FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 15 feb 2011, 19:39

zeljocity je napisao/la:
Baby je napisao/la:Fkt vas ne kontam, pa ljudi dragi postite Žuju neka malo i loži narod, šta vam je ?!? Šta se palite odmah ? Ako se napravi stadion super, ako se ne napravi nikom ništa. Gubi li Željo nešto ako se stadion napravi ? Ne ! Dobija li nešto ? Da, dobija i ne samo Željo, nego i grad, a i cijela država :D Ako hoćete podržite ovaj projekat, ako nećete odj***te i ne pišite nebulozne postove !

Jarane moj nek stadion kosta i 16 milijardi ako hoce samo nemoj da cujem poslije Zeljo duzan pare za gradnju stadiona :evil:
Slovenci bi bili vlasnici tržnog centra i još nekih objekata dok ne isplate pare (ako će i duže, nije problem :mrgreen: ). I to je logično jer Željo ne može kao Arsenal otplaćivati sam stadion, ne moram ni objašnjavati zbog čega. Cijeli plan ima logike i nema nikakve štete po klub, samo da bude istina.. :?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 15 feb 2011, 19:40

Baby je napisao/la:Fkt vas ne kontam, pa ljudi dragi postite Žuju neka malo i loži narod, šta vam je ?!? Šta se palite odmah ? Ako se napravi stadion super, ako se ne napravi nikom ništa. Gubi li Željo nešto ako se stadion napravi ? Ne ! Dobija li nešto ? Da, dobija i ne samo Željo, nego i grad, a i cijela država :D Ako hoćete podržite ovaj projekat, ako nećete odj***te i ne pišite nebulozne postove !
Bravo kralju !!!

Svi se nasli nesto pametovati i sad im smeta sto se prica oko gradnje stadiona !!!

Jedan napise da je ovo bomba oko stadiona i odmah svi navalili neso pametovat!!!

Kako me nerviraju ove izjave tipa "Zujo ublehas ovo ono " a ustvari covjek se trudi da u klub donese pare sto i radi i jos se covjek trudi da pocne izgradnja stadiona a vi nasli PAMETOVAT !!!
Razumijes ti mene burazere moj :)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 feb 2011, 19:45

Pa to je upravo to sto ja kazem, nek stadion kosta koliko hoce sta nas to briga? Samo mi je vazno da se ne odradi sta nama iza ledza i da ne ispadne Zeljo duzan kes.. Znaci sta nas briga sto ce Slovenac, Svabo, Papak, Jarac ili neko stoti ulozit 200 milion KM???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 15 feb 2011, 20:22

koji je vama qrac ba, sta imate vi vise protiv tog zuje, ocigledno nemate drugog posla pa samo ovdje pametujete, pa kad ste toliko pametni mogli ste vec imati svoje privatne klubove ili neki drugi biznis, i razvijati to do savrsenstva, baz utjecaja zuje i companije, a nije vam kasno i sad da pocnete, sami, nezavisni, pustite se zelje i zuje nama koji uzivamo u ovakvom stanju kakvo jeste, pozdrav

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 15 feb 2011, 20:33

Šta je sa ovim replikama hoće li se prodavati i koliko su ako će se prodavati :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 15 feb 2011, 20:35

Hamo je napisao/la:Šta je sa ovim replikama hoće li se prodavati i koliko su ako će se prodavati :?:
Da si pitao hocel kakvo pojacanje doci to bi ti znalo odgovoriti pola foruma, ali ovo tesko Bogami

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 feb 2011, 21:00

Buddy je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Šta je sa ovim replikama hoće li se prodavati i koliko su ako će se prodavati :?:
Da si pitao hocel kakvo pojacanje doci to bi ti znalo odgovoriti pola foruma, ali ovo tesko Bogami
Pa lakse je tako nesto znati :mrgreen: helem prodavace se ovi dresovi koliko ce kostati ne znam...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 feb 2011, 23:29

Od 25.02. bi trebala krenuti prodaja na Grbavici. Cijenu jos ne znam ali kazu da ce biti povoljni. Sta se podrazumjeva pod tim i hoce li ici kako treba nemam pojma.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 16 feb 2011, 00:47

Stole iz Bora je napisao/la:
Od 25.02. bi trebala krenuti prodaja na Grbavici. Cijenu jos ne znam ali kazu da ce biti povoljni. Sta se podrazumjeva pod tim i hoce li ici kako treba nemam pojma.
Ne dam vise od 50! I to je puno, ono ti dodje kao majica, suvenir.
Osim - drugo ime za Želju !

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 16 feb 2011, 05:01

Izgradnja stadiona je veoma moguca... Sa novim idejnim planom realisticnija je nego ranije. Nece se morati cekati na zakon o javno-privatnome partnerstvu. Ali ima jedna druga prepreka a tome ako bude ista od ovoga projekta ce vam reci sam Zujo.

Nemojte da mislite da Zujo baca bombe jer se Zujo za puno ne pita. Jedna osoba nema apsolutno nikakvu mogucnost sabotiranja ili pokretanja projekta. Ukoliko ideja koja se ce se predolziti za desetak dana bude prihvacena stadion ce brojati 18.000 mijesta a ne kao sto je zamisljeno 20.000+

Uostalom strpite se jos 10-tak dana obecali su pokazati ako ne 3 makete onda jednu.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 16 feb 2011, 07:05

ekii je napisao/la:Zujo je legenda ha,ha :lol:
idi se klanjaj "velikom gospodinu"... i ne zaboravi mu dat tri marke...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 feb 2011, 07:59

slika
AMAR OSIM

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 16 feb 2011, 08:16

30 KM za JUG I 50KM za SJEVER, ZA 10 UTAKMICA UKLJUCUJUCI I FINALE I OSVAJANJE ABD. KUPA,JE I VISE NEGO POVOLJNO. Pruzena je mogucnost svima kojima je Zeljeznicar u srcu da dodju i napune Grbavicu.Sad nema izgovora,dobro stojimo na tabeli,konacno se zna 'Ko Kosi,a ko Vodu Nosi',i vrijeme je za P.P.
U ZDRAVLJU I VESELJU,NAVIJAJ ZA ZELJU... ;)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 16 feb 2011, 09:38

Stole iz Bora je napisao/la:
Zahvaljujem :!: :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 16 feb 2011, 09:39

U četvrtak i u petak u periodu od 17:00 do 19:00 možete doći na sjevernu tribinu stadiona Grbavica kod prostorija Udruženja i dati svoj novčani prilog za obnovu prostorija!
Biti ćete u prilici i da vidite kako to sada izgleda i sta sve treba da se obnovi, tako da je svaki novčani prilog i vise nego dobro došao!
Za vikend će biti organizovana i radna akcija gdje će svi koji žele moći pomoći u raščišćavanju i uređivanju!

Za novu i još bolju prostoriju!
Izvinjavam se administraciji !

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 16 feb 2011, 09:52

dres je cool...nadam se da će se prodavati sa brojevima i vjerujem da je realna cijena 50-60 KM (bez šortca)...i valjda će nas, barem 400-500 kupiti. ovo oko prostorija...ko i Dolina, gorila je ali će biti još mnogo mnogo bolja i ljepša, i bez ološa.
Tim: čujem da je sve OK i da je Višća pre.****.. očekujem od E Čolića slično...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 16 feb 2011, 10:45

MU'MIN T.M. je napisao/la:30 KM za JUG I 50KM za SJEVER, ZA 10 UTAKMICA UKLJUCUJUCI I FINALE I OSVAJANJE ABD. KUPA,JE I VISE NEGO POVOLJNO. Pruzena je mogucnost svima kojima je Zeljeznicar u srcu da dodju i napune Grbavicu.Sad nema izgovora,dobro stojimo na tabeli,konacno se zna 'Ko Kosi,a ko Vodu Nosi',i vrijeme je za P.P.
U ZDRAVLJU I VESELJU,NAVIJAJ ZA ZELJU... ;)
Jeste, cijene su idealne, mada su trebali godisnju za jug staviti makar 70 KM. Da zarade nesto. Jbg 50 KM. Opet te to nigdje ne vodi kada imas 2.000 kupljenih godisnjih. Ali dobro je, napredujemo

Podrzavam ih!!! VOLIM TE ZELJO!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 feb 2011, 11:24

Ivica Osim za Sportske novosti
"GDJE SU KORIJENI SVI SE UVIJEK VRAĆAMO"

http://sportsport.ba.external.f3.proxym ... camo/51900
AMAR OSIM

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 16 feb 2011, 11:47

Pirke_TM87 je napisao/la:Da sad neko, ovim jadovima sa laznim profilima koji se predstavljaju kao navijaci Zeljeznicara, a ustvari su pitice ponudi titulu ove godine i titulu slijedece godine ili da Zelji propadne plan izgradnje novog stadiona, oni bi odabrali ovo drugo. Komplex je to, i ljubomora nevidjena. Sve ovo sa po 10 i 15 postova svjeze napisanih su pitice koje imaju i svoj stvarni profil na temi fk sarajevo ali i ovdje. Stadion Grbavica ce se ako Bog da izgraditi pa makar svi od muke pocrkali.
Slusaj ti jade kako vec nazivas mene i svoje sumlje bez dokaza stavljas. Ovdje bar ja nisam optuzivao Zuju, Zuju ne radi ovo, Zuju ne radi ono. Problem je sto stvatko ima svoje misljenje i na tebi je da ga prihvatis, kao ja sto tvoje prihvatim a ne da seres na svaku diplomatski. Ako sam rekao nesto protiv Zuje, rekao sam kritiku!!! I to ne znaci da ga ne podrzavam!!!

Iskreno meni se kod Zuje ne svida sto previse sere po medijima i blamira nas. Ja ti govorim za 200 miliona. Ja ne znam, da li ti imas predstavu kolika ja ta cifra!!!??? Pa Juve pravi stadion za tolike pare!! JUVE!! a ne mi ovdje koji predemo granicu i po peticu odmah primimo. Jbg, to je zalosno, ali ne mogu optuzivati niti igrace, niti Amara, kada jednostvano za veliki uspjeh se nema uslova, niti jake konkurencije u ligi. Ja ne kazem da se neradi nista, naprotiv krenulo se sa radom i ide na bolje.

Ja sam se godinama naslusao svih sranja, pa tacnije poslije rata je pocela prica o izgradnji stadiona pa nikada se nista nije desilo. Druga stvar, spominjes netko ljubomoran, naravno to su oni kurci pitari kojim je prosljek 80% doseljenistva navijacka skupina. Ja sam ti cijeli zivot bio na Grbavici osim rata, jer sam morao otici u drugi dio grada. Poslije rata sam se vratio i tu sam gdje sam bio 100 m od stadiona. I ti procas meni ja nisam navijac, ja serem, ja ovo ja ovo. To mozes nekom drugom, a ne meni.

Upravo taj stadion bio bio koristan za sve. Kako za stanovnike, Hrasnog i Grbavice tocnije, opcine Novo Sarajevo. EVo meni prvo, ne moram paliti auto i ici trositi gorivo, mogu samo otici u stadion/shoping po namirnice!! Svatas sada!!! I ti meni pricas ja ne zelim stadion!, ja ne zelim nista dobro za Zelju i odmah se palis evo onoga ili onih ljubomornih, nece ovo nece ono!!!.

Ja ne znam , mozda se nisi naslusao sranja u vezi stadiona proteklih godina, pa nisi nikada bio razocaran u rad ljudi u Zelji. Vjeruj mi toliko sam puta padao na ovakva sranja, da te vise srce zaboli!!! Bice ovo, bice ono, na kraju nista. U mojim prijasnim postovima mozes zakljuciti da podrzavam rad Zuje i Amara do kraja, pa makar evropu i ne izborili. Sve je to duga staza i doci ce u svoje vrijeme. Ali kao sto rekoh imam kritike za Zuju zbog mediskih ispada, i to mi se nikako kod njega ne svida, a ti ako neces da raspravljas normalno na tu temu, nemoj se ni javljati!!!.

Dajem ti za primjer Zuju vs Blekic gdje nas je obrukao po mom misljenju jer je on predsjednik naseg kluba, navijaca a ne saner grada, klosar kako se predstavio u emisiju. Druga stvar, forum i jeste da se raspavalja normalo a ne da ti pametus nekome zasto si ovo, zasto si ono. Svati vise, svatko ima svoje misljeje i ideje i ne mozes ti nekome soliti pamet, samo jos jednom "protiv Zuje"!!?? Zapravo, to nije protiv Zuje vec je to KRITIKA NA ZUJU, a ne PROTIV KAKO TI SVATAS.

I na kraju jos fino napisem da nikoga nisam zelio uvrijediti sa tim i ti frku stvoris. "Ovi sa po 9 - 10 postova sve su to pitari, itd!!!!" Vidim da ti sve znas!!! i ti spominjes ostavljanje postova na temi FK Sarajevo ili nekog drugog kluba?? Sta, to je danas zabranjeno pitati nekoga za stanje u drugom klubu?? kako ti navotis, posto si ti vjerni navijac, vjerni manijak, huligan.!!! I upravu zbog takvih kao ti raja ne dolaze na utakmice, da nebi kamen ili batine primili, zbog maloljetnika i ne ispucanih punoljetnika. Jebote, ja starog svog ne mogu povesti na tekmu, kada je derbi da ne bi kamen primio. I ti meni sada optuzujes sto ja diskutujem sa Borcevim navijacima, Slobodinim, Celikovim ,pitarima i drugim?? Ajde sada objasni mi molim te sta ti tu vidis lose kada se vec pravis pametan??

VOLIM TE ZELJO!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

slatkis86
Kontakt:

Post Postao/la slatkis86 » 16 feb 2011, 13:16

dajte ljudi,malo smirite tenzije ;) kad pocne prvnestvo visak energije izbacite navijanjem za naseg zelju ...
sto se tice zuje,on nije svetac i u prvim mandatu je bilo gresaka al stvari idu na bolje....mi nemamo mogucnost da iskesiramo 100 milki za pojacanje kao sity i da preko noci igramo ligu prvaka...treba biti realan sa ocekivanjima ali to ne znaci da se trebamo zadovoljit sa ovime sta imamo...treba ukazivat na greske, postepeno ih rjesavat i napredovat u svakom pogledu ...
sto se tice stadiona stvar je jasna....u ovoj svoj prici sama cijena samog stadiona je nebitna..on se moze igradit i za 30 miliona..ali ono sto dize cijenu projekta su ostale,naizgled male i nebitne stvari koje najvise vuku novaca kao npr cesta,parking,popratna infrastruktura(ako hocemo da sve bude po uefinim najvecim standardima,a hocemo, sve to kosta)..kad se na to nadoveze taj trzni centar (po mojoj procjeni oko 100 miliona) na koji ce otic najvise novaca cijena ukupnog projekta ispadne (+ - nekoliko miliona) oko te famozne cifre od 200 miliona

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amertiger, Balorda, drzgemboadislic i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []