Io_Sono_Interista je napisao/la:Bayernoljupci zivjeli vi meni i Njemacka ljubav prema fudbalu,al na temi Seria A nema covjeka da mozete ubjedit sa vasim statistickim podatcima i punim stadionima da je "vas fudbal" interesantan i moze bit prosjek 100 000 po utakmici kad je to sve jedna dosadna pozorisna predstava u kojoj nema nikakvog fudbalskog naboja i rivalstva,a navijanje me stid i poredit
Vecini italijanskih klubova su stadioni poluprazni zbog uslova na istim,i njemacka zbog infrastrukture ima prednost u tome al nikad nece imat "ono nesto" da bi bila i interesantna...
Drago mi je da se Njemacka opet ujedinila,i to sve kako bi pretekla italijane,od kojih imaju nevidjene komplekse,al talijani imaju titule i to od vise klubova,pa samim tim i derbije a ne jedan klub(Bayern) i ostatak njemacke koji im prodaje najbolje a taj isti je redovna musterija Italijanskih klubova sto smo imali priliku da vidimo prije nekih 10-tak mjeseci

Ti nasi statisticki podaci su nas argument da je nas fudbal zanimljiv da privuce toliki broj ljudi,a vas argument je prica,a i ptice na grani znaju kakvo vi sr-anje od fudbala igrate.Ako je hardcore italijanski a.k.a.defanzivni fudbal bolji od ofanzivnog odo se objesit.
Tesko je kad igrate najprljaviji fudbal i imate u kombinaciji defanzivu i padavicare,ali kad vam ni to nije dovoljno,saljete FIFI snimke tudjih utakmica i prijavljujete igrace da bi bili suspendovani kako bi vama lakse bilo i opet na sugav nacin prodjete.Pos-erem se ja vama na taj vas fudbal interesantni,mozes sebi obrisat mal' ne rekoh sta s njim.
Vasi derbiji k'o utakmice Moenchengladbacha i Nurnberga,cek ustvari nisu,na ovim utakmicama bude vise golova.
Hahahahahahah,Njemacka se ujedinila da pretekne Italiju,hahahha,nemojte sebi davat toliko kredibiliteta

A u Njemackoj svaka treca utakmica za navijace je u neki nacin derbi koji vuce korijene od prije.Kod vas derbii izmedju 6 klubova koliko je i osvajalo Seriu A (nemoj ovo shvatit bukvalno

).
I dobro si rekao,na temi "Seria A",zato na svim ostalim temama mozes

Cujemo se 23.,da vam se jos smijem