FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HzHercegovac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jedna informacija pa ako ima neko stručan da komentariše, izgleda da su izbacili riječnu frakciju 8-16 iz drenaže i da će stavljati vjerovatno neku dolomitnu pod nekakvim izgovorima. Koliko je to dobro za drenažni sistem po meni je veoma upitno jer mislim da je riječna frakcija za to najbolja, uglavnom do sada bila.Znam da je rahmetli naš pitar Žiga kada je radio grbavicu koristio riječnu frakciju , tako da mi nije jasno šta se to sada mjenja , kakvi su sad stručnjaci došli do zaključka da stavljaju drugu vrstu.Uglavnom trebalo bi ovo dobro propratiti bojim se da nam ne sfušere drenažu koja je veoma bitna stavka u rekonstrukciji.Ako ko ima kakav info volio bih da komentariše.Lijepo bordo jutro pitarima.
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Samo leotar i sloga primili vise. Covjek je jos na klupi, igraci jos nisu kaznjeniRashid je napisao/la: ↑10 okt 2022, 08:42Mislim da je ova pobjeda samo odlozila "delozaciju" Dudica. Kupio je sebi jos jednu ili dvije utakmice.
Ovo nije rjesenje za FK Sarajevo. NEma autorite, nema taktiku, nema kvalitetan trening, odnose je pokvario unutar ekipe, najgoreg moguceg igraca je postavio za kapitena...
Sve mogu razumiti, ali protiv TC gdje oni nemaju odbrane, da mi nemamo konkretnog napada i udarca na gol, a o golu da nep ricam... a dok nama, kad je tu Djokanovic, primimio 19 golova, skoro pa najvice u ligi... Boze sacuvaj

NEMA NAZAD
@Lucas za mustuluka si, taj dan sam prva smjena i sve bih mogo organizovat posle utakmice organizovat neki after jer ima dobrih diskoteka u Modrici a dobre su i koke
Bilo koji drugi dan osim petka zahtjevo bi neku tezu organigaciju

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Napatit cemo se mi dosta protiv Posusja dole.Domacinska ekipa a lagano ulaze u formu ali opet smo kvalitetniji.Lucas je napisao/la: ↑10 okt 2022, 08:48Od narednih 6 protivnika u prvenstvu, od 5 smo četvrorduplo jači, samo od kona smo onako malo jači.Ja bi ga momentalno otjerao ako ne osvoji minimum 16 bodova, odnosno ne pobjedimo Slogu, Posušje, Igman, Slobodu i Leotar, te ne osvojimo bar bod sa konama u Zenici iako će i to biti neuspjeh.Rashid je napisao/la: ↑10 okt 2022, 08:42Mislim da je ova pobjeda samo odlozila "delozaciju" Dudica. Kupio je sebi jos jednu ili dvije utakmice.
Ovo nije rjesenje za FK Sarajevo. NEma autorite, nema taktiku, nema kvalitetan trening, odnose je pokvario unutar ekipe, najgoreg moguceg igraca je postavio za kapitena...
Slogu,Posusje,Leotar i Igman moraju dobiti po svaku cijenu,Slobodu i Zelju mogao bi im halaliti po bod ako ove 4 dobiju uz naravno prolaz u kupu.Znaci minimum 14/18 bodova sakupiti do zime onda lagano konsolidovati redove.Ispod 14 bodova ja bi se zahvalio Fedji na zimu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma Sloboda je kar.ina od ekipe, vidio si ih sad protiv Širokog, skupina uglavnom poluprofesionalnih igrača uz izuzetak Komazeca, Jusića i Vranješa.Ako ih u Banovićima ne pobjediš, satjerao bi i Dudića i cijeli stručni štab u neku stvar.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 okt 2022, 09:18Napatit cemo se mi dosta protiv Posusja dole.Domacinska ekipa a lagano ulaze u formu ali opet smo kvalitetniji.Lucas je napisao/la: ↑10 okt 2022, 08:48Od narednih 6 protivnika u prvenstvu, od 5 smo četvrorduplo jači, samo od kona smo onako malo jači.Ja bi ga momentalno otjerao ako ne osvoji minimum 16 bodova, odnosno ne pobjedimo Slogu, Posušje, Igman, Slobodu i Leotar, te ne osvojimo bar bod sa konama u Zenici iako će i to biti neuspjeh.Rashid je napisao/la: ↑10 okt 2022, 08:42Mislim da je ova pobjeda samo odlozila "delozaciju" Dudica. Kupio je sebi jos jednu ili dvije utakmice.
Slogu,Posusje,Leotar i Igman moraju dobiti po svaku cijenu,Slobodu i Zelju mogao bi im halaliti po bod ako ove 4 dobiju uz naravno prolaz u kupu.Znaci minimum 14/18 bodova sakupiti do zime onda lagano konsolidovati redove.Ispod 14 bodova ja bi se zahvalio Fedji na zimu
Najmrže dvije riječi: Podrška i Pristisak
Podrška igračima i sš, a oni useru sezonu, odoše igrači, ode sš, ostadoše rezultati. Ni Evrope ni trofeja.
Pritisak. Pa ako ne možeš podnijeti pritisak 4000 do 5000 ljudi, onda ti nisi za fudbala. Idi radi u skladištu negdje ili na pumpi. Pa nije ni čudo što ne mogu vani igrati. Strah i luzerski mentalitet.
Dudić je već zasro sa svojom papanskom pričom. Trka, frka, nigdje rezultata. Glavom kroz. Gruh! Samo udri! Sirovina...
I da ga smjene, ko će doći!? Opet neka ubleha, pa sve ponovo.
Užas od sezone. Svake godine sve gore i gore, sve se više srlja. Zakržljalo sve.
Podrška igračima i sš, a oni useru sezonu, odoše igrači, ode sš, ostadoše rezultati. Ni Evrope ni trofeja.
Pritisak. Pa ako ne možeš podnijeti pritisak 4000 do 5000 ljudi, onda ti nisi za fudbala. Idi radi u skladištu negdje ili na pumpi. Pa nije ni čudo što ne mogu vani igrati. Strah i luzerski mentalitet.
Dudić je već zasro sa svojom papanskom pričom. Trka, frka, nigdje rezultata. Glavom kroz. Gruh! Samo udri! Sirovina...
I da ga smjene, ko će doći!? Opet neka ubleha, pa sve ponovo.
Užas od sezone. Svake godine sve gore i gore, sve se više srlja. Zakržljalo sve.
nek uzmu 16 od 18 bodova u narednih 6 tekmi, mi se borimo za titulu i držimo čvrsto 2. mjesto.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nama ni preostalih 60 mogucih bodova, da ih uzmemo, ne garantuje titulu.
pa čuj dobili smo borca, ako aBd dobijemo 3 u nizu, bit ćemo osvajači duple krune

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nevjerovatno. Prije Borca predvidjalo se 1 bod u pet utakmica, sad odjednom sve pobjede. Neprevazidjeni navijaci 

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ti si bas optimista,i ja sam al toliki nisamLucas je napisao/la: ↑10 okt 2022, 08:48Od narednih 6 protivnika u prvenstvu, od 5 smo četvrorduplo jači, samo od kona smo onako malo jači.Ja bi ga momentalno otjerao ako ne osvoji minimum 16 bodova, odnosno ne pobjedimo Slogu, Posušje, Igman, Slobodu i Leotar, te ne osvojimo bar bod sa konama u Zenici iako će i to biti neuspjeh.Rashid je napisao/la: ↑10 okt 2022, 08:42Mislim da je ova pobjeda samo odlozila "delozaciju" Dudica. Kupio je sebi jos jednu ili dvije utakmice.

- JavierBosnia
- Kontakt:
Nek napravi neku opasnu gresku Sahinovic, yebat ce mu se mater. Tako ti je kod vecine kvazi navijaca, od utakmice- do utakmice se formiraju misljenja
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
vala momak skinuo dva penala do sada. neki golmani brane po 5 godina i ne skinu ni jedan. momak je zvjer i abd da se proda za neku finu cifru. Samo da ne ode za 400 000 e.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 okt 2022, 13:17Nek napravi neku opasnu gresku Sahinovic, yebat ce mu se mater. Tako ti je kod vecine kvazi navijaca, od utakmice- do utakmice se formiraju misljenja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Krivokapić dao dva gola za Podgoricu
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Tri penala je skinuo. Samo Bilbiji nije uspio odbraniti.FCUM je napisao/la: ↑10 okt 2022, 14:44vala momak skinuo dva penala do sada. neki golmani brane po 5 godina i ne skinu ni jedan. momak je zvjer i abd da se proda za neku finu cifru. Samo da ne ode za 400 000 e.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 okt 2022, 13:17Nek napravi neku opasnu gresku Sahinovic, yebat ce mu se mater. Tako ti je kod vecine kvazi navijaca, od utakmice- do utakmice se formiraju misljenja
I sto se tice cifre, nama je bolje da ga prodamo u klub u kojem ce napredovati za male pare, nego za milionski iznos u neke turske, rusije i sl. Ukoliko Vladan Kovacevic u iducem prelaznom roku stvarno ode u Benficu, samim tim ces dobiti na cijeni golmana, a i bit ces zanimljiviji ozbiljnijim i boljim klubovima.

- napoleon72
- Kontakt:
Sjetimo se Pavlovica koji nije nikad ni stranu pogodio.FCUM je napisao/la: ↑10 okt 2022, 14:44vala momak skinuo dva penala do sada. neki golmani brane po 5 godina i ne skinu ni jedan. momak je zvjer i abd da se proda za neku finu cifru. Samo da ne ode za 400 000 e.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 okt 2022, 13:17Nek napravi neku opasnu gresku Sahinovic, yebat ce mu se mater. Tako ti je kod vecine kvazi navijaca, od utakmice- do utakmice se formiraju misljenja

Odbranio penal u finalu kupa i to bio legao a lopta isla po sredini i pogodi ga u noge.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ElCartel11
- Kontakt:
Da je situacija normalna i da znamo iskoristiti sve svoje kapacitete (čitaj igrace) bilo bi realno 16/18 bodova iz iducih 6 utakmica.
No pošto smo uvijek naopaki očekujem dosta manje bodova.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Možda i jedina dobra stvar od Feđe u ovoj sezoni do sada je to što je skontao da je Šahinović već sada bolji golman i daleko veći potencijal od Belmina i dao mu broj 1. Mali je zlato, već godinu trubim da ga treba baciti u vatru(nikakve posudbe i pizde materine u niže rangove da se kao kali i da dobije iskustva...) jer od Belmina ne vidim da će šta bit, prosječan golman u najbolju ruku.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 69 gostiju.