FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Garcia i Balde su valjda igraci prvih 11 , ako nije Balde onda jeste Alonso.Dakle fali Araujo i Kounde i to bi bilo to.Interu fali kapiten i Lukaku sto znam , mozda ima jos neko ali nisam u toku.Dakle nema izgovora , tebi fale 2 nazad njima srce tima i napadac.
Povrede su se morale poceti nizati kad - tad.Do sada ih nije bilo.Steta naravno sto ova dvojica imaju povredu pa i sam Cristensen koji je briljirao kad god je igrao ali tako je kako je, izgovora nema, Barca je igrala i sa Keitom i Yayom na stoperu u velikim finalima pa je rjesavale te utakmice…
Povrede su se morale poceti nizati kad - tad.Do sada ih nije bilo.Steta naravno sto ova dvojica imaju povredu pa i sam Cristensen koji je briljirao kad god je igrao ali tako je kako je, izgovora nema, Barca je igrala i sa Keitom i Yayom na stoperu u velikim finalima pa je rjesavale te utakmice…
Ma zna se da su Balde-Eric-Araujo-Kounde startni defanzivci, Garcia se toliko popravio i tako je stabilan sad da je vjerovatno jedan od najvecih napredaka nekog defanzivca Barce u posljednih x godina, iz lika kojeg su svi prezirali jer je svaku tekmu imao bar jednu gresku do jako stabilnog i kvalitetnog stopera (zasad)
Naravno da bi volio da imamo kvalitetnog desnog bocnog da moze igrati da ne trosimo Koundea tu, al ovako je to sve, al navodno Kounde nece biti spreman za Clasico ni za Inter, tako da ni on ni Araujo nece igrati.
Bojim se da cemo gledati Alba-Garcia-Pique-Balde i protiv Intera i protiv Reala, a to me nimalo ne raduje unatoc tome sto je Pique super odigrao protiv Celte.
A tekmu protiv Celte ne zelim ni komentirati, drugo poluvrijeme je toliko ocajno da bi nas i Plzen dobio da protiv njih onako odigramo, a ne Inter, Real il Bayern.
Naravno da bi volio da imamo kvalitetnog desnog bocnog da moze igrati da ne trosimo Koundea tu, al ovako je to sve, al navodno Kounde nece biti spreman za Clasico ni za Inter, tako da ni on ni Araujo nece igrati.
Bojim se da cemo gledati Alba-Garcia-Pique-Balde i protiv Intera i protiv Reala, a to me nimalo ne raduje unatoc tome sto je Pique super odigrao protiv Celte.
A tekmu protiv Celte ne zelim ni komentirati, drugo poluvrijeme je toliko ocajno da bi nas i Plzen dobio da protiv njih onako odigramo, a ne Inter, Real il Bayern.
The two clubs have renegotiated the terms of Griezmann's loan, which included a €40m (£35m/$39m) purchase option, and have now reached an agreement. Alemany has confirmed the forward will depart in a deal worth €20m (£17.5m/$19.7m) plus variables.
Je li Alemany bio tad kad se pravio ovaj ovaj pijačarski ugovor sa Atleticom ?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Buskec out Jorginho in.Bolje Yayu Turea da iz penzije vrate moze ih obojicu u zubims nositi.
Valjda je neki must have da na toj poziciji bude neki super spori igrac , covjek koji zna dodati prvom do sebe i tu prica zavrsava.
Valjda je neki must have da na toj poziciji bude neki super spori igrac , covjek koji zna dodati prvom do sebe i tu prica zavrsava.
Kako da ne,
Busquets ga u prajmu poslao u kišni Manchester
ako im je jorginho najbolje sto mogu naci, nek se roknu
Za ovo trenutno sto Barca “igra” , za ovaj “stil” igre , Buskec iz prajma bi bio 3% manje smijesan igrac nego je to danas.Igrac sistema u ovom “sistemu” je nepotreban.Isto vazi za Jorgana.Radije neka ganjaju sta all round kao sto je Real ubo sa ovim Francuzima.
Rekoh ja tebi prije izvjesnog vremena.JoeBleck je napisao/la: ↑11 okt 2022, 07:56Za ovo trenutno sto Barca “igra” , za ovaj “stil” igre , Buskec iz prajma bi bio 3% manje smijesan igrac nego je to danas.Igrac sistema u ovom “sistemu” je nepotreban.Isto vazi za Jorgana.Radije neka ganjaju sta all round kao sto je Real ubo sa ovim Francuzima.
Počni navijati za madridske bijele, manje ćeš se nervirati u životu.
Oo Roki , odavno ne procitah neku tvoju mudroliju…Rodju je napisao/la: ↑11 okt 2022, 08:43Rekoh ja tebi prije izvjesnog vremena.JoeBleck je napisao/la: ↑11 okt 2022, 07:56Za ovo trenutno sto Barca “igra” , za ovaj “stil” igre , Buskec iz prajma bi bio 3% manje smijesan igrac nego je to danas.Igrac sistema u ovom “sistemu” je nepotreban.Isto vazi za Jorgana.Radije neka ganjaju sta all round kao sto je Real ubo sa ovim Francuzima.
Počni navijati za madridske bijele, manje ćeš se nervirati u životu.
Nema potrebe , ne nerviram se.Ne igraju za mene.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma izgleda da će fakat doći neka iskusnjara u vezni red. Pored Jorginha, prate i Gundogana. Naravno zna se da je odabir na Gundoganu, ali realno ne treba ni jedan ni drugi. Ako gdje ne treba pojačanja, to je vezni red čak i uz odlazak Busquetsa. Ostaju Pedri, Gavi, de Jong, Kessie plus Nico i još Torre sasvim dovoljan broj opcija. Sve ostalo bi bilo nepotrebno nagomilavanje i ugrožavanje razvoja mladih igrača.
Pojačanja trebaju na bekovima naredno ljeto. Na desnom beku ozbiljna opcina, a neka njegova zamjena bude Bellerin i na lijevom beku treba neko ko će biti ozbiljna potpora Baldeu. To Alonso nije, Alba tu i tamo, ali vrijeme je da i on ide.
Pojačanja trebaju na bekovima naredno ljeto. Na desnom beku ozbiljna opcina, a neka njegova zamjena bude Bellerin i na lijevom beku treba neko ko će biti ozbiljna potpora Baldeu. To Alonso nije, Alba tu i tamo, ali vrijeme je da i on ide.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Je li ovaj Dest stvarno toliko loš ili ovo što kod nas radi je do loše forme? Hvala unaprijed (:
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Može li se ovaj niz nastaviti sutraBarcelona protiv Intera na Camp Nouu:
• 5 utakmica;
• 5 pobeda Barcelone;
• 10 datih golova;
• 1 pogodak primljen.
Zavisi hoces li ozbiljan ili sarkastican odgovor. Haha. Ma tipicni instagram fudbaler. Nema od njega nista. Nazalost holandez ga uvalio Barci, a inace nije ni za nesto vise nego Ajaxa. Dedic je vec sada korisniji od njega.
@igrajlopte 🐦
Naletih negdje na moguce sastave, Alonso od prve. Ako bude tako odmah gasim tv, taj panj nije trebao biti ni doveden a on jos pocinje sve vece utakmice 
Tako nekako.
Kad nemaš Arauja, Christensena i Koundea, onda si prinuđen na Piquea i Garciju
Ali sad su dostupni De Jong i Kessie, obojica mogu više trčati i pokrivati od Busquetsa. Ovo je ključna utakmica (ili pobjeđuješ ili ispadaš) i mora biti trke 90 minuta. Ostaviti Busija za ligaške utakmice.
Samo opaska ,Garcia je igrac prvih 11 sasvim zasluzeno.On i Araujo su sjani u tandemu .let3 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 14:07Tako nekako.
Kad nemaš Arauja, Christensena i Koundea, onda si prinuđen na Piquea i Garcijujbg.
Ali sad su dostupni De Jong i Kessie, obojica mogu više trčati i pokrivati od Busquetsa. Ovo je ključna utakmica (ili pobjeđuješ ili ispadaš) i mora biti trke 90 minuta. Ostaviti Busija za ligaške utakmice.
Steta sto nema makar Danca , sjajan je igrac bez daljnjeg.Muka mi onog mlohavca gledati jer sa njim ne znas na cemu si.Sreca nema Lukakua , sazvakao bi ga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.