La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Velika gospoda 
Samo nek se meće 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Hajd Iker, al' nmg onog tarzana zamislit kako se trpa. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
A ovo je neka zayebancija, ne vjerujem znači 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma zayebancija neka 
Fejk ili neka kampanja
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
E jbg, kad mi kafa ne ode na sve strane
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
dachodachoni
- Kontakt:
Nemoguce da niste skontali da su sarkasticni
Sprdala se obojica i sad lafo hakovan profil. Sto ne mogu takve gov.nare
https://sportsport.ba/magazin/nogometas ... olu/435788
"Casillas i Puyol se zezaju i ismijavaju, a dobro znaju da je to veliki problem u nogometu. Velike probleme imaju ljudi u LGBTQ zajednici i prolaze kroz razne ružne stvari. Kada pogledam da se moji uzori tako zezaju, mogu samo reći da su pokazali veliko nepoštovanje", napisao je na svom Twitteru Joshua Cavallo.
"Casillas i Puyol se zezaju i ismijavaju, a dobro znaju da je to veliki problem u nogometu. Velike probleme imaju ljudi u LGBTQ zajednici i prolaze kroz razne ružne stvari. Kada pogledam da se moji uzori tako zezaju, mogu samo reći da su pokazali veliko nepoštovanje", napisao je na svom Twitteru Joshua Cavallo.
I trebaju se sprdati.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Barca nafakaski opet do bodova.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ni oni sami ne znaju kako su dosad samo jedan gol primili.
Ovoj stativi na kraju nije prethodio ofsajd.
Ovoj stativi na kraju nije prethodio ofsajd.
Remember, remember the 5th of November.
Guzovače ko Madrid godinama. Možda se i klempa osvoji 
Kod njih je mentalitet, a ovamo nafaka. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zidaneov Real kad je osvajao lige, teško da je ovako nafakaski osvajao bodove, ako je bilo 1-0 to je bilo jer protivnici nisu mogli napraviti šansu, bar u drugom mandatu, ali eto fali 2-3 igrača iz odbrane pa imate opravdanje
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ja ja ja,
pratili smo mi taj FK centaršut i Zidaneovu crnu magiju iz sezone u sezonu
Baš
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Niko ne spominje da smo oštećeni za penal u prvom poluvremenu. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.