Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- Juventinisimo
- Kontakt:
Cestitke Milanisti... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Fala pojedinoj gospodi iz rivalskog nam juventusa na cestitkama
Jednostavno slabi ste bili sinoc i rezultat je sasvim realan,
Sto se Licatelija tice on jednostavno nije za veliki klub, Sasuolo je za njega plafon, ili klubovi tipa Atalanta itd, jos kad imas Maxa na klupi koji unisti sve igrace dobijes sinocnju predstavu juventusa
Jednostavno slabi ste bili sinoc i rezultat je sasvim realan,
Sto se Licatelija tice on jednostavno nije za veliki klub, Sasuolo je za njega plafon, ili klubovi tipa Atalanta itd, jos kad imas Maxa na klupi koji unisti sve igrace dobijes sinocnju predstavu juventusa
Da je Juventus zabio u prvih 20 minuta, a realno mogli su s obzirom koliko im je Milan ostavljao prostora, bila bi to vjerovatno druga priča. U preostalom dijelu meča Milan mnogo bolji protivnik i zasluženo je na kraju pobijedio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ova Arena je odron, Nigdje meca Seria A na nekim kanalima jedna te ista utakmica 
Sta ganjas da gledas, ako je Udine Atalanta, Arena 2 Sr i Arena 4 Hr ima prenos.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kod mene na Areni 2 srpskoj njihova liga, Zvezda protiv nekog...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nemam ja tih kanala na Areni Cloud. Bas je retardirano ovo.
Ma generalno su usrali sa Arenama da valja, najlakse je bilo kad ih je bilo samo 4, ovako pun kur.ac arena, sturis se dok nadjes tekmu.
Jestel' probali sa Kodijem, ako imate ti belaja da nemozete da gledate.
Jestel' probali sa Kodijem, ako imate ti belaja da nemozete da gledate.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Koliko placas Arena Cloud? Pa siguran sam da za te pare mozes mjesecno uzeti sebi IPTV kanale i onda nemas problem ni sa arenama ni sa tekmama, gledas sta zelis, jer na iptv imas sr +hr arena 20+ komada
Atalanta je odlicna ove sezone, fascinantno je koliko dobro defanzivno igraju, strasno mi se svidja kako igraju od pocetka sezone.
Definitivno bi ova szeno trebala biti neizvjesna do samog kraja uz par ekipa koje bi se trebale boriti za skudeto
Definitivno bi ova szeno trebala biti neizvjesna do samog kraja uz par ekipa koje bi se trebale boriti za skudeto
Udine 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kad bi Roma i Lazio dobili, onda bi Inter i Juve bas malo zaostali na tabeli za prvih 6 ekipa, ko bi se tome nadao nakon samo 9 kola, a obe ekipe do pauze za svjetsko imaju poprilicno tezak raspored
Udine definitivno hit sezone, jedino ih Milan za sada dobio
Udine definitivno hit sezone, jedino ih Milan za sada dobio
Koje ludilo u Salernu. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Udinese igra baš okomito i brzo, ovaj trener ih je preporodio.
- udinese otkinuo bodove atalanti, fenomenalni su, ovakvim igrama i rezultatima se cak i njihovi navijaci nisu nadali lol
- monza se vadi, kako su poceli sezonu, ovo sada je fenomenalno
- salernitana iznenadjujuce dobra ove sezone, znam da su ulozili u igracki kadar, ali, ipak ih ocekujem u borbi za opstanak
- napoli ce pobjedit one nesretnike
- roma docekuje lecce, vidjecemo mogul gosti do bod(ova), napoli je kiksao na domacem terenu protiv njih
- monza se vadi, kako su poceli sezonu, ovo sada je fenomenalno
- salernitana iznenadjujuce dobra ove sezone, znam da su ulozili u igracki kadar, ali, ipak ih ocekujem u borbi za opstanak
- napoli ce pobjedit one nesretnike
- roma docekuje lecce, vidjecemo mogul gosti do bod(ova), napoli je kiksao na domacem terenu protiv njih
Ma samo legalno burazeru. Rijetko koristim torrente i to.
Iptv ti nije bas torent, ja imam iptv preko box-a , mag box i gledam sve sto pozelim, plus imas videoteku sa najnovim filmovima i stabilan je, al ok kako zelis, htio sam ti samo reci da za te pare sto placas samo par arena kanala mozes dobiti za manje para mnogo vise
Ma razumijem ja kako IPTV radi, ali ti streamovi nisu legalni. To je problem. Prije je bila Seria A pass sad cu morati nesto dodatno zaganjati pored Arene jer mi je retardirano do zla boga otkupis pravo emitiranja Seria A i onda nemas utakmice.ronaldo99 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 17:50Iptv ti nije bas torent, ja imam iptv preko box-a , mag box i gledam sve sto pozelim, plus imas videoteku sa najnovim filmovima i stabilan je, al ok kako zelis, htio sam ti samo reci da za te pare sto placas samo par arena kanala mozes dobiti za manje para mnogo vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.