Gdje zivis? Ja sam u njemackoj i svi koriste iptv, jes on ilegalan ali oni tebe ne terete, cak i svabe koriste iptv, ti nikoga ne varas uredno placasmeepo je napisao/la: ↑09 okt 2022, 17:58Ma razumijem ja kako IPTV radi, ali ti streamovi nisu legalni. To je problem. Prije je bila Seria A pass sad cu morati nesto dodatno zaganjati pored Arene jer mi je retardirano do zla boga otkupis pravo emitiranja Seria A i onda nemas utakmice.ronaldo99 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 17:50Iptv ti nije bas torent, ja imam iptv preko box-a , mag box i gledam sve sto pozelim, plus imas videoteku sa najnovim filmovima i stabilan je, al ok kako zelis, htio sam ti samo reci da za te pare sto placas samo par arena kanala mozes dobiti za manje para mnogo vise
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma u Sarajevu sam ja , ali ono s moralnog nekog aspekta gledam da je cisto to jer ako ja gledam ilegalne streamove onda ja indirektno ostecujem klub ili ligu koju pratim. Razumijem ljude koji uzimaju IPTV ok cijena , dobijes sve moguce kanale. Samo likovi koji nude ilegalne streamove eh oni su druga prica.
Kontam ako ides sa vjerske strane ne cinis ti tu nista pogresno, placas uredno, ja ovaj iptv sto koristim sam uzeo dole u bosni u S Mostu i ne samo ja nego da kazem 90% raje sto je iz S Mosta imaju ovaj IPTV i odlican je, 100€ za godinu platis i miranmeepo je napisao/la: ↑09 okt 2022, 18:12Ma u Sarajevu sam ja , ali ono s moralnog nekog aspekta gledam da je cisto to jer ako ja gledam ilegalne streamove onda ja indirektno ostecujem klub ili ligu koju pratim. Razumijem ljude koji uzimaju IPTV ok cijena , dobijes sve moguce kanale. Samo likovi koji nude ilegalne streamove eh oni su druga prica.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Imam osjećaj da Napoli svako kolo ima makar jedan penal. Zasad im puno toga ide kako treba, vidjet ćemo do kad će.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo im je tek drugi ove sezone ako se ne varam. Napoli ima najbolji napad lige ubjedljivo.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 18:55Imam osjećaj da Napoli svako kolo ima makar jedan penal. Zasad im puno toga ide kako treba, vidjet ćemo do kad će.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mislio sam i na LPa, ne samo ligu. Ne kažem da nisu trebali biti suđeni ili ne.meepo je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:07Ovo im je tek drugi ove sezone ako se ne varam. Napoli ima najbolji napad lige ubjedljivo.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 18:55Imam osjećaj da Napoli svako kolo ima makar jedan penal. Zasad im puno toga ide kako treba, vidjet ćemo do kad će.
Dali su koliko? 2 gola više od Milana. Nije to golema razlika.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sa ovim dns golom dali su samo jedan vise od nas, evo ureko si ih, mogli bi i ovdje izgubiti bodoveRomagnoli13 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:15Mislio sam i na LPa, ne samo ligu. Ne kažem da nisu trebali biti suđeni ili ne.meepo je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:07Ovo im je tek drugi ove sezone ako se ne varam. Napoli ima najbolji napad lige ubjedljivo.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 18:55Imam osjećaj da Napoli svako kolo ima makar jedan penal. Zasad im puno toga ide kako treba, vidjet ćemo do kad će.
Dali su koliko? 2 gola više od Milana. Nije to golema razlika.
Ma ne mislim na to. Vec na igrace.Bas imaju sirinu tu. Raspadori , Osimhen, G.Simeone, Kvarat, ElmasRomagnoli13 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:15Dali su koliko? 2 gola više od Milana. Nije to golema razlika.
- Romagnoli13
- Kontakt:
To da. Širina je tu. Mada i dalje nisam ubjeđen da mogu do scudetta. Jednostavno mentalitet je čudo i nije im prvi put da krenu silovito na početku i da u zadnjoj trećini padnu totalno.meepo je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:36Ma ne mislim na to. Vec na igrace.Bas imaju sirinu tu. Raspadori , Osimhen, G.Simeone, Kvarat, ElmasRomagnoli13 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:15Dali su koliko? 2 gola više od Milana. Nije to golema razlika.
Kvara postaje ko Leao, svaku tekmu ili gol ili asist ili oboje. 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav bi hajp oko njih bio da su u Engleskoj. Italijani su tihi po tom pitanju, a u dvorištu im dva superstara rastu.
Napoli igra najljepši fudbal u Italiji trenutno, u ligama 5 jedino City možda igra ljepše
Kvaradona je fakat nerealan. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
A vidi nije to do mentalita vec do zamjena za neke igrace. Milan je prosle sezone u drugom dijelu sezone iznio Leao do titule , a da se recimo isti igrac povrijedio i da je umjesto njega igrao Saelemakers onda bi situacija bila drugacija.Zamjena za Osimhena prosle sezone je bio Petagna koji je igrac za Lecce, Salernitanu i tako te klubove koji se bore za sredinu tabele i opstanak a nikako za klub koji se bori za titulu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:39To da. Širina je tu. Mada i dalje nisam ubjeđen da mogu do scudetta. Jednostavno mentalitet je čudo i nije im prvi put da krenu silovito na početku i da u zadnjoj trećini padnu totalno.
Anguisa isto nije imao zamjenu. ove sezone ima , a to je Ndombele.
Kvarat je ogroman upgrade u odnosu na Insignea.Simeone i Raspadori ogroman , ogroman upgrade u odnosu na Petagnu.
- Beduin
- Kontakt:
Nismo mi vjerovali i da ce biti u vrhu ikako nakon smjene generacije i dosta odlazaka, a ljudi jos bolji, ucinkovitiji i u LP melju sve redom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ko bi rekao da ce Zielinski ovako igrati, Elmas nema mjesta pored njega, dobija sansu na kapaljku, a svi znamo da je Elmas jako veliki talenat, al to je samo za Napoli dobro, definitivno su na kraju prelaznog odlicne stvari uradili, Raspadori, Simeone, Ndombele plus Kvica koji je dogovoren bio vec u januaru i Kim koji je fantasticno zamjenio Kulibalija dobijes ovaj rezultat sto imamo sad, al ko bi rekao da ce kliknuti svi tako kao da igraju godinama vec skupa
- muha milanez
- Kontakt:
Sve pohvale sa Napoli. Fenomenalno odrađena smjena generacije, puka suprotnost od Juventusa. Nestvarna razlika i pomalo nerealno sve to izgleda, De Laurentis ubio posao 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Dybala izvede penal i povrijedi se. Kakav staklene igrac
- Beduin
- Kontakt:
Dybala ce u 45. godini zivota u kolicima se voziti jer nece moci hodati.
Liku malo tvrdja stolica ako je, odmah od naprezanja trbusni zid ili prepona strada.
Liku malo tvrdja stolica ako je, odmah od naprezanja trbusni zid ili prepona strada.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤