I oni nas nisko drže, evo godinama unazad.

I oni nas nisko drže, evo godinama unazad.
Može vam se ako vam općina dopusti, postavlja se pitanje je li to fakat vaše, a da se nešto pitate, ne pitate se.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑03 sep 2021, 21:02Mi u situaciji da biramo Trening centar ili stadion, sve nase. Mi se pitamo sta i kako i gdje zelimo.Bersaga je napisao/la: ↑03 sep 2021, 20:46Nije smiješno, naprotiv, žalosno je. Haj sad požuri sa @devetomjesto da repliciraš.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑03 sep 2021, 20:44
Hahaha hahahah hahaha, jaooo ljudiiii pa sta je ovo ovako smjesno jbte![]()
![]()
Moze nam se, jbga...
Obali ga crncu.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑09 sep 2021, 21:37Seljacki klub sa seljackim trenerom Dudom ce sutra seojackom igro pokusati na seljacki nacim da dodje do pobjede.
Sa seljackim navijacima.Tracy1 je napisao/la: ↑10 sep 2021, 00:14Obali ga crncu.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑09 sep 2021, 21:37Seljacki klub sa seljackim trenerom Dudom ce sutra seojackom igro pokusati na seljacki nacim da dodje do pobjede.
Dodji u stari grad pa osjeti malo predgradje
Što, jeste to već okrenuli priču turistima da su auto sudijama zapalili susjedi s desne obale, kao i obično
Pa eto ti si turista u vlastitom gradu, cim ne mozes kad hoces doci u staru jezgru gradaHerero je napisao/la: ↑23 sep 2021, 13:19Što, jeste to već okrenuli priču turistima da su auto sudijama zapalili susjedi s desne obale, kao i obično![]()
Kod njih to ide organizovano u korteukillafrommanilla je napisao/la: ↑23 sep 2021, 13:25Pa eto ti si turista u vlastitom gradu, cim ne mozes kad hoces doci u staru jezgru grada![]()
Muhoni koliko ćete komada zavalit lavordžijama u derbiju? Cini mi se da ce biti pravo qranje lgbt galaktikosa s lavora.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 05:56Nekad najjaca temasad truhne pleme joj **** zao mi nesto.
Izbrisali onu orginalnu
Pozdrav za sve glavne muflone prepucavanja og.
Pozdrav za tebesviunapad1010 je napisao/la: ↑19 avg 2022, 22:57Muhoni koliko ćete komada zavalit lavordžijama u derbiju? Cini mi se da ce biti pravo qranje lgbt galaktikosa s lavora.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 05:56Nekad najjaca temasad truhne pleme joj **** zao mi nesto.
Izbrisali onu orginalnu
Pozdrav za sve glavne muflone prepucavanja og.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Giuseppe1, rishovski, sarajevo19461987, supervizor, VolimBiH96 i 40 gostiju.