L-Train je napisao/la: ↑11 okt 2022, 20:03
bodi123 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 19:55
L-Train je napisao/la: ↑11 okt 2022, 19:52
Imaju al u khurcu.
Kopačke on Messiju svezat ne može, ovosezonskom naloženom Messiju radi svjetskog, a i Neymar je digao formu, odličan je
Zato debil i pravi cirkus, jer ima 2 lika oko sebe pored kojih ne može biti glavna karika
Vidjeli smo i prosle sezone protiv Madrida u ozbiljnoj utakmici koliko je ko mogao dati,da ne bi Mbappe ne bi gola dali ovako malo im je falilo da prodju,par centimetara offside odlucilo da ne zabije i treci gol u dvomecu i odvede ih dalje.Ta statistika iz francuske lige me nimalo ne impresionira,svakako su sva trojica i vise nego sposobni da samaraju radeom tamo.
Da se razumijemo njegov karakter mi se ni malo ne svidja.
Druze ja stvarno ne znam citas li ti i jedan post ili onako samo lupas sta ti je na pameti?
Bukvalno svaka osoba pise za ovu godinu.Ocito je da je Messi u kanalu bio prosle godine , to valjda ne moras genije biti da shvatis ali isto tako ne moras biti genije da vidis da je ove sezone to onaj Messi koji radi sta hoce i kako hoce na terenu.
Bukvalno isto vazi i za Neymara.
Onda je jasno sto je mali placko poceo kenjati, nebitan bukvalno.Toliko ga trpaju loptama da je smijesnod a nema 15 komada do sad na kontu a toliko je sebican na terenu da to jos uvijek nisam vidio.