proljece ako pobjedi u svih 6 preostalih utakmica do kraja jeseni, a najteži protivnik su nam kone u Zenici. Prolazak u kupu se podrazumjeva.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 13:14Ajde nemojte nebyloze pisat svega vam,postedite nas barem jer imamo oci. 90 posto trenrea iz ove lige i bolje rezultate imali cuj u 10 meceva jedva 2 pobjede. Moze sad osvojiti titulu ja svoje misljenje o njemu necu nikad promijeniti. Izgubio je podrsku to je definitivno i pojma nemam zasto ga forsirate vise,prece mi je Sarajevo od ovog smrada od trenera i igracaSedrenikHz je napisao/la: ↑09 okt 2022, 03:08Istrpit cemo Dudica aBd a onda krece ubojito Sarajevo.
Bolje od njega ne mozemo naci trenutno.
Jadno je bijedno sta pisu navijaci FKS.
Zato aBd javljam se ponovo u martu aprilu kad budemo u top 3 ekipe, a na kraju sam siguran u top 2 ekipe da cemo biti, citirat cu sebe aBd.
Derii rajvoo
-
- Kontakt:
Ove sljedece tri "lagane " tekme su ključne za Dudica. Pobjedom protiv borca su se digli malo pa je i vrijeme da krenu igrati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Meni ljudi ovi nisu jasni da losu igru sa 3 boda vise vole bego apsulutnu dominaciju i 1 bod.. klasicni sindrim pl bh (najskabija liga na svijetu)
Ja razumijem to kod igmana leotara sloge slobode tih seljacki ekipa.
Al u jucerasnjoj utakmici nam je trebala pobjeda jer; borac je konkurencija za evropu, jaka je ekipa (pobjedili su i zrinjski i zelju i to bez 13 igraca vice)
Drugo ova utakmica ce dat malo i samopouzdanja igracima sigurnosti itd itd..
Ova ekipa ako dibije samopouzdanje i dugne energiju za 10%, i trener bude znao pripremit ekipu da daju maksimum u svakoj utakmici koda je derbi uzecemo sve 4 sledece tekme
E sad ako se uzdignu u nebesa radi ove pobjede i pomisle da su real tesko i 6 boba da uzmemo..
Sutevi sa distance su nepotrebni posebno od timasevica suljica dala jer to su ne kontrolirani sutevi kad iimalo imaju siline cim su malo precizni to se pretvori u pileci sut.. dosta lopti trosi sa tim sutevima. Ikic catakovic ok nek i sutaju pa donekle idjokan i cirjak ostali ne.
Juce Dal dokazao da se njemu nakon 3 utakmice mora dat da jednu utakmicu presjedi na klupi, ocito nije jos ojacao toliko da moze igrat konstantno, takodje on je igrac koji dosta trci i trosi se mnogo vise to se cak i na tv primjeti. Al dobar je ugrac.
Sta kaze Benjo nebranim jer sam u svadji sa trenerom, SEHINOVIC ako bude u glavi dobar i nastavi ovako branit nebude umislio da je kan radi 2 dobre utakmice mogao bi bit mnogo bolji golman nego kovacevic
Dal
Sehinovic
Dizdarevic
Djokan
Ramic
Buljubasic
Ramic 2
Sah
Svi momci su pokazali dobar kvalitet i dikaz je da ipak akademija radi dobar poso al daleko od tog da nema prostora za napredovanje ovo dosad je tanka 3jka
Fino gazimo u omladinskim kategorijama bravo decki
Al u jucerasnjoj utakmici nam je trebala pobjeda jer; borac je konkurencija za evropu, jaka je ekipa (pobjedili su i zrinjski i zelju i to bez 13 igraca vice)
Ova ekipa ako dibije samopouzdanje i dugne energiju za 10%, i trener bude znao pripremit ekipu da daju maksimum u svakoj utakmici koda je derbi uzecemo sve 4 sledece tekme
E sad ako se uzdignu u nebesa radi ove pobjede i pomisle da su real tesko i 6 boba da uzmemo..
Sutevi sa distance su nepotrebni posebno od timasevica suljica dala jer to su ne kontrolirani sutevi kad iimalo imaju siline cim su malo precizni to se pretvori u pileci sut.. dosta lopti trosi sa tim sutevima. Ikic catakovic ok nek i sutaju pa donekle idjokan i cirjak ostali ne.
Juce Dal dokazao da se njemu nakon 3 utakmice mora dat da jednu utakmicu presjedi na klupi, ocito nije jos ojacao toliko da moze igrat konstantno, takodje on je igrac koji dosta trci i trosi se mnogo vise to se cak i na tv primjeti. Al dobar je ugrac.
Sta kaze Benjo nebranim jer sam u svadji sa trenerom, SEHINOVIC ako bude u glavi dobar i nastavi ovako branit nebude umislio da je kan radi 2 dobre utakmice mogao bi bit mnogo bolji golman nego kovacevic
Dal
Sehinovic
Dizdarevic
Djokan
Ramic
Buljubasic
Ramic 2
Sah
Svi momci su pokazali dobar kvalitet i dikaz je da ipak akademija radi dobar poso al daleko od tog da nema prostora za napredovanje ovo dosad je tanka 3jka
Kad se sjetim da smo mi ovdje prizivali nekog ok golmana kao zamjenu za Belmina, a da se Sahinovic posudi u 1. ligu FBIH. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Pa normalno da vise volimo 3 boda kao juce protiv Borca nego bod protiv Širokog gdje smo dominirali.Pitar6785 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 14:19Meni ljudi ovi nisu jasni da losu igru sa 3 boda vise vole bego apsulutnu dominaciju i 1 bod.. klasicni sindrim pl bh (najskabija liga na svijetu)
Dal
Sehinovic
Dizdarevic
Djokan
Ramic
Buljubasic
Ramic 2
Sah
Ja se sjecam da smo se ogrijesili od gospodina Vinka
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- SarajevoForza
- Kontakt:
Šta je ovo sa Šabanovićem? Bio u prvom timu Angersa na početku sezone par utakmica, a sad ga nema ni na klupi. Ne piše na rezultatima da je u pitanju neka povreda.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Prebacen u drugi tim, odigrao jednu utakmicu, asistirao, i opet ga nema u ekipi.SarajevoForza je napisao/la: ↑09 okt 2022, 15:09Šta je ovo sa Šabanovićem? Bio u prvom timu Angersa na početku sezone par utakmica, a sad ga nema ni na klupi. Ne piše na rezultatima da je u pitanju neka povreda.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I ovaj rezultat u Posušju ko naručen za nas 

Ovaj rezultat ti isto tako pokazuje da nigdje nema lako upisanih bodova.
Kiksevi su moguci svugdje i nema vise onih ekipa u ligi gdje unaprijed upises bodove i racunas da ce ti neko nesta poklonit zato nam i jeste liga najinteresantnija u regionu jer kod nas svako svakog moze dobit, niko ne odskace toliko od ostatka lige osim mozda zrinjskog koji ima taj neki kontinuitet i rad sa istim trenerom koji bira ciljana pojacanja na deficitnim pozicijama.
Zalaganje je ono što raduje, probudili su se kao malo, taktički je to daleko od nekog nivoa..
FK Sarajevo 1946!
Cazinska Krajina
Cazinska Krajina
Znaci i Tuzla je blizu sad, isto bodova a oni imaju mec manje koji ce vjerovatno izgubiti(Zrinjski). Ako iskoristimo dobar raspored mogli bi sa treceg(ili cak drugog) mjesta docekati derbi, i to ce onda biti prebitna utakmica.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
E čuj lagane. Sloga dobila Zrinjskog, Posušje danas deklasiralo Tuzlu, Slobodu nismo mogli dobiti u Zenici....
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Nismo mi uopšte favoriti protiv Sloge i Posušja u gostima. To su utakmice 50-50 i kad smo puno bolji bili nisi mogao reci da ces sigurno dobit nekog u gostima.
Pa lakse u odnosu da igramo protiv Zrinjskog,zelje ili tuzle
FC United Of Manchester !