FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma nece biti to lagano, pun stadion nabrijan domacin. Jesmo mi bolji i kvalitetniji al u kup je uvijek nezgodno
Po meni najbolji moguci protivnik.
Lijep teren ,atmosfera.Po meni draze mi je da igramo na BP nego recimo u Banovicima na oranici,gdje te po onoj kaljuzi tuce protivnik,blato,rizik.povrda.
I tamo bi te docekao nabrijani protivnik.
Na jednu utakmicu Real Madrid nije siguran u prolaz sa motivisanim protivnikom. Čelik je željan velikih utakmica, navijači još više. Ne bi me iznenadilo da ispadnemo sekunde.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- BatistutA19
- Kontakt:
Imate 2 gradska derbija u Zenici prvo sa Celikom pa opet sa Zeljom
DOBRO DOSLI U ZENICU nek se napuni stadion bude lijepa atmosfera i nama ce dobro doci napunit kasu u klub i ici ka nasim ciljevima deblokadi racuna i ulaskom u FL a sto se tice prolaska realno da ce te pobijedit i to je to.Lijep pozz i naravno 4 pobijede u ligi do Zelje vam zelim.

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
osvajanje kupa prioritet
Ukljucujuci i ove gurbeteBatistutA19 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 12:58Imate 2 gradska derbija u Zenici prvo sa Celikom pa opet sa Zeljom![]()
DOBRO DOSLI U ZENICU nek se napuni stadion bude lijepa atmosfera i nama ce dobro doci napunit kasu u klub i ici ka nasim ciljevima deblokadi racuna i ulaskom u FL a sto se tice prolaska realno da ce te pobijedit i to je to.Lijep pozz i naravno 4 pobijede u ligi do Zelje vam zelim.

- FKS -
Mozda Mirvic u Stojnicu vidi neko rjesenje za centarfora.
Kakav vizionarski potez el presidenta
Kakav vizionarski potez el presidenta
- BatistutA19
- Kontakt:
To obavezno njih pobijedit bar 3-0,ja mislim ako bi dobili ove 4 do Zelje da bi oborili posjetu sa Zeljom da bi bio prepun stadion u Zenici.Hajdeee je napisao/la: ↑11 okt 2022, 13:07Ukljucujuci i ove gurbeteBatistutA19 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 12:58Imate 2 gradska derbija u Zenici prvo sa Celikom pa opet sa Zeljom![]()
![]()
Sto se tice KUPA mislim da ovo prva utakmica sa vama da cekam i akobogda gledat bez rezultatskog opterecenja i nerviranja .Mi zavrsit sa kupom,sto vise napunit kasu i stadion i okrenit se nasim ciljevima a vi vasim i sretno vam I lijep pozz..Dobro dosli u Zenicu.
Ko li savjetuje Mirvica i sta misli postici sa kriminalcem 

Pa naravno da su dječije furke. Ispade da bih trebao objaviti CV pa tek onda reći šta mislim.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 okt 2022, 23:53Jest, tako je, kad dodjemo do toga onda su djecije furke i fazoni. Evo ti cvaja i kamera pa napravi ne moras milione, al eto bolji sadrzaj.scholsey je napisao/la: ↑10 okt 2022, 23:04Daj bolan mani me tih dječijih furki.
Djeca sa kamerom i 20 maraka u džepu nakucaju milione, ovamo se fudbalski klub bruka oko postavljanja objava na društvene mreže.
Svaka čast svakome, al brate nije se kreativno. Samo se potpomaže tome da ljudi gube interes.
Samo cu ti reci da ja ne pamtim kvalitet marketinga u cjelini kao sto je to sada i unazad par mjeseci. Da moze bolje, moze, da je najbolje do sada - po meni jeste.
Uglavnom ste i ti i ovi momci poslije to fino opisali. Ne kažem ni ja da se ništa ne radi, ali po mom mišljenju je to maksimalno na zadovoljavajućem nivou.
Nekome je to dovoljno, meni nije i tačka.
The saddest thing in life is wasted talent.
.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 nov 2022, 21:22, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BegovicRamiz
- Kontakt:
meni ovo nije za zayebancije oko Stojnica
Mirvic zabada nos gdje mu nije mjesto
Faco nam sjedi sa trenerom, predsjednik nam podrzava Stojnica jos nam Hatic treba i onda MNOOOOGO SMO JAKI u pm
Mirvic zabada nos gdje mu nije mjesto
Faco nam sjedi sa trenerom, predsjednik nam podrzava Stojnica jos nam Hatic treba i onda MNOOOOGO SMO JAKI u pm
Vakat je da se pocne razmisljati o odlasku Mirvica.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Bude li se Denis vrtio oko kluba, to znači zaštitu igračima od raznih lihvara. Npr. Što je Kapić imao problem. Druga stvar sigurnost svoju jer ih se pola druži ili sa podzemljem ili sa kerovima. Radi sigurnosti . Velike pare se vrte.
Treća stvar upadnu ti na istok 50ak batinaša i haj psuj. Haj otiđi na trening naruži igrače ili im daj podršku.
Ne znam koliko je to pametno, kad pogledaš Beograd, a sve više ličimo na njih. Gdje su velike pare odma se sjate svakakve glave.
Treća stvar upadnu ti na istok 50ak batinaša i haj psuj. Haj otiđi na trening naruži igrače ili im daj podršku.
Ne znam koliko je to pametno, kad pogledaš Beograd, a sve više ličimo na njih. Gdje su velike pare odma se sjate svakakve glave.
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bvsic, Kaunas, kosevodom, mnon46, OsmanhodzicBuco i 62 gosta.