Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Bas se vidilo da je pregorio od zelje da zabije gol. Bolno je gledat kako se pati, a siguran sam da je i smrt djeteta ostavila dosta traga na njemu.
Ali Boze moj, ekipa i rezultat su najvazniji. Pa jbt Rashy hladno mogao hattrick zavuc, on stima njemu da zabije jos blento profula.
Ali Boze moj, ekipa i rezultat su najvazniji. Pa jbt Rashy hladno mogao hattrick zavuc, on stima njemu da zabije jos blento profula.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ronaldo, je, nažalost, po svemu sudeći, na “fade to black” putu bez povratka. Zna glava šta želi, ali tijelo više ne prati. Godine su tu, a nije pomoglo i inaćenje i propuštanje priprema. Teško ga je gledati ovako kako se pati, ali valjda svsmu dođe kraj.
Ono što je meni zapalo za oko je to da nam valja opet rađati nekog defanzivca. Martinez je fin, ali ono što ulazi u igru kad Varane nije tu, a počesto nije, je kriminal. City na stranu, ali Omonija ti složi dva komada, pa se još znojiš na kraju sa ne prospeš cijeli plijen. Baš bezveze.
Drugo što mi upada u oči je da je Eriksen umoran. Ne znam koliko je pametno da čovjek sa defibrilatorom igra baš svaku utakmicu. Malo tanje izdanje i Malacie večeras, poremetila ga je reprezentativna pauza izgleda… srećom Shaw dobar. Rash i Martial u formi, fin razlog za optimizam.
Sve u svemu, posao je odrađen, ali nema nekog razloga za slavlje - rupa u ekipi koliko hoćeš, srećom Omonia nije imala taj kvalitet da to iskoristi
Ono što je meni zapalo za oko je to da nam valja opet rađati nekog defanzivca. Martinez je fin, ali ono što ulazi u igru kad Varane nije tu, a počesto nije, je kriminal. City na stranu, ali Omonija ti složi dva komada, pa se još znojiš na kraju sa ne prospeš cijeli plijen. Baš bezveze.
Drugo što mi upada u oči je da je Eriksen umoran. Ne znam koliko je pametno da čovjek sa defibrilatorom igra baš svaku utakmicu. Malo tanje izdanje i Malacie večeras, poremetila ga je reprezentativna pauza izgleda… srećom Shaw dobar. Rash i Martial u formi, fin razlog za optimizam.
Sve u svemu, posao je odrađen, ali nema nekog razloga za slavlje - rupa u ekipi koliko hoćeš, srećom Omonia nije imala taj kvalitet da to iskoristi
Ma ima rupa sve stoji ali trebao je sam Ronaldo 5 zabit da me pricam dalje.
Zeljeznicar! 1921 !
Od svih ljudi, Casemiro zajebe.
Kad nam pokojni Iwobi zabije na samom početku ogade mi i fudbal i sve. Ne može jedna utakmica proći bez srkleta.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Šteta šanse Martiala. Anthony je real deal izgleda, mada hih volio više da direkt napada, onaj ukrajinac s njegove strane mi je dobar kandidat za napasti.
EDIT: Martial slomljen ponovo
EDIT: Martial slomljen ponovo

Joj Dalota de im pokloni još koju loptu papčino. Bekovi grdni do bola, a od Martiala očito nema nikad ništa.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Stvarno ga volim, zbog njega sam i krenuo pratiti fudbal prije 15-20 godina, ali ovo sto Ronaldo radi je kriminalno, tolika sebicnost, uz toliku dozu nezalaganja, da igramo sa igracem manje mislim da bi bili opasniji
I evo ga zabi kroz minutu
I evo ga zabi kroz minutu

Ne pamtim odavno da je ovako istrčao. Svaka čast. Uzgred, za glavu i za rep smo bolji u prvih 45. Da ne bi one gluposti Casemira, ovi ništa ne bi napravili. Dalotu dajem “benefit of the doubt”, jer ma koliko je iffy u odbrani, gore je imao izuzetni lh poteza. Saradnja sa Anthonyem je odlična
- Gumistucna
- Kontakt:
kakvi su ovo moždani grčevi Dalota, kriminalna partija zasad
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Je li ovaj Dalot dobar s glavom?
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Majke mi, kad god protivnik napadne, s kim god da igramo, meni nije dobro. Odbrana, najblaže rečeno, lohotna, koga god da staviš
Kaže pametnica sa HR Arenasporta, “James Garner, bivši junior Evertona, igrao i za Nothingam Forrest”. Jebote ko sve platu uzima kao sportski komentator…
Pobjeda na kraju i to je najvažnije.
Od utakmice u kojoj MORAŠ voditi barem 2 razlike do 80. minute, dođeš do toga da ti protivnik izvodi 4 kornera u sudijskoj nadoknadi. To je ono što sam ranije pisao. United je obično bolji od protivnika ovog ranga, ali daleko je ovo od kontrole zbivanja stvari na terenu.
Dalot horor meč. Sreća njegova nije ga nijedna situacija koštala.
Casemiro opasan pred oba gola.
Shaw je bio dobar.
Od utakmice u kojoj MORAŠ voditi barem 2 razlike do 80. minute, dođeš do toga da ti protivnik izvodi 4 kornera u sudijskoj nadoknadi. To je ono što sam ranije pisao. United je obično bolji od protivnika ovog ranga, ali daleko je ovo od kontrole zbivanja stvari na terenu.
Dalot horor meč. Sreća njegova nije ga nijedna situacija koštala.
Casemiro opasan pred oba gola.
Shaw je bio dobar.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Gledam onu kišu koja lije na Godisonu, pa onda u 80 i nekoj ulazak Calberta-Lewina nakon dugog odsustva, pa Jamesa Garnera kojeg smo nabili nogom, na moje lično iznenađenje. odmah kontam kojeg će nam od njih karma poslati kao krvnika nekad u sudijskoj nadoknadi. Srećom, nije nas ovaj put pogodilo ko prošle (ili pretprošle sezone, ne mogu sad da se sjetim), kad smo zijanli dva boda ovako pred sam zadnji sudijski zvižduk. Golman spustio, Calbert-Lewin nas ojadio.
Što se tiče utakmice, morale su se sve one silne prilike i plesanja oko Evertonovih 16 iskoristiti. Ovako, gol razlike… dovoljna je jedna lopta. Ne treba više. Uglavnom svi igrači odradili svoje osim Dalota u defanzivi. Dao je baš par divljih lopti. Od imena koja ću spomenuti, Shaw dobar - očito mu prija konkurencija, te korektno izdranje Lindelofa. No nonsense, no stupidity (čitaj: no Maguire). Martial opet ozljeda, tu je svaki komentar više suvišan. Valjaće napadača ganjati. Kad smo kod toga vrijedi spomenuti i Cristiana. 700-i gol, radio je dosta po terenu i u napadu i odbrani. Poštena utakmica od njega.
Za kraj komparacija Casemiro i MCT. Casemiro 90+ minuta svaku loptu koju je glavom skinuo išla u for našem napadaču za kontru. MCT skoči 4-5 puta, svaki put lopta pada na nogu igraču Evertona, taman za šut ili centaršut. Onaj debilni žuti ni minutu nakon ulaska neću ni spominjati. Neke stvari jednostavno ne možeš naučiti…
Što se tiče utakmice, morale su se sve one silne prilike i plesanja oko Evertonovih 16 iskoristiti. Ovako, gol razlike… dovoljna je jedna lopta. Ne treba više. Uglavnom svi igrači odradili svoje osim Dalota u defanzivi. Dao je baš par divljih lopti. Od imena koja ću spomenuti, Shaw dobar - očito mu prija konkurencija, te korektno izdranje Lindelofa. No nonsense, no stupidity (čitaj: no Maguire). Martial opet ozljeda, tu je svaki komentar više suvišan. Valjaće napadača ganjati. Kad smo kod toga vrijedi spomenuti i Cristiana. 700-i gol, radio je dosta po terenu i u napadu i odbrani. Poštena utakmica od njega.
Za kraj komparacija Casemiro i MCT. Casemiro 90+ minuta svaku loptu koju je glavom skinuo išla u for našem napadaču za kontru. MCT skoči 4-5 puta, svaki put lopta pada na nogu igraču Evertona, taman za šut ili centaršut. Onaj debilni žuti ni minutu nakon ulaska neću ni spominjati. Neke stvari jednostavno ne možeš naučiti…
Čestitke Roni na 700-om golu valjda ga krene sad.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Sve ćemo doživjeti osim normalnih bekova u našem Unitedu.
Dalot i Malacia se prosipaju večeras protiv Ciprana. Pogotovo Dalot.
Rashford konačno igra sa samopozdanjem i pokazuje kakav je igrač mogao biti.
Dalot i Malacia se prosipaju večeras protiv Ciprana. Pogotovo Dalot.

Rashford konačno igra sa samopozdanjem i pokazuje kakav je igrač mogao biti.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ubi ova neefikasnost. Fulamo sve živo i mrtvo. Koštaće nas ova wastefulness kada bude trebalo
Moraju ići po desnog beka na zimu. Em Dalot svakako ne može sam iznijeti sezonu, em se počeo brukati nakon solidnih nekoliko utakmica. Ovo večeras i protiv Evertona je baš loše. Na lijevom barem imamo konkurenciju i sve se nadam da će Shaw zaigrati što bliže onoj formi od prije 2 godine. Za Malaciu je svakako rano da od njega pravimo nekog igrača.
Ostali su dobri. Trebalo je biti 2 0 barem, ali nema veze. Rashford najbolji. Nadam se da će samo nastaviti da grize i da raste. U napadu nam je i dalje potreban neko ko će više učestvovati u igri od Ronalda. Zdrav i motivisan Martial je taj profil igrača, ali nažalost s ovim zdravljem nama treba napadač sljedeće ljeto. Antony, Bruno, Casemiro su dobri. Dobit će već ovo nekako do kraja.
Ostali su dobri. Trebalo je biti 2 0 barem, ali nema veze. Rashford najbolji. Nadam se da će samo nastaviti da grize i da raste. U napadu nam je i dalje potreban neko ko će više učestvovati u igri od Ronalda. Zdrav i motivisan Martial je taj profil igrača, ali nažalost s ovim zdravljem nama treba napadač sljedeće ljeto. Antony, Bruno, Casemiro su dobri. Dobit će već ovo nekako do kraja.
Nerealno je šta fulaju. Odavno ovo nisam vidio. 

Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.