Generalno, mogu se i ti odnosi medju njima promijeniti, evidentno tu ima i nesto nefudbalsko, ali ja ne bih na njega racunao ozbiljnije. Petev ga vjerovatno ni ne smije pozvati, sve i da hoce, a novinarima koji pisu o bilo cemu vezanom za savez stizu tuzbe.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pa eto, nije osam, jeste 6, ali tu je to negdje

Generalno, mogu se i ti odnosi medju njima promijeniti, evidentno tu ima i nesto nefudbalsko, ali ja ne bih na njega racunao ozbiljnije. Petev ga vjerovatno ni ne smije pozvati, sve i da hoce, a novinarima koji pisu o bilo cemu vezanom za savez stizu tuzbe.
Zbog cega bi se pozivao golman iz smijesne lige kao sto je Poljska?
Imas Sehica koji brani jacu ligu, Pirica koji brani u EL i boljoj ligi, Vasilj koji brani u Zweiti.
Kovacevic se trenutno bori za poziciju 4. golmana sa Brkicem i Hankicem.
Imas Sehica koji brani jacu ligu, Pirica koji brani u EL i boljoj ligi, Vasilj koji brani u Zweiti.
Kovacevic se trenutno bori za poziciju 4. golmana sa Brkicem i Hankicem.
Barem da s tim u javnost odu. Nema me zato sto Vico ne da i dovoljno. Da znamo na cemu smo. Nece izbjegavati sad jos ti sest godina javnost.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:18Pa eto, nije osam, jeste 6, ali tu je to negdje![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Piric nije ozbiljan golman.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kako se npr ovaj Denis Huseinbasic pojavi iz vedra neba, vjerovatno ce i dobiti (i treba) poziv za sljedece okupljanje, i to bundesligaš.
A toliko se dugo pričalo o Gigoviću, malac očito čeka poziv Švedske.
A toliko se dugo pričalo o Gigoviću, malac očito čeka poziv Švedske.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mozda jer je nas najskuplji golman po tm??
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Ni meni bas nije jasno oko Kovacevica...prica se o o dobrom golmanu žalimo za njim a njega haj sto nema u repki ali on ne brani ni u klubu koliko sam pohvatao i to sad na pocetku sezone kada je najpotrebnije.
Ali moze Seha jos bar 2 god branit na ovom nivou dok se neko ne pojavi od golmana...po meni sasvim korwktno odradjuje svoj posao bez velikih kikseva.
Ali moze Seha jos bar 2 god branit na ovom nivou dok se neko ne pojavi od golmana...po meni sasvim korwktno odradjuje svoj posao bez velikih kikseva.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ko kaze da je on najskuplji? sigurno igraci Husarica.
Nije najskupljiWanderson je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:36Pa to i jeste jedini argument![]()
![]()
Recimo i Đokanović je naskuplji u Premijer ligi, a i Gradini iz Srebrenika imas tri bolja veznjaka od te prevare, da ne pricam o jacim timovima.
Ne govorim o Vladanu. Pricam o Piricu.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zašto ne obojicu imati kod nas?
Ja se samo nadam da se od Gigovića nije odustalo. Probati, pa ako neće javno izaći sa tim.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
A kako brate ne provjeris kad tako nesto napises? Kako si pohvatao da ne brani, kad brani?Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:35Ni meni bas nije jasno oko Kovacevica...prica se o o dobrom golmanu žalimo za njim a njega haj sto nema u repki ali on ne brani ni u klubu koliko sam pohvatao i to sad na pocetku sezone kada je najpotrebnije.
I vidjet cemo, njegov iduci transfer je Benfica ili nesto slicnog nivoa, a onda ce ovaj fejk Husara izmisljati nove gluposti.
Sjećam se da je Savez jednom objavio kako su zvali Tankovića a da je nas odbio, a čini mi se da takvo nešto nisu nikad opet objavili ni za jednog igrača, a nisam siguran zašto jer bi bilo korisno.
On brani redovno za klub. Mi nemamo mnogo igrača koje smijemo ispustiti i za njega se trebalo detaljno ispitati selektora ili Misimovića šta se dešava sa njim, da se objasni i ako je prekrižen da se zna razlog.Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:35Ni meni bas nije jasno oko Kovacevica...prica se o o dobrom golmanu žalimo za njim a njega haj sto nema u repki ali on ne brani ni u klubu koliko sam pohvatao i to sad na pocetku sezone kada je najpotrebnije.
I lijepo je vidjeti ova neka nova imena što se prate, nadam se da će što prije pozvati tih par momaka i pokazati da se računa na njih.
Konkurencija je takva da je Piric trenutno golman br.2.
Kovacevic brani u timu koji je losiji od Zrinjskog i ligi koja je BHTPL sa boljom infrastrukturom.
Kod Gigovica slika na instagramu u svedskoj trenerci. Da ima bilo kakvu ambiciju imo bi neku normalnu sliku. Sto se tice Huseinbasica vrijedi ga pozvati svakakvih je levata oblacilo dres repke pa moze se i on probat da se vidi na cemu smo snjim. Nadam se da ce Zvjezdan to zavrsiti 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Ma ja mislim da je Huseinbasic vec zavrsen. Na instagramu vidim lajka svaku obavijest vezano za nasu repku i prati sve nase sportske pprtale tako da je to sigurno zavrsena stvar.esprit24 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:52Kod Gigovica slika na instagramu u svedskoj trenerci. Da ima bilo kakvu ambiciju imo bi neku normalnu sliku. Sto se tice Huseinbasica vrijedi ga pozvati svakakvih je levata oblacilo dres repke pa moze se i on probat da se vidi na cemu smo snjim. Nadam se da ce Zvjezdan to zavrsiti![]()
Sve snage treba okrenut prema ovom Gigovicu po.meni trebao bi uskoro biti dobar moderan igrac koji bi nasem mrtvom veznom redu mogao dati zivosti i pomoci a zasad tvrd je orah nit se povezuje s nama
Isto tako mislim za Huskovica i Jasica ...danas se.pokazalo da mali ima to nesto..samo se nadam da nece biti kasno.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Huskovićev gol.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, bhfanatic14, CAGarfia, Rade Paprica 9 i 48 gostiju.